[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@fbazer DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Herkese Merhaba,
Dün ben, eşim ve bebeğimiz olarak 3 kişi sağlık muayenesine gittik unganlara. randevumuz saat 9:30 daydı. 9:15 gibi oradaydık ve işlemlerimize hemen başladılar. alt kata düzen laboratuvarına kan, idrar tahlilleri ve akciger filmi için gönderdiler. (bu işlemler bebeğe uygulanmıyor). yaklasık 15-20 dk da halledip iki kişi için 235$ karsılıgı 800 TL yi kredi kartıyla ödeyerek tekrar yukarı cıktık. yaklasık 15 dk lık bi bekleme sonrasında sırayla muayeneye girdik ve toplamda yarım saat civarı süren muayenelerimizi tamamlayıp 3 kişi için 660$ karsılıgı 2250 TL yi yine kredi kartıyla ödeyerek cıktık.
konakladıgımız arkadaslarımızın evine dogru yola cıkmısken unganların ofisinden bir telefon geldi ve akciger filmimde bi sorun oldugunu tekrar gitmemiz gerektigini soylediler. bir kez daha düzen laboratuvarına gidip akciger filmi cektirip unganların ofisine cıktım. biraz beklemem gerektigini durumum hakkında bilgilendireceklerini söylediler. toplamda max. 10-15 bekledim (ki bu bana saatler sürmüş gibi geldi) ve sonrasında bi sorun olmadıgını raporumuzu pazartesi alabilecegimizi soyleyerek gidebilecegimizi soylediler.
simdi heyecanla 3 ekimdeki randevumuzu bekliyoruz.eski postları okuyordum mulakattaki bazı bilgileri araştırıyordum. karşıma @FBazer 'ın postu denk geldi o zaman 3050tl karşılığı 895dolar ödeme yapmış şuanda ufak bir hesapla 600 küsur türk lirası daha fazla verecek bu dönemde girmiş olsaydı :)
-
@maranty DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Mülakata götürülecek belgelerden hangilerinin fotokopileride götürülmeli??
Eger ailece gidiyorsaniz kendi nufus kayit orneginizin fotokopilerini diger aile uyeleri icin de alin.
Evliyseniz evlilik cuzdaninin fotokopisi gerekli.
Bir de mahkeme kayitlari varsa goturmeniz gereken, onlarin da fotokopilerini goturun.
-
Arkadaşlar benim pasaportumun tarihi mayısta bitiyor. Yenisini alacağım. Şimdi doktor randevusu alırken o pasaport numarasını girip randevu alsam. Ve sonra mülakata giderken yenisini götürsem olurmu?
-
@keops DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar benim pasaportumun tarihi mayısta bitiyor. Yenisini alacağım. Şimdi doktor randevusu alırken o pasaport numarasını girip randevu alsam. Ve sonra mülakata giderken yenisini götürsem olurmu?
dediginiz sekilde yapabilirsiniz.
-
Teşekkürler
-
Mayıs ayında randevusu olupta csc kaydını yapabilen var mı? Ben sorun yaşıyorum hala sorun bende mi yoksa sistemde mi cevap veren olursa sevinirim
-
Ve birde ungandan randevu almak istiyorum ancak 13 haneli case number istiyor.. case number 11 haneli
-
Mayıs ayında randevusu olupta csc kaydını yapabilen var mı? Ben sorun yaşıyorum hala sorun bende mi yoksa sistemde mi cevap veren olursa sevinirim
Ben geçenlerde aldım. Bi sorun yoktu. Ne gibi bi sorun yaşadınız?
Muayene için Case noyu nasıl yazdım hiç hatırlamıyorum maalesef. bi sıkıntı yaşamamıştım ama. belki 2018eu001xxxx şeklinde girilmesi gerekiyor olabilir.
Arkadaşlar benim de bi sorum olacak. Bankada para göstermeden sadece ev tapusu ile onay alan oldu mu? Can çolpanın bu şekilde aldığını hatırlıyorum güncel bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum.
-
Ben ds 260 ı açtırıp güncelleme yapmıştım acaba bu yüzden csc kaydını yapamıyor olabilir miyim?
-
@keops bende değiştirdim konsolosluk mail ile bilgilerinizi verin biz yenileriz dediler. tabi biz doktordan önce değiştirmiştik ondan dolayı doktorada yenisini verdik. iyi cesaret etmişsiniz son aya kadar bekleyerek. birde pasaportları alabiliyorsanız 10 yıllık alın kesinlikle devamlı git gel yapabiliriz :)
-
Merhabalar.Nüfus kayıt örneği eşim için de benim belgemin fotokopisi olabilir mi? Yoksa kendi adına ayrıca orjinal alması mı gerekir acaba ?Şimdiden cevabınız için çok teşekkürler.
-
Ben ds 260 ı açtırıp güncelleme yapmıştım acaba bu yüzden csc kaydını yapamıyor olabilir miyim?
eger mulakat tarihi aldiysaniz, bir ilgisi oldugunu zannetmiyorum.
-
@cannavaro1903 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ben geçenlerde aldım. Bi sorun yoktu. Ne gibi bi sorun yaşadınız?
Muayene için Case noyu nasıl yazdım hiç hatırlamıyorum maalesef. bi sıkıntı yaşamamıştım ama. belki 2018eu001xxxx şeklinde girilmesi gerekiyor olabilir.
Arkadaşlar benim de bi sorum olacak. Bankada para göstermeden sadece ev tapusu ile onay alan oldu mu? Can çolpanın bu şekilde aldığını hatırlıyorum güncel bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum.
evet, gecmis yillarda hic nakit para gostermeden, gayrimenkul ve arac ederleri ile vizeyi alan arkadaslar olmustu. Tabii bu durumda konsoloslukta "ABD'ye giderken evimi satip, bu parayla kendime yasam kuracagim" diye bir argumaniniz olacagi icin, sanirim evin sadece size ait olmasi ve sizden baska birinin evde yasamamasi gerekiyor.
-
@denizderya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar.Nüfus kayıt örneği eşim için de benim belgemin fotokopisi olabilir mi? Yoksa kendi adına ayrıca orjinal alması mı gerekir acaba ?Şimdiden cevabınız için çok teşekkürler.
Hatirladigim kadariyla, iki turlu de alan oldu. Eger sizin belgenizde esinizin de bilgileri yer alacagindan, esiniz icin ayrica bir belgeye gerek yok diye dusunuyorum.
-
@crazycells in dediği gibi böyle alanlar olmuştu ama ; konsolosluk hiç şuana kadar para şartı koşmasa bile yeni bi hayat kurarlen kesinlikle nakit paraya çok ihtiyacınız olacak.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim cevabınız için.
-
@metert DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells in dediği gibi böyle alanlar olmuştu ama ; konsolosluk hiç şuana kadar para şartı koşmasa bile yeni bi hayat kurarlen kesinlikle nakit paraya çok ihtiyacınız olacak.
kesinlikle katiliyorum. Kesinlikle bunu unutmamak lazim. Zaten forumda da surekli hatirlatiyoruz.
-
Kesinlikle nakit paraya çok ihtiyacımız olacak ev kirası,depozito, araba ev eşyası vs derken yüklü bir mebla çıkıyor başlangıç için
-
case numberı yazerken 2018EUXXXXX yerine 2018EU000XXXXX olarak yazarsanız csc kaydını yapabilirsiniz büyük ihtimalle.Doktor randevusu için de 2018EU000XXXXX şeklinde yazıp alabilirsiniz.Orada ki açıklamada en az 13 haneli olarak belirtiyor.
-
@gkhanfeez aynen doğru söylüyorsunuz:):)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum