Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
71 35 15.2k 11

Benzer Başlıklar

• extra çekiliş ihtimali dv 2019

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Su post'a bir goz atin isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir/15?page=1 Konu siyaset veye hukumet politikalari olunca her sey mumkundur. Hicbir durumun olasiligi %0 degil, ama boyle bir aciklama veya duyuru yapilmadi, o nedenle su an icin durumda hicbir degisiklik olmayacakmis gibi davranin.
  • sonuçların belirlendiği tarih

4
    0 Oy
    4 İleti
    951 Bakış
    N
    hocam gerçekten cok faydan dokundu ya .beklemedeyim bakalım umarım çıkar
  • Dv 2019 başvuran sayısı?

16
    0 Oy
    16 İleti
    14k Bakış
    arnbltA
    @bfs dediğiniz doğru muhtemelen bu konu ile ilgili bir çok bildiğiniz şey yanlış. :) Zaten kontenjan diye bir şey yok green card sürecinde. Limit kavramı var. Bu da 50000, %7 gibi değerlerden ibaret. Green Card verilme limiti 50000. En fazla 50 bin vize basılır. (NACARA vizeleri hariç) Bir ülkeye 3500 den fazla vize verilemez. (% 7 limit kuralı gereği) Örneğin; Bulgaristan vatandaşınız diyelim, ama Türkiye olarak çekilişe katıldınız. Çekilişi kazandınız. Case Number ınızda 20 bin olsun. Türkiyeden kazanan 4000 kişi olsun. Bulgaristandan da 3000 kişi olsun. Temmuz ayında da bültende o ay için 25000 cut-off açıklandı. Siz Türkiye girişlilerin içinde 3501.nci sırada kazanan biriyseniz, numaranız Current olsa dahi vize alamazsınız mülakata dahi çağrılmazsınız. Ama Bulgaristandan katılan biri 20000 Case No ile mülakata girebilir çünkü o daha ülke limitine takılmamış oluyor. Aslında kurallar çok açık ve net. Her ay açıklanan bültende yazıyor bunlar. Hatta bazı yerler bold olarak.
  • 1 Oy
    38 İleti
    17k Bakış
    yenihayaletadamY
    @ayvalik10 hoş buldum teşekkür ederim. evet o sıcaklığı hissettim herkes bir birine yardım için uğraşıyor ne güzel bir şey bu konu başlıklarına da dikkat ediyorum teşekkür ederim sağolun. burayı daha fazla meşgül etmeyelim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k