Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Aile sorunu


Benzer Başlıklar

  • Kimlikteki Harf Hatası / İsim Sorunu

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @projeon, içinde söyledi: Kimlikteki Harf Hatası / İsim Sorunu @Claudia-J-Muslu Merhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu durumda çocuğun ismi Türkiye'de Aylın Angelına olacak yani küçük 'ı' harfiyle. Bu da oldukça garip görünür. Benim adım ESİN. Öyleyse Amerikan pasaportum çıktığında her iki ülkede belgelerdeki ismin aynı olması için benim de adımı Türk kimliğinde ESIN olarak değiştirmem mi gerekiyor her iki ülkede belgelerde farklı yazılmaması için? Bilgi verirseniz sevinirim, tekrar teşekkür ederim. Sayın @projeon, isimleri aynı şekilde kullanmanız ABD'de önemlidir. TC'de bu gibi durumları belki anlatarak çözebilirsiniz ancak ABD'de bu gibi durumları anlamazlar. Belgenizde ne isim yazıyorsa odur. Eğer isminizi farklı kullanmak isterseniz mahkemede isim değişikliğine gitmeniz gerekir. Aylin ismi ABD'de de ve TC'de de "Aylin" olarak yazılabilir. Türkiye'de yazma ve problemlerle ilgili görüş bildiremiyorum. Ancak ismi küçük harfle yazdırmak sorununuzu çözecek ise bunu yapabilirsiniz.
  • 0 Oy
    3 İleti
    661 Bakış
    honourozdemirH
    @Claudia-J-Muslu Hanım çok teşekkürler cevabınız için. Bu ilgili wage sayfasında yıllık en az ödenmesi gereken 166,109 $ dolar yazıyor. Ancak additional bilgi kısmında “This wage is equal to or greater than 100 $ per hour or 208,000 $ per year” Diğer belirttiğiniz kısımları net anladım. Ancak flagdol sisteminden çekilerek benim için belirlenen wage miktarı hangisi? Sanki bir karmaşıklık var. Teşekkürler Tekrar
  • Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    440 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @Nur-Sönmez, içinde söyledi: Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru Sayın Muslu hukuk bürosu yetkilisi, yukarıdaki soruma cevap alabilecek miyim acaba? Çok teşekkürler. Sayın @Nur-Sönmez , Yeterli cevabı aldığınızı düşünüyor, sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Konuyu kilitliyorum.
  • 1 Oy
    4 İleti
    306 Bakış
    ModeratorM
    @nazli AOS sonrasi diger aile uyeleri icin konsoluslukda gocmen visa randuvusu içinde söyledi: Tesekkur ederim sayin Claudia form ì 824 nisan ayinda doldurduk esim abd de yasiyor .2 ay suredir case nomaramizi aldik .uscis sitesinde processing time 8-12 ay gosteriyor .Bizi bekliyen surec hakkinda bilgi verebilirmisiniz ? Su konudan sureci ogrenebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardesleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum