Sabah 7.30'daki mülakatım olumlu geçti, vizem onaylanmıştır. İstanbul'a dönüyorum. Başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim.
burkingham
@burkingham
22
burkingham tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
14 kasım sabahına mülakat aldım. Aşırı mutluyum. Ankara hepimizi şaşırttı

-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
3 Mayıs itibarıyla Houston uçağıyla ülkeye giriş yaptım ve Austin'e yerleştim. Girişte herhangi bir sorun olmadı. Mayıs ayı itibarıyla merak edenler için bilgilendirmek istedim
-
Pasaportum bugün evime geldi. Çok şükür süreci sorunsuz ve çok hızlı atlattım. Vfs ile sorun yaşayanları görünce bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Saygılar sevgiler
-
@Hasan-Ayvaz 54XX olarak sordum bugün tarih belirtmediler mülakatımın ankarada olduğunu söylediler. Bu numaradakilerin mail atmasına ve meşgul etmesine gerek yok
-
@ATS16 @koray2831 @elbruz öncelikle geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. şirket ile ticari vize olarak almanyaya başvuracağım. randevu süresi ve vize süresi olarak avantajlı olacağımı düşünüyorum.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Önlisans mezunuyum ve diplomam var. DS-260 formunu doldururken son mezuniyetimi "Vocational School" olarak belirtmem gerekirken "University Degree" olarak doldurmuştum. Bunun bir sorun olabileceğinden ve lise diplomama da ihtiyacım olabileceğinden endişelenmiştim (lise diplomam kayıp). Evrak tesliminde "Vocational School" olarak düzeltilmesini dile getirdim ancak görevli hanımefendi bir sorun olmayacağını söyledi. Forumda bu durumu yaşayan birini bulamamıştım. Umarım bu bilgilendirme yardımcı olur.
-
dosyamı viyanaya taşımayı düşünüyorum. henüz vizem yok yakında başvuracağım. kccye mail atarak en geç hangi tarihe kadar mülakat yerimi değiştirebilirim?
-
@Serapp Teşekkürler. Konsolosluğun inisiyatifine kaldığını biliyorum. Umarım sorunsuz gerçekleşir. Vize aldığımda mülakat tarihimin vize süremin ötesine geçmesinden korkuyorum.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Subutay hayırlı olsun. Yazınızı okuyunca aynı heyecanı tekrar yaşadım. Geziye gelmiş gibi olan öğrenci grubunu görünce şaşırmıştım. Ve bende sakallı adamdan mülakat oldum. Acaba sabah dışarıda beklerken muhabbet ettiğimiz aile siz miydiniz? Arkanızda babam ile sıradaydım ve mülakat saatim gelince erkenden ayrılmıştım. Kızınızın okulu için soğuk bir eyalete gidecektiniz.

burkingham tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
3 Mayıs itibarıyla Houston uçağıyla ülkeye giriş yaptım ve Austin'e yerleştim. Girişte herhangi bir sorun olmadı. Mayıs ayı itibarıyla merak edenler için bilgilendirmek istedim
-
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
2026 itibariyle teb- BofA anlaşması mı western union mu daha az komisyon kesiyor? Hangisi daha mantıklı? Ayrıca BofA günlük çekim limitini düşürdüğünü duydum.
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
halihazırda vizesini almış ama giriş yapmamış olanları etkileyeceğini sanmıyorum. onlar tarafından çok fazla bilgi eksikliği var. pandemide küresel ve ciddi boyutta bir salgın vardı. bu sefer vizesini almış olanları iptal etmesi için hukuken bir hakkı var mı?
-
Pasaportum bugün evime geldi. Çok şükür süreci sorunsuz ve çok hızlı atlattım. Vfs ile sorun yaşayanları görünce bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum. Saygılar sevgiler
-
@Murat-c lise diplomasını sormadılar. En yüksek seviyeli hangi diplomanız varsa onu götürünüz. Tabi eğer bu diplomanızı DS-260da belirttiyseniz
-
Önlisans mezunuyum ve diplomam var. DS-260 formunu doldururken son mezuniyetimi "Vocational School" olarak belirtmem gerekirken "University Degree" olarak doldurmuştum. Bunun bir sorun olabileceğinden ve lise diplomama da ihtiyacım olabileceğinden endişelenmiştim (lise diplomam kayıp). Evrak tesliminde "Vocational School" olarak düzeltilmesini dile getirdim ancak görevli hanımefendi bir sorun olmayacağını söyledi. Forumda bu durumu yaşayan birini bulamamıştım. Umarım bu bilgilendirme yardımcı olur.
-
@Subutay hayırlı olsun. Yazınızı okuyunca aynı heyecanı tekrar yaşadım. Geziye gelmiş gibi olan öğrenci grubunu görünce şaşırmıştım. Ve bende sakallı adamdan mülakat oldum. Acaba sabah dışarıda beklerken muhabbet ettiğimiz aile siz miydiniz? Arkanızda babam ile sıradaydım ve mülakat saatim gelince erkenden ayrılmıştım. Kızınızın okulu için soğuk bir eyalete gidecektiniz.

-
Sabah 7.30'daki mülakatım olumlu geçti, vizem onaylanmıştır. İstanbul'a dönüyorum. Başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim.
-
@denizezgi siz lise mezunu olarak mı başvurmuştunuz? Üniversite diplomanız var mı?
-
@denizezgi çok rahatladım harika bir haber