Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Aile sorunu

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    4 İleti
    638 Bakış
    FourayF
    @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: Amerikada tehdit edilmek ve sonraki süreç hakkında sorum var @Fouray, içinde söyledi: Amerikada tehdit edilmek ve sonraki süreç hakkında sorum var Sn. @Claudia-J-Muslu bu konuyada bir bakma şansınız var mı? Sayin@Fouray, bir tek dava acmak yeterli olmaz. S vizesinin gereklerine bakabilirsiniz. https://www.uscis.gov/green-card/green-card-eligibility/green-card-for-an-informant-s-nonimmigrant . T vizesinin gereklerine bakabilirsiniz. Eger arkadasinizin durumu bunlara uygun ise yesil kart alma ihtimali olabilir. https://www.uscis.gov/i-914 Teşekkür ederim.
  • 21 Yas ustu icin aile talebi hakkinda

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    8
    0 Oy
    8 İleti
    510 Bakış
    B
    Bize bu platformu olusturarak hayatimizi kolaylastiran sayin @crazycells ile degerli bilgilerini esirgemeyerek ayrintili yanitlar ileten sayin @Claudia-J-Muslu tekrar tesekkur ederimtum yardimlariniz icin, iyi ki varsiniz . Saygilarimla.
  • 0 Oy
    3 İleti
    663 Bakış
    honourozdemirH
    @Claudia-J-Muslu Hanım çok teşekkürler cevabınız için. Bu ilgili wage sayfasında yıllık en az ödenmesi gereken 166,109 $ dolar yazıyor. Ancak additional bilgi kısmında “This wage is equal to or greater than 100 $ per hour or 208,000 $ per year” Diğer belirttiğiniz kısımları net anladım. Ancak flagdol sisteminden çekilerek benim için belirlenen wage miktarı hangisi? Sanki bir karmaşıklık var. Teşekkürler Tekrar
  • Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    440 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @Nur-Sönmez, içinde söyledi: Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru Sayın Muslu hukuk bürosu yetkilisi, yukarıdaki soruma cevap alabilecek miyim acaba? Çok teşekkürler. Sayın @Nur-Sönmez , Yeterli cevabı aldığınızı düşünüyor, sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Konuyu kilitliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k