Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Legal Guardıans hk.

• Merhabalar sitede bir çok soruya cevap verdiğinize görerek bir cesaret size yazdım eşimin abisi nc de yaşıyor 18 yıldır.kızım 13 yaşında ve 7 sınıfa gidiyor seneye liseyi abd okumasını istiyoruz legal guardıans la daha rahat edebileceği konsunda forumda yazışmalar gördüm legal gauardıan ile ilgili bilginiz var mı izliyceğimiz yol nasıl olmalı şimdiden ilginize teşekkür ederim

• @notry, içinde söyledi: Legal Guardıans hk.

Merhabalar sitede bir çok soruya cevap verdiğinize görerek bir cesaret size yazdım eşimin abisi nc de yaşıyor 18 yıldır.kızım 13 yaşında ve 7 sınıfa gidiyor seneye liseyi abd okumasını istiyoruz legal guardıans la daha rahat edebileceği konsunda forumda yazışmalar gördüm legal gauardıan ile ilgili bilginiz var mı izliyceğimiz yol nasıl olmalı şimdiden ilginize teşekkür ederim

Bu bolumle ilgili su basligi incelemeyi unutmayin:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız

Sorunuza cevap verip vermemeye Muslu Hukuk Burosu karar verecek; ama bu konuyla ilgili forumda bilgi oldugunu belirtmek istedim sadece... Ozellikle su konuyu da incelemenizi tavsiye ederim:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/175/amerikan-vatandaşı-çocuğun-abd-de-eğitimi-anne-baba-türk-vatandaşı

• Kendileriyle görüştüm burdan sormamı istediler.

• @notry, içinde söyledi: Legal Guardıans hk.

Merhabalar sitede bir çok soruya cevap verdiğinize görerek bir cesaret size yazdım eşimin abisi nc de yaşıyor 18 yıldır.kızım 13 yaşında ve 7 sınıfa gidiyor seneye liseyi abd okumasını istiyoruz legal guardıans la daha rahat edebileceği konsunda forumda yazışmalar gördüm legal gauardıan ile ilgili bilginiz var mı izliyceğimiz yol nasıl olmalı şimdiden ilginize teşekkür ederim

Sayın @Notry,
    Guardianship eyaletten eyalete değişebilen bir konudur. Ben Massachusetts ve Ohio eyaletinde her konuyla ilgili görüş bildirebilirim. Bunun dışında federal hukuk olan göçmenlik ve vatandaşlık alanı ile ilgili her eyalette hizmet verebiliyorum. Ancak guardianship North Carolina kanunlarına tabii olacaktır. Sizin bakacağınız konu guardianship of a minordir. Size North Caroline’nin mahkeme sitesinden guardianship ile ilgili bilgileri aktarıyorum. https://www.nccourts.gov/help-topics/guardianship/guardianship#minor-guardianship-6192 North Carolina mahkemelerinin sitesinden verilen bilgiye göre mahkeme sadece bazı durumlarda 18 yaşından küçük birine guardian tayin edebilir. Mahkemenin guardian tayin etmesi için çocuğun malvarlığı olmalı (miras yolu ile gecen, hayat sigortası, veya bir davadan kazanılan miktarın idaresi) ve guardian bu malvarligini idare etmek icin atanmali, veya cocugun anne-babasının vefat etmiş olması veya anne-babalık haklarının ellerinden alınmış olması gerekmektedir. Bu durumda sizin isteklerinize North Carolina guardianship kuralları uygun olmayacaktır. Yine de bu bilgilerin doğruluğunu mahkemeyi arayarak kontrol etmenizi tavsiye ederim.
    Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vmature, içinde söyledi: Advance Parole ile girişte sorun olması durumunda, turist vizesi ile giriş hk? Merhaba, ABD'ye Uniting For Ukraine(U4U) programı kapsamında, advance parole ile, şubat başında ailecek gitmeyi düşünüyoruz, sponsor onayları, travel authorization vs. her şey tamam. ben eş durumundan, yani eşimin Ukrayna'lı olması hasebiyle bu onayı aldım. Aynı zamanda turist vizelerimiz de mevcut. ABD'ye indiğimizde olası bir problem olması durumunda (zira Ukrayna vatandaşı olmayanlara bazen sorun çıkarılabiliyormuş) turist vizem ile giriş yapmayı deneyebilir miyim/teklif edebilir miyim? turist vizesi ile girişimiz kabul edilmezse çıkıp, farklı bir eyalete(aynı eyalette belki aynı sorun yaşanır diye) bu sefer direkt turist vizesi ile girebilir miyiz? Şimdiden teşekkürler. Sayin@vmature, genelde advance parolu red ederlerse turist vizesi ile size ayni yerden giris izni vermezler. Ancak takdir yetkisi vardir. Turist vizenizi de iptal edilebilir. Eger iptal edilmezse ve advance parole ile giremezseniz o zaman tekrar giris yapmayi deneyebilirsiniz. NYtan giris yapmanizi tavsiye ederim. Veya esiniz advance parole ile onden girer, o ABDye girdikten sonra aile birlesimi vizesi haklarina da sahip olursunuz. Sonra siz gelirsiniz gibi. Yine de butun belgelerinize bakmadan bunlari lutfen genel degerlendirme gibi ongorun. Durumunuzu detayli incelemeden boyle yapmaniz gerekir demek dogru olmayacaktir. Bilginiz olsun.
  • L2 Vize Çalışma Izni Hk.

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    509 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @vartorian, içinde söyledi: L2 Vize Çalışma Izni Hk. Merhaba, L1 Vize ile 2 hafta önce Amerika'ya geldik, eşimde L2 vizesi almış oldu. Çalıştığım şirketin insan kaynakları eşimin 1 yıl sonra çalışma izni olacağını söyledi ancak bildiğim kadarıyla L2 vize sahipleri Amerika'ya girdikleri günde çalışma izni sahibi oluyorlar. Konuyla ilgili değerli yorumlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkür ederim. Sayin@vartorian, esiniz L-2S damgasi ile ABDye girdi ise ve I-94 bilgisinde de ayni kod var ise is izni bulunmaktadir. Detaylar icin bu linke bakiniz. https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-updates-guidance-on-employment-authorization-for-e-and-l-nonimmigrant-spouses
  • Tr deki mali durum vergi borcu ve icralık konular Hk

3
    1 Oy
    3 İleti
    712 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @yilldirimm, içinde söyledi: Tr deki mali durum vergi borcu ve icralık konular Hk Merhabalar arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım fakat benim maruzatım hakkında bir başlık göremediğim için yeni başlık açmak zorunda kaldım eğer böyle bir başlık var ve ben göremediysem şimdiden hakkınızı helal ediniz Sorum şu Ankara’da iç çamaşırı toptancılığı ticaret ile uğraşıyorum fakat 2014 yılından bu yana gerek ekonominin durumu gerek müşteri çeklerinin tarafıma ödenmemesi ve üstüne birde dükkanımın yanması gibi olumsuz durumlar neticesinde battım kendi çeklerim de yazıldı icralık oldum vergi borcum da var greencard a başvurmak istiyorum benim bu durumumdan dolayı Amerika’ya alınırmıyım nasıl bir yol izlemem gerekir bu arada 34 yaşındayım evliyim 2 kızım var ve şu an ticaretimi eşimin üzerinden devam ettiriyorum ve Malatyalıyım :) cevaplarınız İçin şimdiden teşekkür ediyorum Sayın @yilldirimm, Bu durum ABD’den bazı vize türleri almanıza engel teşkil eder. Çünkü ABD vize başvurularınızda maddi durumunuza bakar ve ABD’ye mali acıdan yük olmayacağınıza emin olmak ister. Ancak eğer suç ve cezanız yok ise yeşil kart çıkması durumunda yine de problem yasamadan göçmenlik vizesi alma ihtimaliniz yüksektir. Detaylı durumunuza bakmadan yine de problem yaşamazsınız diyemeyiz. Teşekkürler.
  • B1 'den E2 vizesine gecis sureci hk.

8
    1 Oy
    8 İleti
    387 Bakış
    H
    @Claudia-J-Muslu cok tesekkur ederim .ne demek cok haklisiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k