Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • ....malum avrupa devletlerinde yasiyan ve calisan cok cok insanimiz var,kimileri iyi para kazanip turkiyede yatirim yapiyorlar..sinirlardan gecerken 10,000 dolar veya euro nakit tasinabiliniyor,turkiyeye para aktarmak icin legal banka yollari vardir..
    .....cok cok insanimizda arabasiyla turkiyeye tatile veya is icin gidiyorlar, eh yanlarinda cok para var,10,000 den fazlasi yasak,iste o zaman akillarini kullanip parayi araba icinde sakliyorlar, kimileri cay kutusuna koyuyor,kimileri koltuklarin icine veya icinde para olacagi tahmin edilemiyecek olan esya veya gida maddeleri icine.

    .....bulgar gumrukculeri uyanmislar,onlerine gelen her arabayi acayip sekilde ariyorlar ve turklerin beyan etmedikleri saklanmis paralari bulup el koyuyorlar,bir seferinde milyondan fazla euro koltuklar icine cok usta sekilde yerlestirilmis ama bulgar gumrukcusu bulup, paraya el koyuyor, diger baska bir vatandasimiz yine ayni sekilde birkacyuzbin euro parayi arabada sakliyor,ayni sekilde bulgarlar el koyuyorlar,vatandaslarimizda beyan etmedikleri para uzerine bir bardak su iciyorlar.

    ....avrupadan kara yoluyla gelecek vatandaslar asla limitinden fazla para getirmemelidirler,getirirken yakalanirlarsa bulgarlari zengin etmis olurlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sir-altan bu paraları neden götürdükleri ortaya çıktı


  • @sir-altan O sekilde yani cash olarak paralari araclarinda saklayip Turkiye'ye goturme cabalarinin nedeni paranin kayitdisi olmasi.

    Banka uzerinden gonderseler Avrupa ulkeleri vergilendirecekler parayi, vergisini odemek zorunda kalacaklar. Oysa para zaten vergisiz sekilde kazanilmis, yastik altinda biriktirilmis.

    Bu durumda, bu kadar paraniz vardi madem niye issizlik, kira yardimi vb sosyal yardimlari aliyorsunuz diyecekler ve tum o yardimlari kesip birde geri odeme isteyecekler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum