[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@chuckneedless bu mail yaklaşık mayısa kadar beklemen gerekiyor çünkü current ozamana denk gelecek. Herkesin yanıldığı şurası herkese aynı anda gelecek diye bir şey yok. Ondna current olana kadar vaktin sakın panik ya da stres yapma. Eğer numaran current olmuş hala gelmedi ise bir mail atıyorsun bu mail aynı gün geliyor.
-
Arkadaşlar merhaba, aranızda mülakata Sağlık muayenesi belgeleri olmadan girip daha sonradan eksik evrak olarak gönderen var mı? 6 Ocak'ta mülakatım var ve iş dolayısıyla 6 Hazirandan önce giriş yapmam biraz zor gözüküyor, o yüzden olabildiğince geç bir şekilde muayeneye girip süreyi uzatmak istiyorum.
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba, aranızda mülakata Sağlık muayenesi belgeleri olmadan girip daha sonradan eksik evrak olarak gönderen var mı? 6 Ocak'ta mülakatım var ve iş dolayısıyla 6 Hazirandan önce giriş yapmam biraz zor gözüküyor, o yüzden olabildiğince geç bir şekilde muayeneye girip süreyi uzatmak istiyorum.
Geçmiş yıllarda çok fazla örnek var.
Bu yılda ise bir arkadaşımız bu şekilde yol izledi, kendisine sağlık raporlarını gönderdikten sonra vizesinin onaylanacağı söylendi mülakatı esnasında. Fakat daha göndermedi diye biliyorum. -
@bberke biz nj dedik ve onay aldik mulakatta
-
@bolatmali arkadaşın kim olduğu ile ilgili bilginiz var mı hocam? Direkt kendisiyle iletişime geçebilirim.
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@harikeyn Arkadaşımız bu şekilde bir yol izlemişti 5 kasımda görüşmeye girmişti.
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz kendisine özelden mesaj yazarsanız @bolatmali hocamız size cevap verecektir
-
Mülakat sonrası PTT den posta bekleyen var mı? 5 iş günü dendi ama 9 gün falan oldu. Ne yapılabilir.
-
@somebody uscis sen hangi ptt şubesini kayıt ettiysen oraya gidip sorar mısın. Çünkü adrese teslim demediysen şubeden gidip alman gerekiyor. Sana konsolosluktan çıktı PTT teslim edildi diye mesaj gelmedi ise ozaman durumunu kontrol et bakalım acaba AP kaldın mı diye. Şu anda @morpenguen irtibata geç istersen o da bekliyor.
-
@ayvalik10 formu doldururken 6-8 hafta içerisinde onay maili almazsanız bize mail atmanız gerekiyor diye bişey okumuştum sanki, ondan biraz panik yaptım :) eyvallah hocam
-
@ayvalik10 konsolosluktan çıktığında sms geldi, şubeye sordum, bugün gelir dediler..AP nedir?
-
Merhabalar :)
Bana da spoilerde ki gibi mail geldi. İstenilen bütün evrakları pdf olarak gönderdim. Fakat mahkeme kayıdım bulunmadığı için o belgeyi göndermedim bi sorun olur mu acaba?
-
@Burak-Ünal arşiv kayıtlı adli sicil belgesini gönderdiyseniz bu konuda başka bir belge göndermenize gerek yok
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Burak-Ünal arşiv kayıtlı adli sicil belgesini gönderdiyseniz bu konuda başka bir belge göndermenize gerek yok
İngilizce tercümeli mi yoksa türkce olarak mı? e devlette 2 tercümeli olarak alınabiliyor
-
@Burak-Ünal arşiv kayıtlı İngilizce tercümeli
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Burak-Ünal arşiv kayıtlı İngilizce tercümeli
teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için. Tekrar mail göndermem gerekiyor o zaman aynı şekilde ilk gönderdiğim mail ile beraber bunu da ekleyip tekrar göndereceğim.
-
@Burak-Ünal KCC ye gönderdiğiniz belgelerin mutlaka çıktısını almayı unutmayın, mülakatta işinize yarayacaktır
-
Arkadaşlar bu sarı zarfın bir ucu kesik değil mi? tabii ağır olunca hafif bir yırtılma olmuş zarfta, İki yandaki bantlardan açılmadığı gün gibi belli, ne yapmalıyım, bilemedim, tekrar stres çekmek istemiyorum.
-
@somebody, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar bu sarı zarfın bir ucu kesik değil mi? tabii ağır olunca hafif bir yırtılma olmuş zarfta, İki yandaki bantlardan açılmadığı gün gibi belli, ne yapmalıyım, bilemedim, tekrar stres çekmek istemiyorum.
Evet bir ucu kesik, bir problem olacağını sanmıyorum eğer mühürlü bölümde bir yırtılma ve ya aşınma durumu söz konusu değilse ve açılmadığı belliyse.
Eğer tedirginliğiniz varsa zarfın yırtılan bölümünün fotoğrafını çekerek konsolosluğa fotoğrafla birlikte mail atabilirsiniz. Onlar sizleri yönlendirecektir -
Evet, 2 yana bant gibi bir şey koymuşlar "do not open" yazıyor, oralarda bir şey yok, böyle kalsın. Dediğiniz gibi sorun çıkmaz, yanlız bu zarf çok ağır ve kesin muşamba gibi bir şeyle sarmak lazım bunu, şimdi onu düşünüyorum..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum