Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika’ya Bakıcı ve Yardımcı Olarak Gitmek

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    133 Bakış
    K
    Merhaba , benim sorum olacak bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaslar cevaplayabilirse çok memnun olurum. Öncelikle şu bilgiyi vermek istiyorum ,ABD turist vizesini eşimle birlikte aldık , görüşmeyi birlikte gerçekleştirdik .1. Sorum farzedelim ki ben ABD ye turist vizesiyle girdim ve 3 aydır ABD deyim turist statüm devam ediyor . Vizeyi birlikte aldığım eşim benden 3-4 ay sonra turist olarak ABD ye girmek istediğinde sorun yaşar mı ? 2. Sorum Ben ABD ye eşimden önce girip iltica başvurusunda bulunduğumda eşim turist vizesiyle ABD ye girmek istediğinde senin eşin iltica etmiş diyerek havaalanında sorguya alma , TR ye geri gönderilme gibi kapıda sıkıntı yaşaması mümkün mü ?
  • 0 Oy
    2 İleti
    333 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @color, içinde söyledi: 6 aydan fazla Amerika dışında kalmak naturalizasyon.... Merhabalar.... Pandemi sırasında 2020 yılı 11 ay Amerika dışında kalmak zorunda kaldım....Bu durum naturalizasyon başvurumu etkiler mi acaba pandemi olması ve olağanüstü durumların oluşması ( uçuşların olmaması ve devamlı yapılan seyahat etmeyin uyarıları....) Naturalizasyon sürecimiz kesintiye uğramış midir yoksa pandemi süreci için farklı bir bakış var mi acaba şu an için....ilgi paylaşıp yardımcı olmanız ricası ile.... Sayın @color, Altı aydan fazla ABD dışında kalışınızı vatandaşlık başvurusunda ekstradan açıklamanız gerekecektir. Açıklama pandemi nedeni ile uçuş yoktu ise ve bu gerçekten böyle idi ise bu durum kabul edilebilir. ABD’ye giris12 ay veya fazla gecikmiş ise bu durum vatandaşlık başvurusunu olumsuz etkiler. Bazen ekstradan zaman bekleyip sonra vatandaşlık başvurusunu yapmak gerekir. Teşekkürler.
  • Amerika sınırında vize almak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    1 Oy
    2 İleti
    343 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Fouray, içinde söyledi: Amerika sınırında vize almak Merhabalar; Öncelikle sorularımızı yanıtsız bırakmayan Muslu Hukuk Bürosuna teşekkür ederim. Benim sorum şu; Meksika-Abd sınırından Abd vizemiz olmadan sınır kapısına gidip vize istesek verme durumları var mı? Normalde Abd visesi Türk vatandaşları için sadece Ankara ve İstanbul'dan veriliyor, bunu biliyorum. Fakat sınırda Meksika tarafından can güvenliğimizin olmadığını, en azından Abd üzerinden uçakla Türkiye'ye geçmek için vize istesek oradaki memurların inisiyatif kullanma hakları var mı? Sayın @Fouray , Öncelikle güzel sözleriniz için biz de teşekkür ederiz. Gümrük yetkililerinin vize verme yetkisi yoktur. Vize verme yetkisi sadece ABD dışındaki bütün konsolosluk ve elçiliklerindir. Bazı şartlarda Meksika’daki ABD konsolosluğundan vize almanız mümkün olabilir. Mutlaka kendi ülkenizdeki ABD konsolosluğundan vize almanız gerekli değildir. Gümrük yetkililerin ise parole (ABD’ye şartlı giriş izni) verme yetkileri vardır. Gümrük memurları bu izni çok zor verirler. Sizin dediğiniz tur bir durum için böyle bir izin vermeleri çok düşük ihtimaldir. Teşekkürler.
  • Amerika'da Yeni Bir Imza Kullanmaya Başlamak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    562 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @tam-karavana, Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k