Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@somebody, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells acil öğrenmem gereken bir durum var. NVC den mulakat bilgisi beklerken konsolosluktan bir email aldım. AIS kaydı ve randevu talimatı, orada pasaport no soruluyor, eskisi ile başlamıştım ama yenilenme oldu. Sistemde bilgilerin eşleşmesi gerekiyor gibi bir ibare var ne yapmalıyım?
Hem eskisini hem de yenisini yazabilirsiniz. Suresi bittigi icin yenilediginizi soylersiniz.
-
@somebody, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak)
Bir diğer sorum da DS 260 No. nerede yazıyor acaba? Confirmation No. ile aynı mıdır? teşekkürler
imzaladiginiz en son sayfada altta, barkodlarin yaninda yazmasi lazim.
-
@crazycells online sistemde eşleşmesi lazım dediği için eskisini yazıp, interview sırasında yeni aldığımı açıklarım diye düşündüm. Çünkü sisteme kaydımı yaptırmaz isem süreç devam etmeyecek. Şimdi meramımı anlatacağım bir durum da yok. Konsoloslukta DS 260 a girip orada düzeltme yapılıyormuş galiba?
-
@crazycells DS 260 ın her sayfasına baktım, sadece barkod altında AA ile başlayan 10 haneli bir numara var, başka da numara yok. Confirmation No diye geçiyor
-
@crazycells DS 260 ın her sayfasına baktım, sadece barkod altında AA ile başlayan 10 haneli bir numara var, başka da numara yok. Confirmation No diye geçiyor
Evet AA ile baslayan numara, dogrudur. Bilgileri konsoloslukta da verebilirsiniz isterseniz.
-
@crazycells şu an mülakat tarihi belli oldu sistemde, ancak pasaport No. konusu kafamı kurcalıyor, çünkü sağlık randevusuna yeni olanın No. sunu girdim, acaba konsolosluğa email atıp bilgi versem mi? DS 260 formunu açıp düzeltiyorlar denmişti, onu yapan konsolosluk mu? NVC mi?
-
@crazycells evet oymuş, çok teşekkür
-
@crazycells şu an mülakat tarihi belli oldu sistemde, ancak pasaport No. konusu kafamı kurcalıyor, çünkü sağlık randevusuna yeni olanın No. sunu girdim, acaba konsolosluğa email atıp bilgi versem mi? DS 260 formunu açıp düzeltiyorlar denmişti, onu yapan konsolosluk mu? NVC mi?
mulakat oncesi konsoloslugu bilgilendirebilirsiniz veya mulakat zamani soyleyebilirsiniz.
-
@crazycells çok sağolun. Aslında benim durumum biraz tuhaf. Bana NVC den bir mektup veya email geleceği söylendi, orada mülakata götüreceğim döküman vs olmalıydı. fakat öyle olmadı. Konsolosluk bana acilen AIS e üye ol randevu al gibi bir email göndermiş ve tarih orada otomatik çıktı. Şu an NVC den gelen bir şey yok, bu arada olacak mıdır? herşeyi konsolosluk mu ayarlayacak? bilginiz varsa sevinirim.
-
@crazycells çok sağolun. Aslında benim durumum biraz tuhaf. Bana NVC den bir mektup veya email geleceği söylendi, orada mülakata götüreceğim döküman vs olmalıydı. fakat öyle olmadı. Konsolosluk bana acilen AIS e üye ol randevu al gibi bir email göndermiş ve tarih orada otomatik çıktı. Şu an NVC den gelen bir şey yok, bu arada olacak mıdır? herşeyi konsolosluk mu ayarlayacak? bilginiz varsa sevinirim.
DS-260'i nasil doldurdunuz? NVC sizi yonlendirmedi mi?
-
@crazycells evet NVC yönlendirdi, neyseki bugün NVC den mektup geldi, herşey yolunda. ..
-
Sormak istediğim diğer soru şu. Pasaporta vize onayı alındıktan sonra -sağlık raporu tarihi baz alınarak- 6 ay içinde giriş yapıyoruz. Yani bu stamp 6 ay geçerli ve o sürede US adresimize kart geliyor (anladığım kadarıyla). Peki o kartta issue edilen vizenin geçerlik süresi nedir? Ve nasıl uzatılır?
-
Sormak istediğim diğer soru şu. Pasaporta vize onayı alındıktan sonra -sağlık raporu tarihi baz alınarak- 6 ay içinde giriş yapıyoruz. Yani bu stamp 6 ay geçerli ve o sürede US adresimize kart geliyor (anladığım kadarıyla). Peki o kartta issue edilen vizenin geçerlik süresi nedir? Ve nasıl uzatılır?
genelde 10 yil oluyor. Yenilemek icin I-90 formunu doldurmaniz lazim, ilgili konu surada:
-
Merhabalar,
İş dayanaklı Green Card başvurusunda bulunacağım. Amerika’a da ki firma bana bu süreçte sponsor olmayı kabul etmiş durumda.
EB-3 Sürecini detaylı ve kronolojik olarak sıralayabilir misiniz?
Çünkü bu vize türü çok tercih edilen bir vize olmadığı için süreci deneyimleyemiyoruz.
Sadece bütün işlemleri Amerika’nın kamu kurumu sayfaları ve online başvuru platformlarından yürütüyorum.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırıp bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla, -
Merhaba,
3.cu sayfada bir arkadasimiz paylasmis adimlari. -
@FreeWoRLD Çok teşekkürler sayfaya yönlendirdiğiniz için.
Sürecin takibi biraz zorlu gibi gözüküyor.
Umarım hiçbir sıkıntı olamadan süreci atlatırım.
O arkadaşımız süreci ana taslak halinde yazmış. Bunu biraz daha detaya dökebilme şansı varmıdır acaba?
Malum ufak bir hatada bütün işlemlerin sonlanması ve sürecin tekrar başlatılması durumu söz konusu.
Şimdiden bilgilendirmeni için çok teşekkür ederim. -
Guncelleme. (Suradaki Ilk konu guncellendi)
Tarih: Aralik 12, 2019
PERM APPLICATION adimini avukatimdan gelen bilgiye gore bugun yapmis olduk. Bu ayni zamanda priority date oluyor benim islemlerim icin. Sirada PERM onayini beklemek var. Tahmini sure 3-4 ay. (Yas 36, emeklilige tamamlariz herhalde hepsini :) ) -
Bende eb3 vizesini araştırıyordum. İş bulmak için tavsiyeleriniz var mı.24 yaşındayım fazla geç olmadan iş bulup gidesim var.
-
@eren57tr, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorluguyla Green Card almak)
Bende eb3 vizesini araştırıyordum. İş bulmak için tavsiyeleriniz var mı.24 yaşındayım fazla geç olmadan iş bulup gidesim var.
EB-3 ile ilgili daha once foruma bilgi aktarildi, o basliklari okumayi unutmayin.
-
@crazycells link atar mısınız bulamadım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum