@Samet-Ünlü tabii ki çalışıyor
-
@Samet-Ünlü tabii ki çalışıyor
-
@joker00 Amerikadaki hattınızla kullanabilirsiniz. Turk hattı takarsanız çalışmaz. Kanada hattı ilede çalışmayacak
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce ABD'de hat üzerinden telefon alınınca avantajlı olduğu ile ilgili yazılar okumuştum.Daha önce bunu yapan oldu mu? Tecrübelerini aktarırsa sevinirim/z.
Aylık bir ücret mukabilinde hem hattı kullanıp hem de telefon sahibi olmakla ilgili bir sistem. Türkiye'de de bir zamanlar popüler olan bu durum orada da var mı?
-
Merhaba Abd de iken At&t den telefon alıp hat taahhüt aldım fakat beklediğimizden önce Türkiyeye dönmemiz gerekti Telefonu iade edip , hattıda iptal ettim telefon için ödediğim tutarı Kredi kartıma geri yatırdılar 1 aylık bir fatura geldi onu da Abd deki arkadaşım vasıtası ile ödedim fakat ardından aşağıda ki fatura 3 gün sonra geldi konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Suspension notice
Past due amount: $166.74
Total amount due: $166.74
Account number ending in: 2468
Date: 08/21/2023
Hello,We hope you're staying safe and well, and we understand things happen. That's why we're reaching out to let you know your account shows a total amount due of $166.74 with a past due balance of $166.74. Please take care of your bill payment today for all past due charges, including any new charges that may have become past due, to avoid suspension of service.
Ways to pay today:
Use the myAT&T app
Go online at att.com/pay
Dial *PAY (*729) on your AT&T wireless phone
To make a payment arrangement, please visit att.com/pay, use the myAT&T app, or dial 611 from your wireless phone. If you require additional assistance, please call 800.947.5096.If you've already paid or made a payment arrangement, then you're all set.
If we do not receive payment and services are suspended, you'll be charged up to a $35 fee to get your service back. Suspension may impact your ability to upgrade with our best pricing and to qualify for promotional offers and credits. If your past due balance is not paid after suspension, your service may be canceled and your device's wireless network connectivity capabilities may be disabled.
Thank you for choosing us,
AT&T
-
Ya ben ne kadar yasal olmayan şeylere karşı çıksam da mecburen IPTV alacağım sanırım. Süper Lig için todtv.com.tr den abone oldum ve izliyorum. Ama Avrupa maçlarını S Sport Plus'dan veya EXXEN'den izleyemiyorum. Çünkü yurtdışında izlemeye izin vermiyor. VPN ile Türkiye'ye bağlanıyorum onda da hız yavaş açılmıyor. Buradan avrupa maçlarını izlemek isteyince de İngilizce veriyorlar. Ben Türkçe izlemek istiyorum. Gerçekten artık bıktım ve IPTV almak durumunda kalacağım. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim ya da başka bir çözümü olan varsa onu da dinlemek isterim. Elimden geleni yaptım olmadı çünkü.
-
@AE123, içinde söyledi: Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)
Arkadaslar , Amerikadan Turkiyedeki bankami aramam lazim nasil en uygun sekilde ariyabilirim ?
Ben Turkiye'yi aramak icin Google Voice veya Skype'i kullaniyorum... landline icin dakikasi 4 cent oluyor... ikisi de kredi usulu calisiyor, once hesabiniza $10-$20 vs. yukluyorsunuz, sonra ariyorsunuz...
Calling Rates
Turkey - Landline - $0.04/min
Turkey - Mobile - $0.18/min
Turkey - Special Services - $0.43/minSkype to Phone plans for low cost international calling | Skype Skype to Phone plans for low cost international calling | Skype
Dial numbers internationally with Skype’s low cost rates. Reach those who aren’t on Skype with our international calling plans from any device.
(abonelik istemeyen sekli icin)Turkey - Landline - $0.037/min
Turkey - Mobile - $0.15/min -
@AE123 daha amerikaya gitmedin dimi Türkiyedesin olmazsa 3 günlük deneme bir iptv şifresi alıyım arkadaştan eğer oluyorsa satın alırız
-
@Bilal-Kara, içinde söyledi: Turkiye'den gelen elektronik cihazlari ABD'de kullanmak
Türkiyeden götürdüğümüz cihazları sadece priz dönüştürücü adaptör ile hiçbie işlem yapmadan ve kendimiz tehlikeye atmadan abd deki fırınların prizlerine taksak sorun çözülmezmi? bildiğim kadarıyla 110 w iken fırınlar 220 de çalıştırılıyormuş
Evet, bu mümkün olabilir. Yüksek güç gerektiren cihazlar (fırın, kurutma makinesi gibi) için evlerde ayrı bir priz oluyor. Biz denemedik ama voltajın 240 olduğunu biliyorum.
ABD'de maalesef düşük voltaj nedeniyle saç kurutma makineleri çok düşük performanslı oluyor. Başka bazı elektrikli aletler de aynı şekilde.
-
-
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Samsung ile bağlantı kurup sordum ve öğrendim. Danışmanın söylediğine göre ;
Türkiye topraklarından aldığınız hemen her cihazı ABD içinde kullanmakta bir sorun yaşamazsınız. Ancak, cihazı Türkiye'den aldığınız için, sistem güncellemelerini ABD içinde alamayacaksınız. Kullanımda sorun olmasada, telefonunuz güncel yazılıma sahip olmayacak. Güncellemek için tekrar Türkiye'den bir ağa bağlanmanız gerekiyor.
Danışman arkadaşın dediğine göre bu güncellemeleri ABD'den almanın bir yolu yokmuş. Telefon güncelleme sırasında kapanacağı için Vpn ilede olacağını zannetmiyorum. Yani kısacası, Türkiye'den aldığınız cep telefonunu Amerika'da kullanabilirsiniz. Lakin, yazılım güncellemelerini alamazsınız.Aldığım bilgiler bu yöndeydi arkadaşlar. Sorunuma ilginiz için teşekkürler.
-
@AcerVulus Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler.
-
-
@xyz Telefonun bilgilerini girerek o şebekede çalışıp çalışmayacağına bakabilirsiniz. Örneğin Mint için: https://www.mintmobile.com/byop/
Her şebeke için böyle bir "bring your own phone" sayfası vardır, oradan bakabilirsiniz.
Mint, US Mobile, Visible, Straight Talk vs bakabilirsiniz.
-
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
https://www.t-mobile.com/brand/data-breach-2021
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
-
@lilsam kredi kartı normalde 3 gün içerisinde elinizde oluyor. Yüksek güvenlikli posta geldiği için USPS den takip numarası ile takip edebiliyorsunuz. Eğer kaldığınız yer o an için güvenli ise orayı verebilirsiniz. Daha sonra gerçek adresinizi banka uygulamasından düzeltirsiniz.
-
-

78
34.6k
Users
5.3k
Topics
386.1k