Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sabıka kaydı ile vize başvurusu

• Merhaba eşim ABD vatandaşı ve oğlumda orda doğdu mülakat günü 1 ay sonra ama benim 10 yıl önce yaşadığım olayla alakalı sabıka kaydim var çalıştığım işyeri ile alakalı mala zarar verme ve güveni kötüye kullanma olarak dava açılmıştı mahkeme para cezası ve gerisaliverme şartı ile 1 yıl 2 ay ceza verdi bu durum vize almamda sıkıntı cikarirmi veya sıkıntı olursa nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler

• @mahmut1985, içinde söyledi: Sabıka kaydı ile vize başvurusu

Merhaba eşim ABD vatandaşı ve oğlumda orda doğdu mülakat günü 1 ay sonra ama benim 10 yıl önce yaşadığım olayla alakalı sabıka kaydim var çalıştığım işyeri ile alakalı mala zarar verme ve güveni kötüye kullanma olarak dava açılmıştı mahkeme para cezası ve gerisaliverme şartı ile 1 yıl 2 ay ceza verdi bu durum vize almamda sıkıntı cikarirmi veya sıkıntı olursa nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler

Sayın @mahmut1985, bu iş size zorluk çıkarabilir. Mahkeme kararını alın ve İngilizceye çevirtin. Aynı zamanda cezanızı çekmiş olduğunuza dair kanıtları da toplayın ve İngilizceye çevirtin. Mülakatta bunları isteyeceklerdir. Cezanın bir yıldan uzun olması problemlidir. Bunların detayına baktıktan sonra yine de feragat prosedürü (waiver) gerekebilir. Eşiniz ve çocuğunuzdan dolayı isteyebileceğiniz özel izin ve istisnalar olabilir. Avukat yardımı almanız gerekir.

• Teşekkürler ben İstanbul dayım onerebileceginiz bir adres varmı

• @mahmut1985, içinde söyledi: Sabıka kaydı ile vize başvurusu

Teşekkürler ben İstanbul dayım onerebileceginiz bir adres varmı

Size Istanbulda avukat öneremiyorum.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    315 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Mert-Berat-Arslan, içinde söyledi: J1 Vize Reddinden Sonra H2B Vizesi Başvurusu Merhabalar, h2b vizesi için Mayıs ayında randevum var.3 hafta önce work and traveldan ret yemiştim. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bu aldığım Ret h2b vizemi çok etkiler mi? Bu vize türünde onay ret oranları nasıl ? Sayin@Mert-Berat-Arslan, H2B vizesi icin red oranlari work and travele gore daha dusuktur. Work and travelden red almis olmaniz H2Bden red alacaksiniz demek degildir. Ancak TCye donme niyetinizin cok net anlasilmasi gerekir. Eger ABDye gidip TCye donmeyeceginizi dusunurlerse yine red alma sansiniz vardir.
  • Revoked Vize Sonrası Yeni Vize Başvurusu

3
    1 Oy
    3 İleti
    467 Bakış
    R
    Merhaba @Claudia J. Muslu, Benim anlamadığım nokta ise waiver başvurusunu herhalburkarda yapmam gereklimidir.? Çünkü toplamda 355 gün kaldım. Bana verilen süre ise 6 aydı. yani süre dışından 175 gün kalmış oldum. Bu da 3 yıllık ban anlamına geliyor benim ki. Bu arada Amerikadan 2018' in Kasım ayında ayrılmıştım. Geçenlerde tekrar körfez bölgesinde ki konsoloslukta görüşmeye gittim. Ama kriterleri karşılamıyorsunuz diye vize reddi verildi bana. Ben bundan bana waiver başvuru yapmamam gerektiğini çıkarıyorum. Acaba doğrumudur.? Teşekkür ederim.
  • Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu

4
    1 Oy
    4 İleti
    634 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @eyuphanyl, içinde söyledi: Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu @Claudia-J-Muslu Cevap için teşekkür ederim. Tekrar başvurduğum zaman vize görüşmesinde mi vermem gerekiyor bu belgeleri yoksa daha öncesinde mi konsolosluğa teslim etmem gerekir ? Sayın@eyuphanyl, şimdiden çözerseniz daha iyi olur. Şimdi konsolosluk yetkilileri iken hazır diyalogta iken yalnış anlaşılma olduğunu anlatın. Aksi halde bir sonraki vize başvurunuzda daha büyük problem olur ve aradan zaman geçeceği içinde lehinize olan kanıtları bulmanız zorlaşır.
  • ADLİ SİCİL KAYDI

2
    0 Oy
    2 İleti
    386 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @osman-özmen, içinde söyledi: ADLİ SİCİL KAYDI Fİkri sinai haklar ceza mahkemesinde 5 ve 6 yıl öncesine ait iki davam var sicilde görünüyor greencard vizesi almada sıkıntı yaşarmıyım Sayın @osman-özmen, Önceki suç ve cezaların ABD göçmenlik surecine olumsuz etkileri vardır. Ne kadar ceza gördüğünüz ve bunların hangi şartlar altında gerçekleştiği ve ne gibi savunmalarınız olduğu önemli konulardır. Bazı suçlar (cinsel suçlar, madde bağımlılığı ile ilgili suçlar vb.), 1 yıldan fazla hapis cezasını gerektiren suçlar, zararın 10,000 USD’i geçtiği dolandırıcılık suçları gibi suçlar kişiyi ABD’ye giriş engellisi yaparlar. Bunların bazılarından feragat almak mümkündür. Sucunuzu ve cezanızı gösteren detaylı mahkeme kararınızı almanız ve bunu bir göçmenlik avukatına inceletmeniz gerekir. Bazen suçun nasıl olduğunu ve hafifletici sebepleri anlatarak avukatınızın kanun maddelerine dayanarak yazacağı bir mektupla giriş engelini asabilirsiniz. Bazen feragat prosedürünü yapmanız gerekebilir. Bazı durumlarda ise suç ve cezadan dolayı giriş engelini aşamayabilirsiniz. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k