Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Boşanmış ebeveyn ile ilgilili


Benzer Başlıklar

  • Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    408 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • Boşanmış Çocuklu Ebeveynlerin Başvurusu

    Greencard Loto Başvurusu Soruları
    21
    0 Oy
    21 İleti
    884 Bakış
    B
    Merhaba, Green card aldıktan sonra evlendim. ve evli olduğum eşim için greencard basvurusu yaptım. eşimin ilk evliliğinden olan 18 yasından küçük çocugu için de benzer basvuruyu yapabilir miyim? Formları doldurup USCIS'a ödemeyi eşim için yapmıştım. Bu aşamada nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Cocuk için de ayrı bir form mu doldurmalıyım ve çocugun velayeti annededir. Formlar da annenin de imzası gerekmekte midir? Tesekkürler.
  • Green kart fotoğrafçı tavsiyesi

    Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    27
    0 Oy
    27 İleti
    8k Bakış
    C
    Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
  • Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?

    Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    103
    0 Oy
    103 İleti
    37k Bakış
    Z
    @crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum