Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Jeulitsh, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhabalar şuanda nüfüsda kayıtlı olan adresimle oturduğum ev adresi farklı daha değiştiremedim nüfüsa gidip,
    Green card çekilişinde şu an oturduğum adresi yazsam bir problem olurmu ? İllaki gidip değiştirmek zorundamıyım ?

GC basvurusu acisindan cok onemli olmaz. Su an yasadiginiz adresi yazabilirsiniz.

• @gorkem34 F-1 ile gittim. 3 kere de Amerika'dan başvurdum. Yine çıkmadı. Çıkası yoksa demek ki :) Tabii hepsi, DV-2020'den önceydi (Bkz. Teorim)...

@cüneyt-tarıkman O şekilde başvurup, sürekli ret alan ("bir türlü kazanamayan" desek daha doğru olacak sanki) iki tanıdığım vardı. Biri, 3'ü Amerika'da olmak kaydıyla, 15-20 defa başvurup, bir türlü kazanamayan, Amerika'dan sınıf arkadaşım (Yüksek öğrenimli, Amerika tecrübeli, Amerika'da başı belaya girmemiş, dil sorunu olmayan, bekar). DV-2020'yi 12 bin küsuruncu sıradan kazandı. Şubat'ta vizesini cebine koydu. Nisan'da uçacaktı. Malum nedenlerden uçamadı. Temmuz'da uçtu. Girişini yaptı. 3. gününde memlekete döndü. Şimdi green card'ının, Amerika'da verdiği adrese postalanmasını bekliyor. Diğeri de, son 21 senenin 13'ünde başvurup, sonuncusunda, 38 bin küsuruncu sıradan "kazanan" benim. Profilim sınıf arkadaşımınkiyle aynı. Dediğim gibi, bir pattern var gibi; ama dediğiniz gibi, elimizde göçmenlik bürosu verileri olmadan bunu asla kanıtlayamayız. Zaten bende de ümitler 2022'ye kaldı...

• @crazycells Teşekkür ederim o zaman şu covid zamanında gidip değiştirmeme gerek yok

• ⭐⭐

@Emre-Kalafat Ben lisedeyken 100tlye çikartiliyordu pasaport daha ucuz onu demek istedim ayriyetten bunu evlisi bekarı yok ben Türkiyede bu şartlarla evlenmeyi düşünmem bile. ve sizin için zor olur şimdi cocugunuz felan da varsa adapte sureniz uzar ben tek gitsem 1 aya kalmaz evim gibi hissederim 😂

• ⭐⭐

Ben bu sefer basvurumu crazycells in servisiyle yapıcam. Hemde sorunu hastalıgı olan insanlara yardımcı olurum. Ne yapmam gerekiyor mumkunse ozelden yazarmısınız grubu takip edemiyorum .

• @kingocali Hayırlısı olsun sizin için sevindim :) Kesinlikle katılıyorum.. Benim demek istediğimde buydu. Tabiki her Amerikadan başvurana verilse herkes oraya bir şekilde gidip oradan başvurur . Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama hem sizin örneğiniz, hem benim çevremdeki örneklere bakınca yüzdesel olarak Amerikadan başvurup yada daha önce Amerika tecrübesi olanlara çıkma oranının çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bu örnek 1 değil 5 değil. en az 10-15 referans verilebilir. Koskoca forumda bile 1 yılda kazanan sayısı 2'yi 3ü geçmezken bu kadar yüksek oranda bahsettiğimiz referans azımsanacak türden değil :) Ama bilemeyiz tabi ki...

• @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ben bu sefer basvurumu crazycells in servisiyle yapıcam. Hemde sorunu hastalıgı olan insanlara yardımcı olurum. Ne yapmam gerekiyor mumkunse ozelden yazarmısınız grubu takip edemiyorum .

direkt [email protected] adresine bir email gonderin, sizi de listeye alayim... Bilgilendirme ve hatirlatmalari email uzerinden yapiyoruz.

• Arkadaslar merhaba
    ben hala hazirda Pekindeyim malesef covid yuzunden ucak yok geri donmek icin
    buradaki fotocular bu greencard sartlarina uygun fotoyu cekemiyolar arka plan falan cok kirli oluyo genelde ,buradaki foto studyolari bildiginiz kirtasiye
    bu sene kendim artik bir arkadasimdan rica edip telefonla cekicem
    bi arkadasim musait olup benim icin bi check ederse cok mutlu olurum ,yardimci olabilir misiniz ? @crazycells

• @Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Arkadaslar merhaba
    ben hala hazirda Pekindeyim malesef covid yuzunden ucak yok geri donmek icin
    buradaki fotocular bu greencard sartlarina uygun fotoyu cekemiyolar arka plan falan cok kirli oluyo genelde ,buradaki foto studyolari bildiginiz kirtasiye
    bu sene kendim artik bir arkadasimdan rica edip telefonla cekicem
    bi arkadasim musait olup benim icin bi check ederse cok mutlu olurum ,yardimci olabilir misiniz ? @crazycells

https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir

• :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_symbols_on_mouth: :loudly_crying_face:

alt metni

• @kaanvercetti almanya bizi kiskaniyor !

• @kaanvercetti Bir oyun konsoluna daha ne kadar vergi getirecekler anlayamıyorum. Amerikada (tabi gidebilirsek) ilk total aylık maaşımla ps5 digital edition alıcam. 400 dolar'a müthiş. En azından 4 rakamlı bir fiyat değil.

• @Kedicik1616
    21den ufağız. Yanlışlıkla iki ileti atmışım asıl siz kusura bakmayın.

• @AgeGuns merhaba ABD de tanıdığınız yoksa başvurmayın demişsiniz, başvuran herkesin AB’de de tanıdığı mı var adres gösterebiliyorlar mı? bizim tanıdığımız kimse yok mesela maddi anlamda sıkıntımız yok ama adres kısmını nasıl yapıcaz peki? Aydınlatırsanız sevinirim☺️ Teşekkürler şimdiden..

• @Ahmet-Arslan-0 uygundur. sayin @knnrn 'in linkini verdigi basliktaki bilgilere gore fotografi hazirlamaya dikkat edin.

• alt metni

Günaydın Oklahoma City!

Oklahoma eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Nüfusu yaklaşık 649 bindir. Şehrin bulunduğu topraklar, 1889 yılında Oklahoma Toprak Hücumu sırasında yerleşime açılmıştır. O dönemlerde bilinmeyen topraklar diye anılıyordu. 10 bin kişi şehir merkezi olan bölgede, bir gün içinde kurulan çadır kente yerleşmişti. 10 yıl içinde yerleşik nüfus ikiye katlandı. 1907'de şehir birliğe dahil olunca Oklahoma devletinin o zamanki başkenti olan Guthrie'ye fark attı. Çok geçmeden kent, nüfus, ticaret ve idare bakımından eyaletin merkezi oldu. 1970-80 yılları arasnda diğer bütün ABD şehirleri gibi Oklahoma City'nin de şehir merkezi nüfusunda büyük düşüş yaşandı. Pek çok aile şehrin dış bölümlerine taşındı. 1970 yılında bir çok tarihi bina da şehir yenileme projesi olarak yıkıldı. Haikou, Puebla, Rio de Janeiro, Tainan, Taipei, Ulyanovsk kardeş şehirleridir.

OKLAHOMA CITY HAKKINDA FUN FACTS!

1. Yüz ölçümü olarak, ülkedeki 4. en büyük şehirdir.
    2. Şehrin en büyük binası Devon Energy Center 844 feet uzunluğundadır.
    3. İsmi Choctaw dilindeki insan anlamında okla ve kırmızı anlamıdna humma kelimelerinden gelmektedir.
    4. Oklahoma City, ülkede bağlı olduğu eyalet ile aynı adı taşıyan iki başkentten birisidir. Diğeri de Indianapolis.
    5. 19 Nisan 1995'te, Oklahoma City Bombalaması olmuştur. Eski bir Amerikan askeri Murrah Binası önünde bir bomba patlaşmıştır. Toplamda 168 kişi ölmüştür.

• Çekilişe katılmak için iPad cihazından formu doldurmak uygunmudur sayın @crazycells

• @eesra tanıdık yoksa kısmı ilk 1-2 ay size rehber olacak yol gösterecek evini açacak insan anlamında demek istedim. zira öyle birisi yok ise yapılıcak harcamalar da kat ve kat artıcaktır

bazıları otelleri veriyor adres olarak , kısıntı çıkar mı ? bilemiyorum ...

• Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bu sene benimde ilk başvurum olacak 20 yaşındayım sorum şu 21 yaş altı için tek başına başvuramama gibi bir durum var mı forumda 21 yaş altı için bazı yazılar okudum tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• merhaba benim de ilk başvurum olacak..şu an tüm şartları taşıyorum fakat tam açıklanmadığı için de bilemiyorum..kafamda bazı sorular yok değil. böyle bir platformun kurulması ve sürdürülmesinde katkıları olan emekleri olan herkese teşekkürler

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    210k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k