DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkürler bilgi için.
-
@Lossantosdy Hayırlı uğurlu olsun darısı uygulamalı sınava inşallah :)
-
@Ballistix 16 yaşından itibaren kaldığınız adresleri yazmanız bekleniyor sizden, öğrenci döneminde kaldığınız yerleri de yazarsınız
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 umarım öyle olur 🙏 mutlaka bakicam okuyacağım. Aslında telaşım kendimden çok çocuklarim için. Biri 4 yaşında biri henüz 21 aylık. Bu sene çıkması durumunda bile büyük oğlum okula başlama çağında olucak biz gittiğimizde. Başta dil konusu, okul konusu çok korkutuyo beni. Acaba daha küçükken gidebilmiş olsaydık dil konusunda sıkıntı çekmezler miydi daha mı kolay olurdu onlar için vs vs bir sürü boğucu düşünce 🤦
Çocuklar için hiç endişelenme. Biraz kaba ve abartı olacak ama, sen 5-10 yeni kelime ezberleyinceye kadar onlar aksansız konuşacak.
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Su ülkedeki devlet kurumlarının ne zaman doğru çalıştığını görmedim ya. Annem icin doğum borçlanmasında bulundum 25 kasımda hala dosyayı açmamışlar bile 170i aradım durumu izah ettim yok şikayet kaydı acalımlar tamam açtınız 3 gün sonra arayın dediler aradık kurum cevap vermedi hızlandırma yapalım diyorlar Allahım yani eyt için başvuranların çoğu emeklilik hakkını alıcak yaşını doldurmuş olan annem hala beklemeye alınıyor adaletsizliğin liyakatın olmadığı baska hiçbir kurum yok resmen…
E devletten olması lazım sanki borçlanmaların. Baktın mı oraya? Şu an bile yapabilirsin sanırım.
https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-4a-dogum-borclanmasi-basvurusu
-
@hadi-BE zaten 2022 kasımında ben borçlanmayı yaptım hala beklemedesiniz diyorlar eğer yeni borçlanma yaparsam 75 bin TL ödemek zorunda kalıcam..
-
@Ballistix Bu daha öncede söylenildiğinde biraz tepki olmuştu özellikle yeni başvuran arkadaşların ilk başvuru heyecanından dolayı ama katılıyorum. O kötü sonucu gördüğünüzde yüksek bir üzüntüye girmemek için daha gerçekçi olmak en iyisi bana kalırsa da, tabii ki herkesin psikolojisi farklı olabilir
-
Salam mən Azərbaycanlıyam tələbəyəm(2-ci kurs) , green card qazansam həmin il getməliyəm yoxsa universiteti bitirib getmək kimibir şansım var? Bilən varsa kömək edərdi zəhmət olmasa
-
@hadi-BE ahhh tek dileğim umarım öyle olur🙏
-
bağlantı metni
Haber; ABD'de 8 kişi bir evde ölü bulundu
Abd de Güven Kalmamış
Tırsaklarda İnecek var.. -
oooooo kaldı 121 bitti bitti bişey kalmadı gençler :)
-
@sabuhi merhaba, başvurunu yaptıysan ve kazanırsan bu gidiş zamanı senin kontrolünden çıkıyor artık. mülakata gideceğin tarihte mülakata gidersen ve onaylanırsa 6 aylık süre içinde abd’ye giriş yapman gerekecek. mülakata gitmezsen hakkını kaybeceksin. yani kazanırsan üniversiteyi bitirmeni bekleme zamanın olmayacak ya green card hakkını yada üniversiteni yakacaksın.
benim fikrime göre eğer gitmek istiyorsan üniversite eğitimini yakıp gidersin, orada eğitim fırsatlarını kovalarsın. hem orada alacağın eğitim ile abd içinde iş fırsatları ve network fırsatları daha çok olacaktır.
-
@Sencerium Azı gitti birazcık çoğu kaldı sadece :)
-
@Ballistix geçen sene yıkımın hası yaşadık ne GreenCard oldu ne de diğer yurtdışı planlarım hepsi elimde patladı hiç kasmıyorum birkaç günde bir buradayım ama içimden yazmak gelmiyor çıkarsa bakarız çıkmazsa yaşarız kendisi bilir şubat başında da B1/B2 randevum var çokta hevesli değilim ister onaylansın isterse reddedilsin 😏
-
@bulut, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sabuhi merhaba, başvurunu yaptıysan ve kazanırsan bu gidiş zamanı senin kontrolünden çıkıyor artık. mülakata gideceğin tarihte mülakata gidersen ve onaylanırsa 6 aylık süre içinde abd’ye giriş yapman gerekecek. mülakata gitmezsen hakkını kaybeceksin. yani kazanırsan üniversiteyi bitirmeni bekleme zamanın olmayacak ya green card hakkını yada üniversiteni yakacaksın.
benim fikrime göre eğer gitmek istiyorsan üniversite eğitimini yakıp gidersin, orada eğitim fırsatlarını kovalarsın. hem orada alacağın eğitim ile abd içinde iş fırsatları ve network fırsatları daha çok olacaktır.
Hayır 6 ay içinde giriş yaptıktan sonra re permit aldıktan sonra sorun olmaz bu durum. Eğitimini tamamladıktan sonra tekrar ABD’ye girebilir bu süre içinde de ABD’ye girebilir fakat vatandaşlık başvurusu icin +2 yıl daha beklemesi gerekir domilice olmadığı icin.
-
@ytrbilgisayar Türkiye de kimsenin ölmediğini düşününce bir korkmadım değil :D
-
@Sencerium aynenn vallaaa az kaldi heyecan artti :D
-
@Gökhan-A hhahaah bu sey gibi oldu cikarsa da ee cikti amerikadayim noldu simdi :D böyle bi bikmislik arada bana da oluyor
-
@goyro666 dün saçma sapan bir rüya gördüm sabah hanımla kalktık işe gitmek için hazırlanırken anlattım. Baya donald trump'a komşu oluyorduk :)
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy hadi geçmiş olsun ☺️ hayırlı uğurlu oslun☺️
çok teşekkür ederim :)
@berolika teşekkürler, inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum