Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Şirket Kurarak SSN Almak

Vergi Sistemi
1 1 396 2

Benzer Başlıklar

• TR'den ABD'ye aktarılan paranın (swift) vergisi ve yasal sorumlulukları

Vergi Sistemi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    472 Bakış
    S
    @Ryback cok tesekkurler detayli anlatim icin!
  • ABD'den TR'ye para gönderirken en az vergiyi nasıl öderim?

Vergi Sistemi
    3
    1 Oy
    3 İleti
    383 Bakış
    hasbelkaderH
    @ayvalik10 tesekkurler cevabiniz icin. Turkiye deki hesap benim adima acilacak ve bu paranin faizi olursa onun vergisini IRS e odeyecegim.
  • ABD'de Şirket Kurulumu ve Vergilendirilmesi

Taşındı Vergi Sistemi
    15
    0 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    Ferhat ŞENERF
    Merhabalar COS yapıp E2 sürecine girdiğimizde; şirket kurulumu yapıp EIN aldıktan sonra ITIN almak gerekir mi? yoksa EIN yeterli midir? Şöyle ki: Şirket harici şahsım için söylüyorum. SSN benim olmayacak, şirket için EIN olacak tamam. Tax return şirket EIN ile olacak tamam. Şirket hesapları falanı filanı hep şirket EIN kullanılacak. Ben şahsi olarak, şirket harici bir gereksinim duymayacak mıyım? (Olmaz olmaz da ya olursa) Borsada hisse senedi alım satımı yapar para kazanırsam?
  • SSN den önce vergi numarası almış iseniz...

Taşındı Vergi Sistemi
    9
    3 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    S
    Arkadaşlar SSN numaram geldi bir de work permit diye bir şey duyuyorum grenncardlı olarak gelen biri ssn gelince work permite başvurmalı mı ya da bu ikisi aynı şey mi teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k