Baska kullanan var mı bilmiyorum ama bana yeterli gelen ve gayet ekonomik, T Mobile 15 dolar faturasız. Sınırsız dak ve SMS 3 GB internet. Sitesinde bulmak sorun olabilir. Bayilerle konusun.
-
Baska kullanan var mı bilmiyorum ama bana yeterli gelen ve gayet ekonomik, T Mobile 15 dolar faturasız. Sınırsız dak ve SMS 3 GB internet. Sitesinde bulmak sorun olabilir. Bayilerle konusun.
-
-
@jake-elwood aa öylemiymiş ben türkiyeden izlediğim için dikkat etmemiştim.
-
@xyz Telefonun bilgilerini girerek o şebekede çalışıp çalışmayacağına bakabilirsiniz. Örneğin Mint için: https://www.mintmobile.com/byop/
Her şebeke için böyle bir "bring your own phone" sayfası vardır, oradan bakabilirsiniz.
Mint, US Mobile, Visible, Straight Talk vs bakabilirsiniz.
-
-
@Stiff, içinde söyledi: Turkiye'den gelen elektronik cihazlari ABD'de kullanmak
@smartcells Keşke PS5 için de geçerli olsa bu, hala stok sorunu var 🙂 Ama genel olarak katılıyorum. iPhone bile burada satılınca oraya gider gitmez yeni modeli alınabiliyor.
Bu yüzden "ABD'de bulamayacağınız, bulamayacağınızı düşündüğünüz bir cihaz değilse" diye ibare koymuştum 🙂
-
Merhaba, benim konu ile ilgili bir sorum olacak. Türk hattımı kullanmaya devam etmek istiyorum, iPhone'lardaki e-sim özelliğini destekliyor artık Vodafone Turkcell vs. Ben şimdiki hattımı e-sim'e çevirip, ABD'de de fiziksel sim kartı ile tek telefonda aynı hattı kullanacağım. Benzer şekilde deneyimleyen oldu mu? Burdaki hattım e-sim ile telefonumda işlem görürken ABD'de sorun çıkartmaz heralde diye düşünüyorum. Tecrübe eden var mıdır? Teşekkürler.
-
sn. @Sono elinize sağlık.
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
Our Response to the Data Breach (Aug 2021) | T-Mobile
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
-
@lilsam kredi kartı normalde 3 gün içerisinde elinizde oluyor. Yüksek güvenlikli posta geldiği için USPS den takip numarası ile takip edebiliyorsunuz. Eğer kaldığınız yer o an için güvenli ise orayı verebilirsiniz. Daha sonra gerçek adresinizi banka uygulamasından düzeltirsiniz.
-
-
-
Ben de çok engellememek lazım diye düşünüyorum. Kontrol altında tutulduğunda (süre, oynanan oyun, izlenen video vb.) sorun olmayacaktır. Keşke bizlerden bazıları gibi sokakta oynama şansları olsaydı 😕
Tablet önerim ise öncelikle ağırlık ve boyuttan dolayı en fazla 7" ekran boyutlu olmalı. Android de olmalarından dolayı : Samsung lite ya da Lenovo Tab 7 düşünülebilir.
59
22.1k
Users
4.1k
Topics
288.4k