Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @yusufalak ben de sizin gibi düşünüyorum.Bu saatten sonra dağıtım yapılmayacağını düşünüyorum.Önceki yıllara baktığımda haziran,temmuz,ağustos aylarında daha fazla mülakat dağıtımı yaptıklarından bu sene de böyle olacağını ümit etmiştim. Fazla mülakat dağıtımını geçtim,mülakat dağıtımı bile yapılmıyor 2 aydır.Hakkımızda hayırlısı diyorum.Umarım hepimizi şaşırtırlar da bu ay mülakat dağıtımı yaparlar.


  • Bize çok zor bu saatten sonra; numara düşük deyip bekleyen aklımıza da kızıyorum şu anda bizler için kapandı gibi dosyalar..


  • @melikemim surec kisaldi ama dosya tasimak icin ugrasin bence. Eger tasiyabilirseniz ilk mulakat dagitiminda mulakat alirsiniz bence. Umudunuzu yitirmeyin


  • @musa-k Musa Bey hangi adrese attınız taşıma mailini acaba, ben de gönderdim ama olumlu olumsuz dönüş alamadım, destek olabilir misiniz?


  • Merhabalar herkese, ais ten yeni mülakat randevusu almaya çalışıyorum devamlı dolu görünüyor. Ne sıklıkla boşluk oluşur acaba bir iki saatte bir bakıyorum yetişemiyorum?

  • Yasaklı

    Arkadaşlar üzülerek bildiriyorum ki dün avusturya vizemden red aldım. Tüm gerekli evrakları her türlü kanıtı ile beraber göndermiş olsam dahi ne gidiş nedenime nede döneceğime inanmamışlar. Öğrenciyim 12 haziranda sınavlarım vardı. Akademik takvim ve dekan imzali mezun olmak için dönmelidir belgesi ekledim. Ama malesef ki ne yaparsak yapalım adamların bizi ülkelerinde istemedikleri gün gibi aşikar. Kazanamayacağımız bir oyunda umutla ve az bir birikimimiz ile oynuyoruz malesef. Bu benim 2. Schgen reddim oldu. İtirazda bulunacağım ancak sebeplerimi kanitlasam bile konsolosluk inanmamayı seçiyor. Önümdeki başka yolları değerlendireceğim. Schgen süreci ve dosya taşımaya çalışan bütün arkadaşlara içtenlikle başarılar diliyorum. Mümkünse avusturyadan başvuruda bulunmamanızı kendi bireysel tecrübeme dayanarak öneririm. Herkese başarılar.


  • Merhabalar herkese mutlu hafta sonları. Avustarlya'ya dil okulu ile geleli neredeyse 1 ay oldu. Kcc'ye geldiğim ilk hafta attığım attığım maile olumlu dönüş yapılmıştı şu şekilde:

    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Sydney. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]. You will also need to request that KCC unlock your DS-260, so that you can update your application with your new address. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

    Numaram temmuz-ağustosta aktif olup mülakat alabilirim gibi geliyor konsolosluğun performansına baktığımda. Sormak istediğim konu KCC'ye adres değişikliği yapmak için DS260'ı açtırmak istediğime dair mail atmadım mülakatta geriye düşebilirim korkusuyla. Mülakat aldıktan sonra açtırırım gibi düşünüyordum ama içime bir kurt düştü acaba sorun olur mu diye. Sizce şimdiden açtırtıp değiştirmeli miyim adresimi? Şimdiden çok teşekkür ederim.


  • @melikemim Ümidinizi kaybetmeyin.Daha 5 ay var. Hakkımızda hayırlısı olsun..


  • Geçen sene mayıs ayında mutluluktan ölüyordum. Maalesef bu mayıs ayında üzüntüden ölüyorum.


  • @ozge90 Merhaba, maili hangi mail adresine attınız, bana henüz hiçbir cevap gelmedi de acaba yanlış mı gönderdim emin olamadım?


  • @asyamayakutubik yani 5 ay diye bakmamak lazım verilere bakınca yine kota erken dolacak gibi duruyor


  • @paslanmazmühendis : umarım bahtınız açılır sevinçli haberler alırsınız


  • @Lifepark-0 umarım bahtınız açılır sevinçli haberler alırsınız


  • @hsn-kartal o zaman şöyle düzelteyim kota problemi olmasa bile 5 ay yok haziran mulakati dağıttı Avrupa temmuz ağustos ve eylül kaldi

  • Yasaklı

    @klmn-klmn tesekkur ederim inşallah


  • @Lifepark-0 merhaba cok uzucu bir durum ne kadar vaktiniz var ? Benim size tavsiyem avusturya macaristan veya nebiliyim cekya gibi ulkeler vize verse bile cok az verir ya da red veriyoe genelde. Tavsiyem Italya - fransa ya basvurmaniz sanki tatile gdicekmis gbi otel rezv ve ucak rezv gosterin ilk ucusu oraya yapin daha sonra o ulkeden viyanaya gecin ucakla, tabi vaktiniz varsa. Almanyaya sakin basvurmayin. Ben yillardir shengen aliyorum ve danisman kullanmiyorum en Son italya 2 yil verdi. Bence son sansiniza kadar deneyin.


  • @asyamayakutubik beş ay yok yok aslında temmuz- ağustos- eylül ayı kaldı ki geçen sene Eylül 7 de sıkıntılar başladı. Şu anda hiç bişeyin garantisi olmadığı gibi mayıs ayındaki mülakatlarda da bol vereceklerinin garantisi yok. 5xxx numaralar hariç söylüyorum bizim süreçler biraz sıkıntılı oldu artık. Ben de mail atmaya başladım.



  • @batubayrak önümüzdeki ay tekrar kabul edebilir diye düşünüyorum. benim taşımayı kabulettiği günden 1 gün önce mail attım boşluk var mı var mı gelişme diye yok dedi ama olursa seni bilgilendiricem dedi ek slot açarsak bende şimdiden mail ikna etme yoluna git ismimi kaydedin de ben öyle yaptım ismimi kaydedin inşallah gönlünce olur .


  • @melikemim

    15 gün sonra yeni GC sonuçları açıklanacak. Ankara nın bu seneki performansını gören kişiler kazandıklarına mı sevinsin, ankara nın performansına mı üzülsün bilemiyorum. Büyük olasılık bu ayı boş geçti diyebiliriz. Tabi çıkmadık candan ümid kesilmez ama çok çok düşük bir olasılık dağıtım gelmesi. Mayıs ayı için ise ne olacağı belli değil. AS ye kıyak geçebilir, az mülakat verebilir, yine boş geçebilir vb vb. İnsan düşünmek istemiyor artık. Bizim numaralar öyle bir aralıktaki kıpırdamak istemiyorsun. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.

    Boring


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum