Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Grenn Card Ds 260 Formu Turist Vize Reddi hk

Benzer Başlıklar

• J1 vize

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    406 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @cnpist, içinde söyledi: J1 vize Tesekkur ederim Sayin Muslu. J1 daki 2 yil kuralini kaldirma ve J1 vizesinin H turune degisimi konusunda firmaniz yardimci olabiliyor degil mi ? Tesekkurler Sayin @cnpist, evet genelde olabiliyoruz.
  • 0 Oy
    3 İleti
    283 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vmature, içinde söyledi: Advance Parole ile girişte sorun olması durumunda, turist vizesi ile giriş hk? Merhaba, ABD'ye Uniting For Ukraine(U4U) programı kapsamında, advance parole ile, şubat başında ailecek gitmeyi düşünüyoruz, sponsor onayları, travel authorization vs. her şey tamam. ben eş durumundan, yani eşimin Ukrayna'lı olması hasebiyle bu onayı aldım. Aynı zamanda turist vizelerimiz de mevcut. ABD'ye indiğimizde olası bir problem olması durumunda (zira Ukrayna vatandaşı olmayanlara bazen sorun çıkarılabiliyormuş) turist vizem ile giriş yapmayı deneyebilir miyim/teklif edebilir miyim? turist vizesi ile girişimiz kabul edilmezse çıkıp, farklı bir eyalete(aynı eyalette belki aynı sorun yaşanır diye) bu sefer direkt turist vizesi ile girebilir miyiz? Şimdiden teşekkürler. Sayin@vmature, genelde advance parolu red ederlerse turist vizesi ile size ayni yerden giris izni vermezler. Ancak takdir yetkisi vardir. Turist vizenizi de iptal edilebilir. Eger iptal edilmezse ve advance parole ile giremezseniz o zaman tekrar giris yapmayi deneyebilirsiniz. NYtan giris yapmanizi tavsiye ederim. Veya esiniz advance parole ile onden girer, o ABDye girdikten sonra aile birlesimi vizesi haklarina da sahip olursunuz. Sonra siz gelirsiniz gibi. Yine de butun belgelerinize bakmadan bunlari lutfen genel degerlendirme gibi ongorun. Durumunuzu detayli incelemeden boyle yapmaniz gerekir demek dogru olmayacaktir. Bilginiz olsun.
  • L2 Vize Çalışma Izni Hk.

2
    0 Oy
    2 İleti
    513 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vartorian, içinde söyledi: L2 Vize Çalışma Izni Hk. Merhaba, L1 Vize ile 2 hafta önce Amerika'ya geldik, eşimde L2 vizesi almış oldu. Çalıştığım şirketin insan kaynakları eşimin 1 yıl sonra çalışma izni olacağını söyledi ancak bildiğim kadarıyla L2 vize sahipleri Amerika'ya girdikleri günde çalışma izni sahibi oluyorlar. Konuyla ilgili değerli yorumlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkür ederim. Sayin@vartorian, esiniz L-2S damgasi ile ABDye girdi ise ve I-94 bilgisinde de ayni kod var ise is izni bulunmaktadir. Detaylar icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-updates-guidance-on-employment-authorization-for-e-and-l-nonimmigrant-spouses
  • EAD card hakkında

2
    2
    0 Oy
    2 İleti
    433 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @seznec, içinde söyledi: EAD card hakkında 21/02/2020 tarihinde AOS başvuru formlarımızı gönderdik. 24/03/2020-biometrik randevumuz günüydü koronadan dolayı iptal yazısı geldi. İkinci randevuyu 31/03/2020 tarihine verdiler onun için iptal yazısı gelmedi,ve biz uscis office gittik geri döndürdüler iptal dediler ve bir daha bize tarih gelmedi.4 haziran 2020 de uscis officelerinin açıldığını sosyal medya hesaplarından gördüm bugüne kadar da yeni randevu bugün gelir yarın gelir diye bekledim hiçbir yazı gelmedi.dün I-765 ve I-131 ile ilgili ekte bilgilerinize sunduğum evraklar tarafıma posta ile ulaştı. İzninizle,Buna göre sormak istediğim sorular şunlar. 1)bana biometrik randevu verilemediği için mi EAD kart yerine bu evraklar gelmiş oldu.? 2)Biometrik randevu için bana bir türlü yeni tarih verilmediğini Uscise nasıl bir yöntemle anlatabilirim? 3)Ekte bulunan I-765 notice ile SSN alabilirmiyim? Yanıtlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım. [image: 1596812504184-257d6da7-6c96-49ee-9d25-4afbd9238f5e-resized.jpeg] [image: 1596812504042-9f18a482-f25b-4dd2-bd17-90ac01ae7347-resized.jpeg] Sayın @seznec , USCISte ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Bunlardan biri de yeşil kart ve EAD kartlarının basımı ile ilgilidir. Washington Posttaki bu yazıda da basılması gereken ne kadar çok kartın basılmadığı açıklanmaktadır. https://www.washingtonpost.com/opinions/how-the-trump-administration-is-turning-legal-immigrants-into-undocumented-ones/2020/07/09/15c1cbf6-c203-11ea-9fdd-b7ac6b051dc8_story.html Bunun ile ilgili hem USCISe şikâyette bulunmanız hem de Ombudsman yardımı kullanmanız gerekecektir. Kongre üyenizin yardımını da isteyebilirsiniz. USCISe online ulaşıp problem bildirebilirsiniz. Onlardan cevap alamayınca bunun kanıtı ile beraber Ombudsmani kullanmanız gerekir. Hem websitemde http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ hemde facebook sayfamda https://www.facebook.com/musluhukuk Ombudsman yardımı ile ilgili bilgi paylaştım. Onlara bakabilirsiniz. Son sorunuzu Social Security Administrationa yönlendirmeniz gerekir. Onların prosedurleri farklı olabiliyor. Onlara buradan ulaşabilirsiniz. https://www.ssa.gov/ Özellikle Ombudsman yardımı konusunda danışmanlık görüşmesi alabilirsiniz. Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k