Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Gündem ve Sohbet
96 41 4.0k 32

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Yapılan Seyahat İstatistikleri (TC Vatandaşları ve Diğer Ülkeler)

Taşındı Gündem ve Sohbet
    2
    2
    3 Oy
    2 İleti
    707 Bakış
    crazycellsC
    @gucarslan elinize saglik sayin @gucarslan , ilginc bir istatistik... grafiklerde 2020 oncesini de gormek iyi olurdu. dediginiz gibi pandemi doneminde genel olarak seyahatin azalmasi anlasilir bir durum...
  • Merhaba Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Gündem ve Sohbet
    4
    0 Oy
    4 İleti
    321 Bakış
    haymatlos_H
    @iam-umut gitmenin yolları var ve anladığım tr de üniversite okuyup abd ye okul üzerinden gitme mevzunu sevmemişsin oradaki üniversitelere yaz kabul alırsan git orada oku
  • Kitap Tavsiyeleri

Gündem ve Sohbet
    86
    1 Oy
    86 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    The 3 Body Problem by Liu Cixin - Dizisini Netflix de izledim ama bir de kitabini okuyayim dedim. Bu arada ayni yazarin iki kitabi daha var: Death's End ve The Dark Forest.
  • islerin aksamasi sadece yeni sistem gecisi olmayabilir

Gündem ve Sohbet
    2
    0 Oy
    2 İleti
    522 Bakış
    MySeaM
    O konuda birsey diyemem ama 11 Eylulden sonraki ilk 1-2 yil suresinde buradaki milliyetci duygular cok kabarmisti. Hemen hemen herkes evinin ve ozellikle isyerinin onune ABD bayraklari asmisti. Ozellikle Araplara karsi yuksek bir hassasiyet vardi o donemde. Yani hala da bunun izleri var...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k