Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, ben 2021 yilinda asylum davami kaybettim ve avukatimla beraber karara ihtiraz ettik. 2022 yilinda amerikan vatandasiyla evlendim ve hala evli bulunmaktayim. I-130 icin wave edildi ancak 3 senedir hic bir ses seda yok. Bir fikir veren olursa cok sevinirim.

• Muslu Law Firm

@mustafa-Ozatkan, içinde söyledi: I-130, Petition for Alien Relative

Merhabalar, ben 2021 yilinda asylum davami kaybettim ve avukatimla beraber karara ihtiraz ettik. 2022 yilinda amerikan vatandasiyla evlendim ve hala evli bulunmaktayim. I-130 icin wave edildi ancak 3 senedir hic bir ses seda yok. Bir fikir veren olursa cok sevinirim.

Sayin@mustafa-Ozatkan, I-130 ve I-485 sureci mahkemede iken de yapilabilmekte ancak surec fakli islemektedir. Bu sureci mahkeme nezdinde yurutmeniz gerekir. Avukatinizla takip ediniz.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

• 3
  • 3
  • 3
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |