Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @MySea komplo teorilerinin çogunlugu gerçek çıktı bu arada 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    Yabancılar için Aşı kartı şartı kalkıyor . Oylama yapılacak

    WASHINGTON, 3 Şubat (Reuters) - Çoğunluk Lideri Steve Scalise Cuma günü yaptığı açıklamada, ABD Temsilciler Meclisi'nin çoğu yabancı hava yolcusunun COVID-19'a karşı aşılanması zorunluluğunu kaldıracak bir yasa tasarısını önümüzdeki hafta oylamayı planladığını söyledi.

    Haziran ayında Biden yönetimi, ülkeye hava yoluyla gelen kişilerin COVID-19 için negatif test yapması gerekliliğini kaldırdı, ancak Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin (CDC) aşılama gerekliliklerini kaldırmadı.

    Şu anda, Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı veya daimi ikametgahı olmayan yetişkin ziyaretçilerin, bazı sınırlı istisnalar dışında, uçuşlarına binmeden önce aşı olduklarını kanıtlamaları gerekmektedir.

    Cumhuriyetçi Temsilci Thomas Massie, aşı gereksinimini iptal etmek için önlemi getirdi. Twitter'da "CDC'nin bilim dışı yetkisi çok fazla insanı ailelerinden ayırıyor ve bunu çok uzun süredir yapıyor. Son vermesi gerekiyor" dedi.

    WASHINGTON, Feb 3 (Reuters) - The U.S. House of Representatives plans to vote next week on a bill that would end a requirement that most foreign air travelers be vaccinated against COVID-19, Majority Leader Steve Scalise said on Friday.

    The Biden administration in June dropped its requirement that people arriving in the country by air must test negative for COVID-19 but has not lifted Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vaccination requirements.

    Currently, adult visitors to the United States who are not citizens or permanent residents must show proof of vaccination before boarding their flight, with some limited exceptions.

    Republican Representative Thomas Massie introduced the measure to rescind the vaccine requirement. "The CDC's unscientific mandate is separating too many people from their families and has been doing so for far too long. It needs to end," he said on Twitter.

    https://www.reuters.com/world/us/us-house-plans-vote-end-foreign-air-traveler-covid-vaccine-mandate-2023-02-03/


  • @redsat2000 valla 2 kere girdim çıktım kimse aşı kartı falan sormadı.
    kolombiyaya girerken sordular mesela.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @charon Artık resmileşmiş olacak.


  • Boyle bir video gordum. Oradaki mudavimlerimizin bilgisine muhtaciz???


  • @celica Fungal infections from the yeast strain known as Candida auris tripled nationally from 476 in 2019 to 1,471 in 2021, according to CDC data.
    ciddiye alınacak birşey değil. Medya medyalığını yapıyor 🙂


  • @redsat2000 merhabalar, eğer bu konu resmileşirse greencard vize mülakatına aşı olmadan girilebilecek anlamın geliyor dimi? Saygılarımla.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @mehmet_cigerci Şu an hala resmileşen bir durum olmadı. Gelişen bir durum olursa yayınlanan prosedürü takip edeceğiz Daha doğrusu bu durum sadece seyahat mi yoksa tamamını kapsayacak göreceğiz. Ancak GC vize mülakatı öncesi olunan tüm aşılar Abd deki başta çocuklar olmak üzere insanları korumak amaçlı olduğu için tüm dünyada kalkmadan bu aşıyı tamamen kaldıracaklarını düşünmüyorum. Bu şahsi fikrim. Bekleyip Göreceğiz


  • Almanya'da Covid asisinin olumsuz etkilerinden dolayi ilk dava acilmis. Uretici firmalar kontratlarinda asilarin etkilerinden kendilerini muaf tuttuklarindan dolayi, dava kazanilirsa, tazminati Alman hukumetinin odemesi bekleniyor


  • @MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Almanya'da Covid asisinin olumsuz etkilerinden dolayi ilk dava acilmis. Uretici firmalar kontratlarinda asilarin etkilerinden kendilerini muaf tuttuklarindan dolayi, dava kazanilirsa, tazminati Alman hukumetinin odemesi bekleniyor

    17 eylül 2021 burada zorunlu aşı onay formuna karşı yazı yazmıştım.

    Şimdi dediğime çıkmış.Firma bedel ödemiyor ama almanya ve aşı olanlar bedel ödüyor.

    @kartalveat, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @caglaror Grip aşısı olurken yada tetanoz vs aşıları olurken size onay formu imzalatıldımı hiç?
    yada doktor size tedavi için verdiği herhangi bir ilaç için buna benzer bir onay formu talep ettimi?
    sadece ameliyat gibi risk içeren operasyonlarda talep edildiklerini yaşayarak gördüm.

    Altını çizerek vurguluyorum; bakanlık bu onay formu dayatmasından vazgeçmedikce aşı olmayacağım.
    Bakanlık ilaç firmasına olası davaların açılmasına engel olmayı düşüneceğine ,kendi vatandaşların ileri yaşayabileceği muhtemel zararları öngörmesi gerekir.

    Siz bilim adamlarına da fazla güvenmeyin.
    Para karşılığı bilimi satan ve insanları yanlış yönlendiren niceleri çıktı.(hepsini ayı kefeye koymuyorum sepetteki çürük elmalar onlar)


  • Amerikalılar neden covid aşısına "Elephant" diyor? Anlamı nedir


  • @celica, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Amerikalılar neden covid aşısına "Elephant" diyor? Anlamı nedir

    Covid hastaliginin ve asilarinin yan etkileri ve bircok ileriye donuk olumsuz etkileri oldugu ve fakat bunlarin yetkililer ve ilgililer tarafindan gozardi edildigi veya gormezlikten gelindigi gibi bir durumu 'elephant' olarak adlandiyorlar. Yani fil kadar buyuk bir problem var ama herkes gormezden geliyor anlaminda kullaniliyor. Elephant in the room diye kullanilan bir deyim vardir. Bununla ilgili kullaniliyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

68
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum