Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

N400 Basvurusu

• Merhabalar

N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim?

• @greenati, içinde söyledi: N400 Basvurusu

Merhabalar

N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim?

Sayin@greenati, davalari yazmaniz gerekebilir. Gorusmeden once bir mektup yazarak yazili olarak bunlar degismistir diyebilirsiniz. Eger online basvuruda bulundu iseniz online ekleme ihtimaliniz de olur. Gorusmeden once mutlaka bu konuyu yazili olarak USCIS gorevlisine iletin.

• adminA admin bu başlığı bölerek ayırdı
  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• EB-3 Vize Başvurusu ve Sağlık Problemi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    156 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Who-Am-I, içinde söyledi: EB-3 Vize Başvurusu ve Sağlık Problemi Merhaba ben 24 yaşındayım EB3 other workers olarak mc donald’s ve ya wendy’s de bir işe başvuracağım iş şartları arasında 19 kg’a kadar yük kaldırabilmek ve 8 saat ayakta kalabilmek var. Doğuştan kalp deliğim var Askerlikten muaf oldum (yani alınmadım) fakat ameliyatlık bir durum yok günlük işlerimi kısıtlamıyor sadece askerlik, dalgıçlık ve pilotluk yapamam bunun dışında bir işi yapmamda sorun yok benim merak ettiğim soru şu bu kalp deliği konusu bana mülakatta sorun çıkartabilir mi? Unganlar hastanesinde röntgen de belli oluyor mu ya da iş yerinin sözleşme şartlarında yazdığı gibi 8 saatlik ayakta durma ve 19 kilogramlık yükleri kaldırabilirim fakat mülakat sırasında direkt ret alma gibi bir durum olabilir mi yoksa en fazla ek belge vs mi talep edilir? Cevabınıza göre başvurumu yapacağım teşekkür ederim. Sayin@Who-Am-I, siz bu basvuruyu nereden yapacaksiniz bunu tam anlamis degilim. Mulakattan bahsettiginiz icin TC olarak dusunuyorum. Gocmenlik saglik testlerini gecmeniz gerekecektir. Onun disinda bunun sorun olmasi ekstra saglik masrafi cikarmasi (public charge) olmak konusunda olabilir. Saglik durumunuz detayli bilmeden bir sey diyemesem de zaten saglik kontrolunu gecemezseniz gocmen vizesi alamiyorsunuz. Bazen saglik nedeni ile istisnalar (waiver) almaniz gerekebilir. Ornegin kimi insanlar COIVD asisi olamadi, cunku bagisiklik sistemleri buna izin vermiyordu, bunun icin waiver aldiktan sonra saglik durumlari onaylandi.
  • OPT sonrasi STEM OPT basvurusu hakkinda

2
    1 Oy
    2 İleti
    248 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @money-money-money, içinde söyledi: OPT sonrasi STEM OPT basvurusu hakkinda Merhaba Claudia Hanim, F1 ile doktora sonrasi 1 yillik OPT aldim, 2 yillik STEM OPT uzatmasi icin basvuru yapacagim. Ama OPT'min bitmesine 2 hafta kaldi ve 2 hafta sonra su an devam ettigim isten cikacagim. Sonrasinda 60 gunluk grace period baslayacak... Su an uc dort yer ile irtibat halindeyim ve birden fazla yerden is teklifi alacagimi dusunuyorum. Eger OPT bitmeden offer letter alirsam ama is baslangic tarihi hemen olmazsa (diyelim ki 1 ay sonra olursa) bu durum STEM OPT extension icin sorun olur mu? Okul ile konustum, bir cesit unemployment formu doldurup bu dedigimi yapabileceklerini soylediler ama onlarin verdigi bilgiye tam guvenemedim. Sayin@money-money-money, burada detaylar onemlidir. STEM optde iken belli bir sureden fazla issiz kalamazsiniz. Bu linke bakiniz https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/students-and-exchange-visitors/optional-practical-training-extension-for-stem-students-stem-opt yani onceki issizlik durumlarinizi da issizlik surecine eklemeniz gerekir. Bunun disinda yeni sponsorluk gerektiren vizenizin de yetisip yetismeyecegi belirsizdir. Durumunuza detayli bakmadan sorun olmaz demek dogru olmaz.
  • Vatandaslik basvurusu ardindan bosanma ve update

4
    0 Oy
    4 İleti
    259 Bakış
    U
    Evet, Muslu Hukuk Burosu'nun verecegi cevaplari merak ettigim icin bu bolume yazdim. Kendilerinin yanitsiz birakmayacagina eminim. Yine de cok tesekkur ederim, cok incesiniz. Sevgiler
  • Boşanma sonrası Green Card başvurusu

7
    0 Oy
    7 İleti
    442 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @Bora-Uzunlar , @Satürn ve @elf, Lütfen Sorularınızı sormadan önce okumalısınız! başlığına uygun şekilde sorularınızı iletin. Bu aşamada sorular kurallara uymadığı için cevaplayamamaktayız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k