Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 121.6k 195

  • ticari yolla permanent resident yolu açık. yol biraz taşlı ama mümkün.


  • @Ahmet-Gümüş start-up vize turunden mi bahsediyorsun ? Onun dısında girişimçi olarak pr kalıcı oturum alma yolu var mı ? Zaten bu start-up vizede her girişimçiye verilmiyor deniliyor. Yenilikçi, teknolojik kanada ekonmisine deger katan bir iş fikri olmalı deniliyor. Yani sıradan standart bir iş fikri girişim modeli çok etkili değil gibi.

    Duyduklarımıza göre uber , yemek dagıtım gibi işler kanada tecrubesi sayılmıyor express entry sisteminde. Payroll ( maaş bodrolu ) çalışılan noc kodlu nitelikli bir iş kolu olmalı deniliyor.


  • Herkese merhabalar, son zamanlarda kanada turist vizesi basvurusu sonucu gelen varmi acaba ? Ekim 2023 itibaren halen vize sonuçunu beklemekteyim.


  • @7Eagle7 22 Ocak 2024 te bir akrabam için yaptım. 18 Nisanda cevap geldi. Onay aldık.

    Profile gelecek olursak. ilk defa pasaport almış 50 + yaş.


  • @7Eagle7 Benim de yakınım ocağın son haftasında başvurmuştu bugün sonucu gelmiş, onay alınmış.


  • @7Eagle7 bende 28 kasımda başvurup 14 martta sonuç almıştım. Ekimden beri sonuç gelmemesi biraz anormal geldi bana. Genellikle max 4 - 5 ayda sonuçlanıyor diye biliyorum. Bir mail atıp bilgi talebinde bulunmanızda fayda var diye düşünüyorum.


  • Ben ve eşim Kanada turist vizesi için 8 Kasım 2023 te başvuru yaptık, Vancouver'da ünüversitede okuyan kızımız ziyaret etmek için.13 Kasım'da ise biyometri ve parmak izi işlemlerini tamamladık. Hala herhangi bir sonuç gelmedi. Sorgulamak veya hızlandırmak için ne yapabiliriz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Yusuf-5 Epey zaman geçmiş aradan. Hangi aşamada takip edebiliyor musunuz? GCKey hesabınızla giriş yapıp bakabilirsiniz. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html

    Vfsglobal ile iletişime geçip kendilerine de durumu sorabilirsiniz. Hangi aşamada tıkandığını bilmediğimiz için değerlendirme yapmak zor.


  • @Yusuf-5 sizinde çok geç kalmış hocam, umarım en kısa zamanda sonuçlanır.


  • Günaydın arkadaşlar TS2023 icin Kanada da bulunan, Federasyon ve parlamento calismalari icin olusmasini istedigimiz haklar ve talepler icin whatsup grubu kuruldu. Bilgi almak, paylasmak adina yer almak isteyenlere link paylasmak isterim🙏🏻


  • Arkadaşlar portal değişmiş sanırım. Formu dolduruyorum Purpose of Travel - Other (required) bu kısımda uçuş biletini istiyor. Eski portalda bu yoktu. Uçak bileti kesmeden nasıl yapabiliriz.


  • @zubeyira seyahat amacını kanıtlayacak uçak ,otel rezervasyonunu yada medikal tedavi amaçlı gidiyorsa tıbbi belgeleri sunulmasi isteniyor. Oteli netten rezerve yapabilirsin diye dusunuyorum
    Bu kanıtlayıcı belgeler daha önce opsiyonlu olarak isteğe bağlı ekleniyordu galiba şimdi ise zorunlu yapılmış.
    Bu arada eğer son 10 yil içerisinde kanadaya seyahat ettiyseniz veya Amerika vizeniz varsa detaylı belge talep edilmiyor
    Örneğin finansal kanıtlar maaş bordrosu gibi belgeler istenmiyor. Başvuru yaparken kanadaya son 10 yıl icerisinde seyahat ettiniz mi diye soru var


  • kanada eyaletlerinde hangisi yaşamak için en iyisi ? yaşam giderlerine bakıyorum hemen hemen hepsinde aynı masraflar kiralar yüksek ve pahalı.
    Alberta
    Britanya Kolumbiyası
    Manitoba
    Newfoundland ve Labrador
    Ontario
    Prens Edward Adası
    Québec
    Saskatchewan
    Yeni Brunswick
    Yeni İskoçya


  • @diclombia, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu

    kanada eyaletlerinde hangisi yaşamak için en iyisi ? yaşam giderlerine bakıyorum hemen hemen hepsinde aynı masraflar kiralar yüksek ve pahalı.
    Alberta
    Britanya Kolumbiyası
    Manitoba
    Newfoundland ve Labrador
    Ontario
    Prens Edward Adası
    Québec
    Saskatchewan
    Yeni Brunswick
    Yeni İskoçya

    .....kendim bir hafta toronto sehrinde bir haftada vancover sehrinde tatil yaptim,her ikiside guzel sehir, vancouver deniz kenari oldugu icin cok ruzgarli gibi geldi.....misal olarak kanadanin bir eyaletine yerlesmek istesem kendi fikrim olarak toronta sehrini tercih ederim, guzel bir sehir,kocaman bir golu var tekneler isliyor,,insanlari cok saygili,tabi kendim sehir merkezinde kaldigim icin sehiri cok temiz gordum,ordada cok gocmen kokenli insanlar var.


  • @sir-altan önemli olan geçinmek.kiralar ve ücretleri.


  • @diclombia şu an uygun ucuz yer yok. heryerde kiralar pahalı. artık çoğu kişi kanadayı terk ediyor yeni gelenlerde bir süre sonra geri dönüyor. uber yemek dağıtım gibi işler boş işler. kısa süreli geçiçi olur. uzun sürede sizi geçindirmez çok bel bağlamayın bu işlere. gelince en az sizi altı ay geçindirecek para olmalı yoksa bayağı zorlanırsınız. kanada güzellemesi yapanlarada çok aldanmayın gelince gerçekleri görürsünüz , hayat burada gerçekten kolaymı yoksa zormu diye.
    Uzaktan davulun sesi hoş gelir atasözü her zaman aklınızda olsun


  • @diclombia Eyalet olarak bir yorum yapamam ama Toronto da 9 gün kaldım turist olarak dolayısıyla kiraları falanda bilmiyorum, yaşantı olarak beğendim güzeldi, dışardan yeme içme pahalıydı. Montrealde de 9 gün kaldım kesinlikle uzak durun derim, küçük paris diyebilirim her şey fransızca, bazı restorantlarda ingilizce menü bile bulamıyorsunuz, burda hayat fransızca üzerinden dönüyor. Kiraları falan hiç bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla da Toronto dan ucuz olduğunu söyleyemem.


  • @emirhan1 en yaşanacak yer vancouver ve çevresi. tabi yeterince paran varsa. %100 saf oksijeni hissediyorsunuz ve ayrıca pasifik okyanusunun temiz havası. En güzelide bisiklet ve sporun bir yaşam tarzı olduğu yer. Her yerde koşan spor yapan insanlar bisiklete binenler. Özellikle granville island ve kitsilano en güzel yeri

  • ⭐⭐

    @pattaya vancouverdaki kiralari Torontodan daha yuksek.
    +Cinli populasyonu cekilmez. Vangcouver deniyor😂


  • @charon kanada genelinde zaten kiralar yuksek. hintli ve uzakdogulu populasyon her yerde ve cogunluk. kanadanın nufusu bu sekilde iyice artış gösterdi son zamanlarda. geçim zor ve kiralar yuksek oldugundan dolayı gidenler bir sure sonra terk ediyor resmen survivor adası gibi bir yer olmus kanada. Geçinemeyen parası biten adayı terk ediyor ve kalıcı oturum almak artık çok zorlaştırıldı mücadele vermek istemiyor insanlar geri dönüyor


Benzer Başlıklar

  • Kanada Turist Vizesi İçin İyi Niyet Mektubu

    Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    317 Bakış
    A
    Merhabalar bu yıl bilgisayar programcılığı 1.sınıfa başladım.Kanada turist vizesi almak istiyorum ve abimin kanadada çalışma izni var. Ve bir iyi niyet mektubu hazırlamam gerekiyor fakat abimin çalışma iznini kullanmak istiyorum. Ve başvururken şuna dikkat et dediğiniz bir yer var mı bire iyi niyet mektubunu belge yükleme yerinde nereye yüklemeliyim ek belgeler kısmına mı eklemeliyim rica etsem birisi bana yardımcı olsun.
  • Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek

    Kanada
    51
    1
    1 Oy
    51 İleti
    6k Bakış
    lorenZoL
    @Ahmet-Gulistan CUET programı ile gidenlere ne kadar kanada doları yardım var ? Çiftlerin herbirine tek tekmi sağlanıyor finans yardımı geri ödemesiz mi ?
  • Geciken Öğrenci Vizesi

    Kanada kanada vize öğrenci
    3
    1 Oy
    3 İleti
    326 Bakış
    crazycellsC
    @daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor? Bu arada ek bilgi ulastirdilar, konsoloslugun 8 haftaya kadar yasal suresi varmis zaten, dolayisiyla 4 hafta daha haber alamazsaniz telaslanmayin. Daha sonradan olumlu veya olumsuz sonucu aktarirsaniz sevinirim, bu aralarda ABD konsolosluklarinin durumundan dolayi Kanada'yi tercih eden baska ogrenciler de var. Aktarilan bilgiler herkesin isine yarayacak.
  • Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

    Taşındı Kanada
    93
    1
    5 Oy
    93 İleti
    18k Bakış
    serkanistS
    @P-EDUCATİONTEACHER şuan bir bilgim yok dotum elçiliğe bir mail atsan hemen cevap verirler inan .... usa vizesi olanlara veriyorlardır selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum