Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

I-130, Petition for Alien Relative

Benzer Başlıklar

• I-130 formu konsolosluk seçimi hakkında

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    191 Bakış
    cgokhanC
    @Claudia-J-Muslu verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim. Evet 2022 green card talihlisiyim 7 aydır Amerika'dayım buradan başvuru yapacağım . Yine de dediğiniz gibi konsolosluğa sorayım.
  • CR-1 vizesi USCIS I-130 sponsorlugu reddi

4
    0 Oy
    4 İleti
    276 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @thebelljar, içinde söyledi: CR-1 vizesi USCIS I-130 sponsorlugu reddi Cevabınız için teşekkür ederim. Avukatımızın bu yasayı bilmemesi ve bizi yanlış yönlendirmesi üzerine nasıl bir adım atabiliriz? Kendisi durumu kabul etmiyor, görüştüğümüz Malpractice avukatı ise kendisinin barodan arkadaşı çıktı ve kendisine haber verdi. Göçmenlik dosyamız hakkında eşime iletişim bilgilerinizi ilettim ve sizinle konuyu görüşmeyi umut ediyoruz. Sayin@@thebelljar, yine de malpractice talebinde bulunabilirsiniz ozellikle bu durumdan dolayi ciddi bir magduriyetiniz var ise ( ornegin bu sorulari sormus iseniz ve avukatiniz size dogru bilgi vermeyip basvuruyu yapti ise). Sonucta malpractice icin basvurdugunuz avukati siz seciyorsunuz. Birden fazla avukatla gorusup kim size guven verdi ise onunla sikayet talebinde bulunabilirsiniz. Avukatlar da zaten calismak icin malpractice sigortasi aliyorlar. Yani avukatiniz da bu malpractice surecinde kendisini savunacaktir. Basvurunuzu red almadan geri cekebilirsiniz. Dosyanizi inceletip waiver alip alamayacaginiza bakabilirsiniz ve durumu toparlamak icin yeterli sureniz olup olmadigini degerlendirebilirsiniz. Esiniz dilerse bizimle temasa gecip konu ile ilgili danismanlik gorusmesi alabilir.
  • Uniting for Ukraine ile evlilik süreci

3
    0 Oy
    3 İleti
    328 Bakış
    Papa_DoD TVP
    Avukat hanımda bahsettiği üzere Amerika'da olduğu için alamazsınız. Çünkü Şartlı tahliyeyi ülkeye girerken sınır polisi veriyor. Bunun öncesinde Şartlı Tahliye alacak kişiye Amerika'da birinin sponsor olması gerekiyor ve bu sponsorluk onaylandıktan sonra Seyahat izninin çıkması gerekiyor. Ukraynalılara seyahat izni hemen çıkıyorken Yabancı pasaportlu yakınına 1-2 hatta 3 ay bile sürebiliyor. Ben şanslı kişilerdendim 12 günde çıktı ama 65 gündür bekleyenler olduğunu biliyorum. Bu arada U4U için resmi evlilik şartı yok. Birlikte olduğunuzu kanıtlayan belgeler yeterli oluyor. Birlikte ödediğiniz fatura ev kirası gibi durumlarla kanıtlayabilirsiniz. Fakat siz zaten Amerika'da olduğunuz için bundan faydalanamazsınız. Çünkü bir diğer şart 11 şubat öncesinde Ukrayna'da yaşıyor olmanız gerekiyor. (Sınırda bunun kontrol edilmediğine dair bazı kişiler yorum yapmıştı ama emin değilim.)
  • I-485 sonrasi yasal statumuz

3
    0 Oy
    3 İleti
    580 Bakış
    goodluckG
    Tesekkurler @Claudia-J-Muslu Hanim. Cevabinizi kendisine ilettim. Cok memnun oldu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k