DV2026 Mülakat Deneyimleri
-
@tumra 1 şey daha sorayım müsadenizle. Muvafakatnameyi konsolosluk benden alacağına göre uçağa binmek için fotokopisi yeter mi yoksa 1 tane daha mı çıkarmamız gerekir?
-
Merhaba, bizde Viyana da gireceğiz mülakata. Devlet memuru iken tayinle KKTC de 2 yıl kalmıştık. KKTC Adli Sicil Kaydının dışında bir evrak isteniyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
-
@onursvr konsolosluk evrak asıllarını görüp fotokopilerini alıyor diye biliyorum, arkadaşlarda yazarlar bu konuyu şimdi benim bilgim bu yönde
-
@tumra diploma, evlenme cüzdanı gibi muadili olmayan belgelerin fotokopilerini alıyor ama edevlet çıktıları, apostilli nüfus kayıt örnekleri gibi belgeleri orijinallerini alıyor.
-
@tumra teşekkür ederim.
-
@zehrof teşekkür ederim
-
@onursvr Merhaba, sorularınızı "DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları" başlığından sorarsanız iki başlıktaki bilgiler karışmamış olur.
-
Arkadaşlar merhaba Bangkoktaki mülakatım için tercüman arıyorum bildiğiniz güvenilir tercümanlar var mı acaba?
-
@bravist Tamamdır hocam. Aslında ben sorularımı orada sormaya başlamıştım ama nasıl oldu ne ara mülakat deneyimleri forumuna atladım orasını anlayamadım:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum