Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba ben Amerikan vatandaşıyım ve ben eşime evlilik isteği yaptım gecen sene Eylül ayın da başladım ve 1 kasım da göçmenlik bürosu kabul etti. 1 Haziran tam 7 ay oldu başvuralı ve hala bir haber yok avukatım Mayıs ayın da bir ay sonra haber gelir dedi çünkü suan ekim ayını bitiriyorlar ve kasım ayına yetişmeye çalışıyorlar dedi. Ben göçmenlik bürosunu aradım 8-11 ay kabul edilme süresi dediler ve ben aradığım da hala 2 ay vardı 8 ay olmasına ve bilgi vermiyorlar. Fark ettiğim bişey var, uscis sayfasında gelişmelere bakıyorum altta yazdığı şey kabul edildi incelemede diyor ve onun üst tarafın da baska bir tarih yazıyordu simdi de 23 nisan 2020 yazıyor demek ki güncelliyorlar diye tahmin ediyorum? Ve bizim bir bebeğimiz oldu erken doğum yaptığıma dair ve nedenini bebeğimin hastanede kaldığına dair ve 40 saat çalıştığıma dair bir dilekçe yazdım ama bir etkisi olur mu emin değilim avukatım daha bir baska bir sebeb ararlar dedi ama yani baska ne olabilir ki anne ve bebeği birbirinden ayrı ve babamız yanımızda degil ve onun desteğine ihtiyaçımız var. Acaba bu Amerika’daki virüs etkiledi biraz gelme işlemlerini ama bu protesto da etkiler mi? Ve ne zaman süre ben bir cevap alırım ve eşim ne zaman içerisin de gelir?

  • Muslu Law Firm

    @merve-turkmen, içinde söyledi: IR1/CR1 Basvuru Surecini hizlandirma

    Merhaba ben Amerikan vatandaşıyım ve ben eşime evlilik isteği yaptım gecen sene Eylül ayın da başladım ve 1 kasım da göçmenlik bürosu kabul etti. 1 Haziran tam 7 ay oldu başvuralı ve hala bir haber yok avukatım Mayıs ayın da bir ay sonra haber gelir dedi çünkü suan ekim ayını bitiriyorlar ve kasım ayına yetişmeye çalışıyorlar dedi. Ben göçmenlik bürosunu aradım 8-11 ay kabul edilme süresi dediler ve ben aradığım da hala 2 ay vardı 8 ay olmasına ve bilgi vermiyorlar. Fark ettiğim bişey var, uscis sayfasında gelişmelere bakıyorum altta yazdığı şey kabul edildi incelemede diyor ve onun üst tarafın da baska bir tarih yazıyordu simdi de 23 nisan 2020 yazıyor demek ki güncelliyorlar diye tahmin ediyorum? Ve bizim bir bebeğimiz oldu erken doğum yaptığıma dair ve nedenini bebeğimin hastanede kaldığına dair ve 40 saat çalıştığıma dair bir dilekçe yazdım ama bir etkisi olur mu emin değilim avukatım daha bir baska bir sebeb ararlar dedi ama yani baska ne olabilir ki anne ve bebeği birbirinden ayrı ve babamız yanımızda degil ve onun desteğine ihtiyaçımız var. Acaba bu Amerika’daki virüs etkiledi biraz gelme işlemlerini ama bu protesto da etkiler mi? Ve ne zaman süre ben bir cevap alırım ve eşim ne zaman içerisin de gelir?

    Sayın @merve-turkmen,
    Merve Hanım sizin durumunuzda hızlandırma talebi yapılabilir ve genelde 1-2 ay içinde sonuç alınır. Bu talep bir tek sizin dilekçe yazmanızla yapılmıyor. Bu şekilde olumlu bir sonuç alamazsınız. İlgili destekleyici dokumanlar ekleyip hikâyenizi en iyi şekilde anlatmanız gerekir. Bunu siz değil avukatınız yapıyor. Anlattıklarınızdan avukatınız sizi eksik yönlendirmiş olabileceğini düşünüyorum. Ama sizin durumunuzla ilgili detaylar durumu değiştirebilir. Size hızlandırma talebi ile ilgili linki gönderiyorum. https://www.uscis.gov/forms/forms-information/how-make-expedite-request Daha önce başarılı şekilde expedite requestler yaptık. İkinci bir görüş isterseniz bu konuda da yardımcı oluyoruz ancak avukatınız var iken sizi temsil etmemiz mümkün değildir. Umarım bir an önce esinize kavuşursunuz.
    Teşekkürler.


  • Teşekkür ederim. Ben eğer expedite request yaparsak ve avukatıma bunu yapmak istiyorum desem bir sonuç alırmıyız ?

  • Muslu Law Firm

    @merve-turkmen, içinde söyledi: IR1/CR1 Basvuru Surecini hizlandirma

    Teşekkür ederim. Ben eğer expedite request yaparsak ve avukatıma bunu yapmak istiyorum desem bir sonuç alırmıyız ?

    Sayın @merve-turkmen,
    Eğer expedite request yaparsanız olumlu bir sonuç alma ihtimaliniz var. Erken doğumdan dolayı size ve bebeğinize olan ciddi finansal zarar nedeni ile bir başvuru yapabileceğinizi ve olumlu sonuç alabileceğinizi düşünüyorum. Tabii ki bu başvurunun sonucu mutlaka olumlu olur demek mümkün değildir. Bu başvuruyu avukatınız veya başka bir avukat aracılığı ile de yapabilirsiniz. Bol şanslar dilerim.
    Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum