• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. iamadmr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 34
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

iamadmr

@iamadmr

17
    İtibar
    119
    Profil Görüntülemeleri
    34
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Adıyaman/Turkey Yaş: 28

iamadmr Takip etme Takip Et

iamadmr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@ayvalik10 dv27 aksadı aksıyor muhtemel de pas geçilecek. abd devlet başkanının dv27 için bilerek yaptığı eylemler kurala uyum sağlamakta sorun olmamakla beraber saygısızlıktan başka bir şey değil.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      iamadmr
      iamadmr
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@LordBolton tesekkur ederim.
      @Richmond, @LordBolton 'un sayesinde isitme ile bilgi kaynaklarina baktim ve ogrendim. Sonuc su sekilde ; isitme aleti veya cihazi kullananlar direkt diskalifiye edilecektir.

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      iamadmr
      iamadmr
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Parvina-Rafikovna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@burkingham Güzel haber 😍 Ankara'nın bu CN ile Kasım ayına mülakat vermesi harika. Mülakatınız başarılı geçmesini diliyorum 🙏

çok içtenlikle umarım en kısa zamanda mülakat tarihini alırsınız.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      iamadmr
      iamadmr

@ATS16, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@iamadmr, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@dilmel, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici geçmişte okuduğum yazılardan birinde öğrenciyseniz de başvurabilirsiniz, kazanırsanız mülakatta (ya da öncesinde) erteleyebiliyorsunuz diyen olmuştu. Senelerdir de merak ederim acaba doğru mu diye. Üniversitede okurken ilk iki sene bu yüzden başvurmamıştım kör talihim tutar da çıkar gidemem diye.

Başvurunun meslekle (öğrenci olmakla) veya yaşla bir ilgili yok. Bunlarla alakalı “öğrenim şartı” var. O da mülakat günü geldiğinde lise mezunu olmak. Başvururken lise 3 öğrencisi olup mülakatta lise mezunu olabiliyorsanız, lise öğrencisiyken bile başvurabilirsiniz. Önemli olan başvuruda doğru beyan vererek kendinizi lise mezunu seçmemeniz.

Üniversite öğrencisi olduğunuz için başvurmayarak maalesef yıllarınızı kaybetmişsiniz.

Sanıyorum ki sizin karıştırdığınız şey, öğrenciyken kazanıp, okulu bitirdikten sonra yerleşmek isteyen insanlar için. Öğrenciyken okulu bırakıp yerleşmek istemiyorlar, vizeyi aldıktan sonra 6 ay içerisinde Amerika’ya giriş yapıp, 2 yıl boyunca dışarıda olacaklarını beyan ediyorlar (Re-entry Permit). Bu 2 yılda da okullarını bitirip öyle yerleşmeye gidiyorlar.

selam ezgi, lise 3 öğrenci duruma benzer bir soru sormak istiyorum.
      03.03.2008 doğumlu biri şuan 17 yaşında. Başvurular başlaması ile başvuru yapabilir mi?
      Kazanması halinde diskakifiye edilme söz konusu mu?

Merhaba. Önemli olan yaşı değil. Önemli olan 30.09.2027 tarihinden önce lise mezunu olabilecek ve bu belgeyi konsolosluğa sunabilecek mi?

Sn. @EzgiLera‘nın iletisine katkı yapayım, talihli olursa CN’sine göre değişir. Bu talihli 01.10.26 (mali yıl başlangıç tarihi) - 30.09.27 (mali yıl bitiş tarihi) arasında alacağı olası bir mülakatta lise diplomasını ibraz edebilecekse (şartları elveriyorsa) başvuru yapabilir.

Umarım kazanan olur kendisi. Hayatının ilk başvurusunda uğurlu gelir umarım. Tabi CNumber düşük çıkması temennisiyle. 🙂 ilgileriniz için so much.

iamadmr
      iamadmr

@heyysanadiyom boşuna üzülme. ben de 2017 de liseden mezun olup 2018 den beri başvurmaktayım. çıkmayınca çıkmıyor.

iamadmr
      iamadmr
    • RE: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

@alidemir27 İmzanıza baktımda vallahi ne azimliymişsiniz onca yıl HNBS alıp devam etmek iyi psikoloji gerektirir. ✨

yıprandım.

Gündem içinde yayımlandı
      iamadmr
      iamadmr
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar 3 senedir basvuruyorum ve forumu da sessiz sessiz takip ediyorum. Bu sene cok umutlanmistim.😪😪😪 bir sene daha beklemeyip hemencecik baska ülkeye gitmek istiyorum artik. Ama olmuyor. Singapuru dusundum ama...

iamadmr
      iamadmr
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@mertq ben de o düşüncedeyim. 3.500 üzeri dosya tasıma işlemine başlarım.

iamadmr
      iamadmr

acaba o akşam bu akşam mı? 19:00 'da tekrar bakalım.

iamadmr
      iamadmr

iamadmr tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Bilgisayar ve ya Telefon Tamir Teknisyeni Olarak Çalışmak

@JesusBeliever detayları öğrenebildiniz mi? ya da IT alanınızda biryönelme veya gelişme oldu mu?

Bilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
      iamadmr
      iamadmr

@ayvalik10 dv27 aksadı aksıyor muhtemel de pas geçilecek. abd devlet başkanının dv27 için bilerek yaptığı eylemler kurala uyum sağlamakta sorun olmamakla beraber saygısızlıktan başka bir şey değil.

iamadmr
      iamadmr

lanet olsun ya. kurallar ne için var?

iamadmr
      iamadmr

acaba o akşam bu akşam mı? 19:00 'da tekrar bakalım.

iamadmr
      iamadmr

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@optimistic Neden başlamadığı hakkında resmi bir açıklama olmadığı için sadece burada konuşulan ve internette okuduklarımıza göre özetle yeni gelen başvuru ücretinden dolayı diyende var hükümetin kapalı olmasından dolayı diyen de var bu sene resmi bir açıklama olmasa da kulislerde pasaport şartının da geleceği yönünde konuşmalarda var.

umarım bunun haricinde başka bir şey olmasın. pasaport/ücret.

iamadmr
      iamadmr

@heyysanadiyom boşuna üzülme. ben de 2017 de liseden mezun olup 2018 den beri başvurmaktayım. çıkmayınca çıkmıyor.

iamadmr
      iamadmr
    • RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@airman merhaba yasınız nedir acaba? merak ettiğimden soruyorum. kaç yasında talihli amerika ya ayak bastınız?

iamadmr
      iamadmr

@kucurizm tebrikler! 🙂

iamadmr
      iamadmr

@Parvina-Rafikovna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@burkingham Güzel haber 😍 Ankara'nın bu CN ile Kasım ayına mülakat vermesi harika. Mülakatınız başarılı geçmesini diliyorum 🙏

çok içtenlikle umarım en kısa zamanda mülakat tarihini alırsınız.

iamadmr
      iamadmr

@ATS16, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@iamadmr, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@dilmel, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici geçmişte okuduğum yazılardan birinde öğrenciyseniz de başvurabilirsiniz, kazanırsanız mülakatta (ya da öncesinde) erteleyebiliyorsunuz diyen olmuştu. Senelerdir de merak ederim acaba doğru mu diye. Üniversitede okurken ilk iki sene bu yüzden başvurmamıştım kör talihim tutar da çıkar gidemem diye.

Başvurunun meslekle (öğrenci olmakla) veya yaşla bir ilgili yok. Bunlarla alakalı “öğrenim şartı” var. O da mülakat günü geldiğinde lise mezunu olmak. Başvururken lise 3 öğrencisi olup mülakatta lise mezunu olabiliyorsanız, lise öğrencisiyken bile başvurabilirsiniz. Önemli olan başvuruda doğru beyan vererek kendinizi lise mezunu seçmemeniz.

Üniversite öğrencisi olduğunuz için başvurmayarak maalesef yıllarınızı kaybetmişsiniz.

Sanıyorum ki sizin karıştırdığınız şey, öğrenciyken kazanıp, okulu bitirdikten sonra yerleşmek isteyen insanlar için. Öğrenciyken okulu bırakıp yerleşmek istemiyorlar, vizeyi aldıktan sonra 6 ay içerisinde Amerika’ya giriş yapıp, 2 yıl boyunca dışarıda olacaklarını beyan ediyorlar (Re-entry Permit). Bu 2 yılda da okullarını bitirip öyle yerleşmeye gidiyorlar.

selam ezgi, lise 3 öğrenci duruma benzer bir soru sormak istiyorum.
      03.03.2008 doğumlu biri şuan 17 yaşında. Başvurular başlaması ile başvuru yapabilir mi?
      Kazanması halinde diskakifiye edilme söz konusu mu?

Merhaba. Önemli olan yaşı değil. Önemli olan 30.09.2027 tarihinden önce lise mezunu olabilecek ve bu belgeyi konsolosluğa sunabilecek mi?

Sn. @EzgiLera‘nın iletisine katkı yapayım, talihli olursa CN’sine göre değişir. Bu talihli 01.10.26 (mali yıl başlangıç tarihi) - 30.09.27 (mali yıl bitiş tarihi) arasında alacağı olası bir mülakatta lise diplomasını ibraz edebilecekse (şartları elveriyorsa) başvuru yapabilir.

Umarım kazanan olur kendisi. Hayatının ilk başvurusunda uğurlu gelir umarım. Tabi CNumber düşük çıkması temennisiyle. 🙂 ilgileriniz için so much.

iamadmr
      iamadmr