@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@hadi-BE ahhh tek dileğim umarım öyle olur

-
bağlantı metni
Haber; ABD'de 8 kişi bir evde ölü bulundu
Abd de Güven Kalmamış
Tırsaklarda İnecek var.. -
oooooo kaldı 121 bitti bitti bişey kalmadı gençler

-
@sabuhi merhaba, başvurunu yaptıysan ve kazanırsan bu gidiş zamanı senin kontrolünden çıkıyor artık. mülakata gideceğin tarihte mülakata gidersen ve onaylanırsa 6 aylık süre içinde abd’ye giriş yapman gerekecek. mülakata gitmezsen hakkını kaybeceksin. yani kazanırsan üniversiteyi bitirmeni bekleme zamanın olmayacak ya green card hakkını yada üniversiteni yakacaksın.
benim fikrime göre eğer gitmek istiyorsan üniversite eğitimini yakıp gidersin, orada eğitim fırsatlarını kovalarsın. hem orada alacağın eğitim ile abd içinde iş fırsatları ve network fırsatları daha çok olacaktır.
-
@Sencerium Azı gitti birazcık çoğu kaldı sadece

-
@Ballistix geçen sene yıkımın hası yaşadık ne GreenCard oldu ne de diğer yurtdışı planlarım hepsi elimde patladı hiç kasmıyorum birkaç günde bir buradayım ama içimden yazmak gelmiyor çıkarsa bakarız çıkmazsa yaşarız kendisi bilir şubat başında da B1/B2 randevum var çokta hevesli değilim ister onaylansın isterse reddedilsin

-
@bulut, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sabuhi merhaba, başvurunu yaptıysan ve kazanırsan bu gidiş zamanı senin kontrolünden çıkıyor artık. mülakata gideceğin tarihte mülakata gidersen ve onaylanırsa 6 aylık süre içinde abd’ye giriş yapman gerekecek. mülakata gitmezsen hakkını kaybeceksin. yani kazanırsan üniversiteyi bitirmeni bekleme zamanın olmayacak ya green card hakkını yada üniversiteni yakacaksın.
benim fikrime göre eğer gitmek istiyorsan üniversite eğitimini yakıp gidersin, orada eğitim fırsatlarını kovalarsın. hem orada alacağın eğitim ile abd içinde iş fırsatları ve network fırsatları daha çok olacaktır.
Hayır 6 ay içinde giriş yaptıktan sonra re permit aldıktan sonra sorun olmaz bu durum. Eğitimini tamamladıktan sonra tekrar ABD’ye girebilir bu süre içinde de ABD’ye girebilir fakat vatandaşlık başvurusu icin +2 yıl daha beklemesi gerekir domilice olmadığı icin.
-
@ytrbilgisayar Türkiye de kimsenin ölmediğini düşününce bir korkmadım değil

-
@Sencerium aynenn vallaaa az kaldi heyecan artti

-
@Gökhan-A hhahaah bu sey gibi oldu cikarsa da ee cikti amerikadayim noldu simdi
böyle bi bikmislik arada bana da oluyor -
@goyro666 dün saçma sapan bir rüya gördüm sabah hanımla kalktık işe gitmek için hazırlanırken anlattım. Baya donald trump'a komşu oluyorduk

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy hadi geçmiş olsun
️ hayırlı uğurlu oslun
️çok teşekkür ederim

@berolika teşekkürler, inşallah -
@Sencerium milyar dolarlık olacaksın desene :))
-
@goyro666 hah geldim hah özgürlük heykeli hah central park hah noldu hüüüüü

-
@Emrah-Borazan inş diyelim

-
@Simge-Kutlu onlar için hiç telaşlanmayın onlar bizden çok daha çabuk adapte oluyorlar ayrıca çocuklara özel esl dersleri oluyor English as a second Language bunu dersler haricinde alıyor ve derslere de adapte oluyor böylece... o yine küçük ben 5. sınıfı burada bitirip aynı şekilde hiç bir kelime bilmeden yurtdışında amerikan kolejine gönderildim ortaokulda... bi de kocamanım yani daha zor ama geçti gitti... 6 ayda türkçeyi unuttum hayatım İngilizce oldu ortaokulu okudum türkiyenin haritasını hala çizemem amerikanın haritasını ezbere çizerim amerkan tarihi okudum( pekde tarihleri yok ama)
çok da iyi oldu... annemler 6 ay konuşamadığım için ve okuldan eve gelip ağladığım için bu çocuk gerizekalı neden öğrenemedi dediler ilk başta meğer insan dolar dolar dolarmış birden başlarmış konuşmaya daha da susturamadılar zaten:))) o da ağlıycak sıkılcak ilk başta tuvaletim geldi bile diyemiycek belki öğretmenine ama sözlük kullanmayı öğrenecek buradan giderken ( allah söyletti gidiyoruz valla) kocaman çeşitli sözlükler alın mutlaka onun için... önemli kitap gibi hep yanında dursun ayrıca elektronik olanlardanda temin edin Application var yetersiz kalabiliyor... ayy o günlerim geldi aklıma okuldaki tek türk bendim herkes amerikalı yunanlı vs çok güzeldi:))) -
@SemihPehlivan herkes çok hevesli bence böyle kalalım... ertesi gün bilette alırız toplu halde çağada bineriz ne olacak hayal etmek bedava :)))
-
@ytrbilgisayar bizim adanadaki olaylardan bir farkı yok... adam cinnet getirmiştir ailesini katletmiştir olacağı en fazla bu. burada seri kadın cinayetleri var işin kötüsü adamlar ertesi sene serbest bırakılıyor allah orada hala elektrikli sandalye cezası vs var :))) her eyalette olmasa da onlarda biliyorlar belalı eyaletleri oralarda ağır cezalara devam
-
Merhaba aranızda yeniyim bende çekilişe katıldım hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.
-
@waterman
Merhaba ,re entry permit alındığında ,diyelim ki ABD ye bu süre dolmadan gitmeye karar verdik, giriş yapılabiliyor mu
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k