Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ADLİ SİCİL KAYDI

• Fİkri sinai haklar ceza mahkemesinde 5 ve 6 yıl öncesine ait iki davam var sicilde görünüyor greencard vizesi almada sıkıntı yaşarmıyım

• Muslu Law Firm

@osman-özmen, içinde söyledi: ADLİ SİCİL KAYDI

Fİkri sinai haklar ceza mahkemesinde 5 ve 6 yıl öncesine ait iki davam var sicilde görünüyor greencard vizesi almada sıkıntı yaşarmıyım

Sayın @osman-özmen,
    Önceki suç ve cezaların ABD göçmenlik surecine olumsuz etkileri vardır. Ne kadar ceza gördüğünüz ve bunların hangi şartlar altında gerçekleştiği ve ne gibi savunmalarınız olduğu önemli konulardır. Bazı suçlar (cinsel suçlar, madde bağımlılığı ile ilgili suçlar vb.), 1 yıldan fazla hapis cezasını gerektiren suçlar, zararın 10,000 USD’i geçtiği dolandırıcılık suçları gibi suçlar kişiyi ABD’ye giriş engellisi yaparlar. Bunların bazılarından feragat almak mümkündür. Sucunuzu ve cezanızı gösteren detaylı mahkeme kararınızı almanız ve bunu bir göçmenlik avukatına inceletmeniz gerekir. Bazen suçun nasıl olduğunu ve hafifletici sebepleri anlatarak avukatınızın kanun maddelerine dayanarak yazacağı bir mektupla giriş engelini asabilirsiniz. Bazen feragat prosedürünü yapmanız gerekebilir. Bazı durumlarda ise suç ve cezadan dolayı giriş engelini aşamayabilirsiniz.
    Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    222 Bakış
    okanatanO
    Çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim
  • Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı

2
    0 Oy
    2 İleti
    253 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sadik, içinde söyledi: Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı Merhaba, yaptığınız hizmet nedeniyle öncelikle teşekkür ederim. 15 Temmuzdan sonra, Siyasi suç nedeniyle 7 yıl 6 ay Terör örgütü üyeliği cezası verildi. Siyasi suçun yayına eklenen adli bir suçum yoktur. Cezanın kapalı ve açık ceza infaz kurumunda tamamlamam gereken süresini tamamladım. Yurtdışı yasağım yoktur. F1 vizesi ile ABD'de dil eğitimi ve İT eğitimi almak istiyorum. Yaşım 31. Fakat yaklaşık 5 yıl ceza infaz kurumunda kaldım. Ceza İnfaz Kurumunda bulunmam nedeniyle 20'li yaşlarımda dil okuluna başvurumu yapamamış oldum. Siyasi suç nedeniyle olan adli sicil kaydımın olması halinde ve yaşım nedeniyle vize başvurum reddedilir mi ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. Yaşınız nedeni ile başvuru reddedilmez. Ancak siyasi suçun detaylarına bakmadan bir görüş belirtemem. Size problem çıkarabilir gibi anlaşılıyor. Bunu iyi anlayıp açıklayabilmek gerekecektir.
  • Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu

4
    1 Oy
    4 İleti
    634 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @eyuphanyl, içinde söyledi: Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu @Claudia-J-Muslu Cevap için teşekkür ederim. Tekrar başvurduğum zaman vize görüşmesinde mi vermem gerekiyor bu belgeleri yoksa daha öncesinde mi konsolosluğa teslim etmem gerekir ? Sayın@eyuphanyl, şimdiden çözerseniz daha iyi olur. Şimdi konsolosluk yetkilileri iken hazır diyalogta iken yalnış anlaşılma olduğunu anlatın. Aksi halde bir sonraki vize başvurunuzda daha büyük problem olur ve aradan zaman geçeceği içinde lehinize olan kanıtları bulmanız zorlaşır.
  • Sabıka kaydı ile vize başvurusu

4
    0 Oy
    4 İleti
    533 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mahmut1985, içinde söyledi: Sabıka kaydı ile vize başvurusu Teşekkürler ben İstanbul dayım onerebileceginiz bir adres varmı Size Istanbulda avukat öneremiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k