Ukrayna Göçmenliği
-
Ukrayna'da sinirsiz oturma ve calisma izni nasil alabiliriz? Bunun yolu yordami cesitleri var midir? Tek umudu Amerika'ya (us) baglamamak gerek alternatif ariyorum dolarin depar attigi gunlerde... artik turkiye de ne kadar fazla calisirsak calisalim paramizin bir degeri kalmiyor. gecen ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sonunda o arabayi alacagim diyen bir kisi parasini yatirmadiysa artik 3 ay daha calismak zorunda. eskiden yesilkart icin vize mulakatinda 15 bin dolar 150 bin lira filan yapiyorken su anda 247 bin lira yapiyor... bu parayi ukrayna da daha kolay kazanabilecegimi dusunuyorum turkiyede omur gecmeyecek gibi. secimlerden sonra duzelirse ukraynadan geri donus yaparim. ilk gocmenlik deneyimimi ukrayna ile yapmak istiyorum cunku acilen ulkeyi terk etmem gerek. bir de ukrayna'nin vize-pasaport istemedigini arastirdim bu dogru mudur? simdiden bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim umarim konu baskalarinin da yararina olur.
-
@greenHasanHuseyin 90 zaten vizesiz gidebiliyorsun gidip orada sponsor bulursun en kestirme yöntemi yeni kimlik varsa atla uçağa gidersin
-
@greenHasanHuseyin Ukrayna son dönemlerde işi sıkı tutuyormuş
https://www.youtube.com/watch?v=5ccYddOF3UY -
@ayvalik10, içinde söyledi: Ukrayna Gocmenligi
vizesiz oldugunu teyit ettim sagolasin abi fakat 17 yasindayim bu bi problem olusturur mu sponsor vatandas mi lokanta filan sponsor olur mu?
-
adıgüzel özelden yazsana bana biriki bilgi paylasayım
-
@Drywall cok faydali bir video 1000 izlenmeye sahip muhtemelen aratsam bulamayacaktim cok tesekkurler
-
Sanirim bu konuyu kitleyebiliriz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum