Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
359 75 29.8k 61

• Merhaba. Bülten her ayın 15 inde güncellenmiyor muydu ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum anlayamadım. (Süreç bu zamanlarda iyice durgunlaştı bu meraklar hep bu yüzden ) :)

• @salih2825 her ayın 15 inden sonra diyor resmi sitede. Bugün gelir herhalde..

• 17 ekim ve 18 kasımda gelmişti. Bu öğleden sonra gelir herhalde.

• Şubat bültene 5 kala...Tik tak tik tak, çıldırmalık saatler :)

• @omertug :))))))))))))

• Bu ileti silindi!

• @omertug, içinde söyledi: Sayilarla DV2020

Şubat bültene 5 kala...Tik tak tik tak, çıldırmalık saatler :)

çıldırmalık saatler işe yaramış belli, imzanı beğendim 🙂

• Hayırlı olsun ocak bülteni eu için 14000 açıklandı
    Link ⬇️⬇️⬇️
    https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2020/visa-bulletin-for-january-2020.html

• 14000 güzel arkadaşlar, harika :)

• Açıkçası beklentimin üzerinde çıktı. çok iyi bundan sonra dahada artarak devam edecektir.

• @Muhtaradana Geldi güzel haber 👍🏻 Herkes için hayırlı olsun.

• @Muhtaradana Ocak ayı için 14.000 yazmışsınız, bu sayı şubat ayı için değil mi?

• @alp35 düzeltme yaptım teşekkür ederim, ocak bülteni olacaktı o kısım

• @Muhtaradana rica ederim, emeğinize sağlık. Sabırla hep beraber beklemeye devam ediyoruz :)

• 15 gün sonra daha net belli olacak rakamlar ve kestirimler

• @arnblt merhaba dvcharts sitesinin sisteminin nasıl çalıştığını biliyormusunuz? Sizin talihli olduğunuz yılda bu sistem başlamıştı, forumda ilgili İmece başlıklı konuyu biliyorum, dvcharts sitesinin eklentilerine Chrome yükleyip çalıştırdım şu an en son denememde case 2019AF37000 gibi bir sayı atıyordu, benim merak ettiğim ceac kontrol sayfasına ne zaman aktarılıyor ki biz bu eklentiyi kullanarak dvcharts sitesindeki datalara katkımız olsun, siz hatırlayabiliyor musunuz?

• @Muhtaradana dvchart sitesi CEAC verilerine göre bilgileri gösteren bir site. Bu sitenin sahibi CEAC sayfasında Captcha sorununu halletmek için gönüllülerden destek istiyor. Sayfaya girip sadece butona basıyorsunuz. Her tıklamada bir tane case numarası için durum bilgisini alıyor ve sistemine kaydediyor. Daha sonrada bunları DVcharts sitesinden gösteriyor. Böylece kaç Case numarası dolu onlar belirleniyor. Bu işlem belli aralıklarla tekrarlanıyor. Kaç vize onaylandı reddedildi bu bilgiler sisteme yansıyor.
    Tahminim bu kadar az sayıda talihli varken CN ler 60 binler olması bir yerden sonra büyük atlamalar olacağı yönünde. Aksi zaten işin mantığına ters. Ama bu atlama nerelerde olacak 1 Ocaktan sonra görürüz.

• @arnblt her kosulda atlamalar olacaksa 33K gibi bir cn sizce current olabilir mi

• @cato Şahsi kanaatimce değil 33k, 53k bile current olacak. Hatta Brit Simon biraz daha ileri giderek bir yazısında ya da videosunda, numaralar arasında büyük boşluklar olduğunu, dv2020 için ekstradan bir çekiliş olabileceğini belirtmişti. Tabi bunu beklemiyoruz ancak çoğu uzman kişinin deneyim ve analizleriyle tahminen bütün numaraların current olacağı yönünde, içiniz ferah olsun.

• @arnblt bilgi için teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    681k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 43 Oy
    7k İleti
    562k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k