Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Aile sorunu

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    151 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @natoly, içinde söyledi: Fiziksel sorun ve lise diploması olmadan Green Card (DV) alabilir miyim? soru aklıma geldi onu da yazayım. 3- Eğer kazanırsam mülakat tarihine kadar lise diplomamı da almış olacağım ve 18 yaşında olacağım ama büyük ihtimalle askeri belgem olmayacak. Bana tebligat gelmeden sağlık muayenesi olabilir miyim? %100 muaf olacağım ama yine de DV belgesi için şart mı? İstediğim zaman sağlık muayenesi olabilecek miyim yoksa tebligatımı beklemem lazım? Sayin @natoly, her nekadar bazi saglik sorunlari yesil karta engel olusturabilse de genelde skolyoz tek basina bunlardan biri degildir. Cekilise katilma tarihinde sartlari yerine getirmiyorsaniz cekilise basvuramazsiniz. Katilim sartlarini kontrol ediniz, eger butun sartlari tasiyorsaniz basvurunuz. Ne kadar cok kere katilirsaniz kazanim sansiniz o kadar artar. ABD'ye gidis icin saglik muayenesi sadece ABD'nin tesbit ettigi doktorlarda yapiliyor. Askerlik durumunuzun ABD icin saglik muayenesi yaptirmaniza bir engeli yoktur.
  • 21 Yas ustu icin aile talebi hakkinda

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    8
    0 Oy
    8 İleti
    509 Bakış
    B
    Bize bu platformu olusturarak hayatimizi kolaylastiran sayin @crazycells ile degerli bilgilerini esirgemeyerek ayrintili yanitlar ileten sayin @Claudia-J-Muslu tekrar tesekkur ederimtum yardimlariniz icin, iyi ki varsiniz . Saygilarimla.
  • Kimlikteki Harf Hatası / İsim Sorunu

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @projeon, içinde söyledi: Kimlikteki Harf Hatası / İsim Sorunu @Claudia-J-Muslu Merhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu durumda çocuğun ismi Türkiye'de Aylın Angelına olacak yani küçük 'ı' harfiyle. Bu da oldukça garip görünür. Benim adım ESİN. Öyleyse Amerikan pasaportum çıktığında her iki ülkede belgelerdeki ismin aynı olması için benim de adımı Türk kimliğinde ESIN olarak değiştirmem mi gerekiyor her iki ülkede belgelerde farklı yazılmaması için? Bilgi verirseniz sevinirim, tekrar teşekkür ederim. Sayın @projeon, isimleri aynı şekilde kullanmanız ABD'de önemlidir. TC'de bu gibi durumları belki anlatarak çözebilirsiniz ancak ABD'de bu gibi durumları anlamazlar. Belgenizde ne isim yazıyorsa odur. Eğer isminizi farklı kullanmak isterseniz mahkemede isim değişikliğine gitmeniz gerekir. Aylin ismi ABD'de de ve TC'de de "Aylin" olarak yazılabilir. Türkiye'de yazma ve problemlerle ilgili görüş bildiremiyorum. Ancak ismi küçük harfle yazdırmak sorununuzu çözecek ise bunu yapabilirsiniz.
  • Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru

7
    -1 Oy
    7 İleti
    440 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @Nur-Sönmez, içinde söyledi: Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru Sayın Muslu hukuk bürosu yetkilisi, yukarıdaki soruma cevap alabilecek miyim acaba? Çok teşekkürler. Sayın @Nur-Sönmez , Yeterli cevabı aldığınızı düşünüyor, sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Konuyu kilitliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k