Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
71 35 15.2k 11

Benzer Başlıklar

  • DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    40
    5 Oy
    40 İleti
    5k Bakış
    MuhtaradanaM
    @crazycells teşekkürler
  • 0 Oy
    4 İleti
    998 Bakış
    Q
    Bosa gitti bu senem demekki neyse vardir bir hayir tesekkur ederim cevaplar icin
  • Green kart çekilişi hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    920 Bakış
    crazycellsC
    @byte81 Green kart hakkında içinde söyledi: Merhaba sizlere iki sorum olacak 1-Bu ekim ayında da green kart çekilişi olacak mı ? 2-Daha önce ki çekilişte kullandığımız fotoğrafı kullanabiliyormuyuz ? duzeltme yapayim. Sorunuz green card hakkinda degil, green card cekilisi hakkinda :) ikisi farkli. Su anki yasalara gore hala olacak. Bu hususta hicbir yasa degisikligi olmadi henuz. Bu konudaki gelismeleri su konudan takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlari Hayir, farkli bir fotograf kullanmalisiniz. Fotografi kendiniz evde cekip ayarlayabilirsiniz. Ayrintilar icin su konuyu okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
  • Dv 2019 başvuran sayısı?

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    14k Bakış
    arnbltA
    @bfs dediğiniz doğru muhtemelen bu konu ile ilgili bir çok bildiğiniz şey yanlış. :) Zaten kontenjan diye bir şey yok green card sürecinde. Limit kavramı var. Bu da 50000, %7 gibi değerlerden ibaret. Green Card verilme limiti 50000. En fazla 50 bin vize basılır. (NACARA vizeleri hariç) Bir ülkeye 3500 den fazla vize verilemez. (% 7 limit kuralı gereği) Örneğin; Bulgaristan vatandaşınız diyelim, ama Türkiye olarak çekilişe katıldınız. Çekilişi kazandınız. Case Number ınızda 20 bin olsun. Türkiyeden kazanan 4000 kişi olsun. Bulgaristandan da 3000 kişi olsun. Temmuz ayında da bültende o ay için 25000 cut-off açıklandı. Siz Türkiye girişlilerin içinde 3501.nci sırada kazanan biriyseniz, numaranız Current olsa dahi vize alamazsınız mülakata dahi çağrılmazsınız. Ama Bulgaristandan katılan biri 20000 Case No ile mülakata girebilir çünkü o daha ülke limitine takılmamış oluyor. Aslında kurallar çok açık ve net. Her ay açıklanan bültende yazıyor bunlar. Hatta bazı yerler bold olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum