• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. burkingham
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 25
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

burkingham

@burkingham

22

53
    İtibar
    72
    Profil Görüntülemeleri
    25
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum beylikdüzü istanbul Yaş: 23

burkingham Takip etme Takip Et

burkingham tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabah 7.30'daki mülakatım olumlu geçti, vizem onaylanmıştır. İstanbul'a dönüyorum. Başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      burkingham

14 kasım sabahına mülakat aldım. Aşırı mutluyum. Ankara hepimizi şaşırttı 🙂

B
      burkingham
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

3 Mayıs itibarıyla Houston uçağıyla ülkeye giriş yaptım ve Austin'e yerleştim. Girişte herhangi bir sorun olmadı. Mayıs ayı itibarıyla merak edenler için bilgilendirmek istedim

Yolculuk içinde yayımlandı
      B
      burkingham

Pasaportum bugün evime geldi. Çok şükür süreci sorunsuz ve çok hızlı atlattım. Vfs ile sorun yaşayanları görünce bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Saygılar sevgiler

B
      burkingham

@Hasan-Ayvaz 54XX olarak sordum bugün tarih belirtmediler mülakatımın ankarada olduğunu söylediler. Bu numaradakilerin mail atmasına ve meşgul etmesine gerek yok

B
      burkingham

@ATS16 @koray2831 @elbruz öncelikle geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. şirket ile ticari vize olarak almanyaya başvuracağım. randevu süresi ve vize süresi olarak avantajlı olacağımı düşünüyorum.

B
      burkingham
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Önlisans mezunuyum ve diplomam var. DS-260 formunu doldururken son mezuniyetimi "Vocational School" olarak belirtmem gerekirken "University Degree" olarak doldurmuştum. Bunun bir sorun olabileceğinden ve lise diplomama da ihtiyacım olabileceğinden endişelenmiştim (lise diplomam kayıp). Evrak tesliminde "Vocational School" olarak düzeltilmesini dile getirdim ancak görevli hanımefendi bir sorun olmayacağını söyledi. Forumda bu durumu yaşayan birini bulamamıştım. Umarım bu bilgilendirme yardımcı olur.

B
      burkingham

dosyamı viyanaya taşımayı düşünüyorum. henüz vizem yok yakında başvuracağım. kccye mail atarak en geç hangi tarihe kadar mülakat yerimi değiştirebilirim?

B
      burkingham

@Serapp Teşekkürler. Konsolosluğun inisiyatifine kaldığını biliyorum. Umarım sorunsuz gerçekleşir. Vize aldığımda mülakat tarihimin vize süremin ötesine geçmesinden korkuyorum.

B
      burkingham

@Subutay hayırlı olsun. Yazınızı okuyunca aynı heyecanı tekrar yaşadım. Geziye gelmiş gibi olan öğrenci grubunu görünce şaşırmıştım. Ve bende sakallı adamdan mülakat oldum. Acaba sabah dışarıda beklerken muhabbet ettiğimiz aile siz miydiniz? Arkanızda babam ile sıradaydım ve mülakat saatim gelince erkenden ayrılmıştım. Kızınızın okulu için soğuk bir eyalete gidecektiniz. 🙂

B
      burkingham

burkingham tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

3 Mayıs itibarıyla Houston uçağıyla ülkeye giriş yaptım ve Austin'e yerleştim. Girişte herhangi bir sorun olmadı. Mayıs ayı itibarıyla merak edenler için bilgilendirmek istedim

Yolculuk içinde yayımlandı
      B
      burkingham
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

2026 itibariyle teb- BofA anlaşması mı western union mu daha az komisyon kesiyor? Hangisi daha mantıklı? Ayrıca BofA günlük çekim limitini düşürdüğünü duydum.

Bankacılık içinde yayımlandı
      B
      burkingham
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

halihazırda vizesini almış ama giriş yapmamış olanları etkileyeceğini sanmıyorum. onlar tarafından çok fazla bilgi eksikliği var. pandemide küresel ve ciddi boyutta bir salgın vardı. bu sefer vizesini almış olanları iptal etmesi için hukuken bir hakkı var mı?

Gündem içinde yayımlandı
      B
      burkingham

Pasaportum bugün evime geldi. Çok şükür süreci sorunsuz ve çok hızlı atlattım. Vfs ile sorun yaşayanları görünce bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Saygılar sevgiler

B
      burkingham

@Murat-c lise diplomasını sormadılar. En yüksek seviyeli hangi diplomanız varsa onu götürünüz. Tabi eğer bu diplomanızı DS-260da belirttiyseniz

B
      burkingham

Önlisans mezunuyum ve diplomam var. DS-260 formunu doldururken son mezuniyetimi "Vocational School" olarak belirtmem gerekirken "University Degree" olarak doldurmuştum. Bunun bir sorun olabileceğinden ve lise diplomama da ihtiyacım olabileceğinden endişelenmiştim (lise diplomam kayıp). Evrak tesliminde "Vocational School" olarak düzeltilmesini dile getirdim ancak görevli hanımefendi bir sorun olmayacağını söyledi. Forumda bu durumu yaşayan birini bulamamıştım. Umarım bu bilgilendirme yardımcı olur.

B
      burkingham

@Subutay hayırlı olsun. Yazınızı okuyunca aynı heyecanı tekrar yaşadım. Geziye gelmiş gibi olan öğrenci grubunu görünce şaşırmıştım. Ve bende sakallı adamdan mülakat oldum. Acaba sabah dışarıda beklerken muhabbet ettiğimiz aile siz miydiniz? Arkanızda babam ile sıradaydım ve mülakat saatim gelince erkenden ayrılmıştım. Kızınızın okulu için soğuk bir eyalete gidecektiniz. 🙂

B
      burkingham

Sabah 7.30'daki mülakatım olumlu geçti, vizem onaylanmıştır. İstanbul'a dönüyorum. Başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim.

B
      burkingham

@denizezgi siz lise mezunu olarak mı başvurmuştunuz? Üniversite diplomanız var mı?

B
      burkingham

@denizezgi çok rahatladım harika bir haber

B
      burkingham