Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
71 35 15.2k 11

Benzer Başlıklar

• dv 2020 talihlisiyim

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -3 Oy
    3 İleti
    426 Bakış
    A
    @ismailcanbolat dv 2020 talihlisiyim içinde söyledi: iyi akşamlar arkadaşlar geçen sene ben ve eşim ayrı ayrı başvuru yapmıştık eşimin başvurusu kabul oldu başvuru formunda beni ve iki kızımı da eklemişti ds 260 formunu her birey için ayrı ayrı mı mi dolduracağız ? ayrıca ilk doldurması gereken kişi eşim mi olmalı,? ve en önemlisi sıra numaramız biraz yüksek 38663 bu sıkıntı oluyormu? ds 260 formunu en kısa zamanda doldurursak şansımız artar mı ? ankaraya mülakata sadece kazanan eşim mi katılacak ? ilginizden dolayı şimdiden teşekkür derim. Tebrik ederim yolunuz acik olsun http://bit.ly/2V0zMOz Bu forma da bilgilerinizi işlerseniz güncel durum takibi yapılabilir
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması

40
    5 Oy
    40 İleti
    5k Bakış
    MuhtaradanaM
    @crazycells teşekkürler
  • Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    526 Bakış
    crazycellsC
    @furkan-erdem Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek içinde söyledi: Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Bir sorum var. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim surecle ilgili sorulari su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k