Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ukrayna Göçmenliği

Avrupa
7 5 418 5

Benzer Başlıklar

• ABD'de iken Ingiltere vizesi almak

Avrupa
    2
    10 Oy
    2 İleti
    668 Bakış
    ATS16A
    @datanist Merak ettiğim bir konuydu, emeğinize sağlık. Esim için başvurmayı düşünüyordum bende, benim UK vizem var. TR seyahatlerimde hem stopover yaparak yorgunlugu azaltmak hem de ABD kalkış - İngiltere varış ve İngiltere kalkış - TR varış havayolları arası fiyat rekabetini değerlendirmek için bende araştırıyordum konuyu.
  • Sabıka Kaydı ve Schengen Vize Başvurusu

Avrupa
    10
    0 Oy
    10 İleti
    544 Bakış
    S
    @berke1998, içinde söyledi: Sabıka Kaydı ve Schengen Vize Başvurusu @Schulz Avrupa'da egitim konusunda bilgi sahibi degilim, fakat sabika kaydi olmasina ragmen ABD vizesi alan insanlar biliyorum, acikcasi bu tamamen islenen sucun derecesine gore degisir, bu konuda son karari konsolos verir, bunun AB ulkeleri icin de gecerli oldugunu dusunuyorum. Vize almaniz zor, fakat buna imkansiz demek de yanlis bence. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Konuyla alakalı bilgisi ve deneyimi olan diğer arkadaşlar da yanıtlarsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  • Avrupa'da Yaşam veya Göçmenlik Konulu Sosyal Medya Hesapları

Taşındı Avrupa
    15
    0 Oy
    15 İleti
    453 Bakış
    MySeaM
    @DonTurcos Videodaki arkadasin azmi gercekten takdire deger. Ilkokul mezunu ve mobilyaci olarak Avrupa'dan degisik ulkelere is basvuruslari yapiyor ve Slovakya'da bir sirkete kabul ediliyor. Tahminimce kendisi mobilya ustasi. Birkac ay icerisinde vize islemlerini falan tamamlayip gidiyor.
  • Karadag'da Oturum izni ve Vatandaslik

Taşındı Avrupa
    31
    1
    5 Oy
    31 İleti
    9k Bakış
    B
    Karadağda çalışmak ile ilgili bir bilgisi olan varmı? ben Türkiyedeyken beni işine kabul edip çalışma izinleri, konaklama gibi konularda yardım sağlayan bir kuruluş var mı bilen var mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k