Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar, ABD'de hangi GSM operatorlerini ve hangi planlarini kullaniyorsunuz? Memnun musunuz? Telefonlar ve GSM operatorleri ile ilgili bilgilerinizi paylasabilirseniz sevinirim.

    Ozellikle telefon alma konusunda ilk giriste ssn aldıktan sonra henüz kredi notumuz oluşmadan tarifeye ilave telefon alabiliyor muyuz? (Örn:iphone)


  • Sorumun cevabını buldum. Sadece nakit alınabiliyor credi history olmadan.


  • verizon ile konuştum. Yarım yamalak anlaşabildik. zenci bir bayan denk geldim. Çok hızlı,terimsel ve kelimeleri farklı telafuz attiğinden anlaşmakta zorlandık.Ben anladığım kadarı ile aktarayım. gounlimited verizon paketi ile iphone x 256gb birlikte almakk için bilgi almaya geldiğimi söyledim. Durumumu anlattım. Kredi history olmadığından 800 $ ödeme ile kabul ettiklerini söylediler. Bende dedim 200 300 $ koyup direk apple storedan almanın daha mantıklı olacağını söyledim. Oda bir süre beklememi kredi history oluştuktan sonra bu şekilde almanı önerdi. Garantörde kabul etmiyorlarmış.
    gounlimited paket. sınırsız internet,sınırsız arama ve mesaj 75$ / aylık
    iphone x 256 gb 48$ /aylık 24 ay
    toplam 123 $ aylık masraf olacaktı.


  • @orhanvegs bilgiler için tesekkürler . kredi history büyük sıkıntı olacak bize sanırım . kaç ayda history istedikleri seviyeyi gelir acaba . cünkü yeni telefon ve sınırsız hat bizede şart olacak


  • T Mobile da BOGO var ben bugün konuştum prepaid olarak alabilirsiniz dedi görevli SSN geldikten sonra


  • forumdan okuduğum kadar ile düzenli ödemelerle aşağı yukarı 1 yıl sonra yüksek olmasa da bir geçmiş oluşuyor.


  • @orhanvegs 200-300 dolar verip apple store dan alma nasıl oluyor? Geri kalanı taksit mi yapıyor


  • SSN olmadan prepaid hat alabilirsiniz. Bizim TR'den getirdigimiz iPhone'lar burada calisti. Yoksa da 200-250$ arasi temiz ikinci el iPhone 6/6s kolaylikla bulunabiliyor. Black Friday'de Walmart 129$'a 32GB Sprint hatli iPhone 6 satti.
    Dikkatli bir securecard kullanimi ile 3-4 ayda 710-720 civarinda credit score olusturmak mumkun. Ama puan yuksek olsa da history'nin olusmasi icin beklemek ve kartlari dikkatli kullanmaya devam etmekten baska yapilacak birsey yok.


  • Ssn gelince hemen faturalı hat alabilir miyiz? Credi history’e gerek var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @schadow Kredi geçmişi olmadan faturalı hat, tarifeye ek telefon vb alamazsınız. Kredi skoru oluşması için kredi kartı sahibi olduğunuz tarihten itibaren en az 6 ay geçmesi gerekiyor. SSN olmadan kredi kartı alabilirsiniz ama SSN geldikten sonra mutlaka hesabınıza işletin, kredi skoru SSN üzerinden takip ediliyor.

    Ben iki ay öncesine kadar Türkiye'den getirdiğim telefonu kullandım. Şimdi Xfinity Mobile kullanıyorum. Evde Xfinity internet varsa çok karlı. Yoksa zaten alamıyorsunuz. İki hat, iki Galaxy S8 telefon, sınırsız ev İnterneti ve HBO aboneliği için aylık 110 dolar ödüyorum. Eşimle aylık toplam 1 GB kullanıyoruz, çünkü her yerde otomatik olarak Xfinity wifi ağlarına bağlanıyor. Wifi yoksa Verizon üzerinden bağlanıyor.


  • @schadow verizon 800 $ isteyip gerisini aylık ödemeye yansıtacaktı. Appstoreda 1100 $ simfree iphone x 256 gb.
    Bende 800 $ vereceksem eğer 200 300 ekleyip appstoredan alacağımı söyledim.
    verizonda büyük kısmını prepaid olarak istiyor. Gelince kredi history nin önemini anlıyorsunuz.


  • Selam kredi notu türkiyede de artık aynı aslında , değişik bir durum değil yani . İlk gidilte gc ve ssn gelene kadar neleri yapmak gerekir veya neler yapılmalı buda güzel bir başlık aslında


  • Hiç uğraşmayın faturalı hatla. pre paid hatlı ıphone 6 lar var 200 dolara onlardan alın. At&t benim hat. Aylık 45 dolar kontör yüklüyorsun otomatik ödeme talimatı verirsen 40 dolar ve yılda 3 ay bedava. 6gb internet ve sınırsız text ve arama.


  • @bobdylan detayını verir misiniz hangi tarife link vb?


  • @bobdylan İlk gidişte faturaya ilave telefon? içinde söyledi:

    Hiç uğraşmayın faturalı hatla. pre paid hatlı ıphone 6 lar var 200 dolara onlardan alın. At&t benim hat. Aylık 45 dolar kontör yüklüyorsun otomatik ödeme talimatı verirsen 40 dolar ve yılda 3 ay bedava. 6gb internet ve sınırsız text ve arama.

    sınırsız hat yanında da telefon veriyorlar o paraya yahu 45 dolar inanılmaz fazla.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @schadow Ben ilk geldiğimde eşim ve kendim için Cricket'ten faturasız hat almıştım. Türkiye'den getirdiğimiz telefonlar ile kullandık. Tarifelerine şuradan bakabilirsiniz: https://www.cricketwireless.com/ AT&T altyapısı kullanıyor, tek farkı maksimum hızı 8 megabit.

    Birden çok hat almak isteyenler için MetroPCS de uygun. T-mobile altyapısını kullanıyor, yine aynı şekilde hız sınırlaması var. Tarifelerine bakmak için: https://www.metropcs.com/


  • @knnrn teşekkürler👏


  • @knnrn selamlar şimdi metrocps ye baktım hani iki kişi için telefonlar dahil 80dolarlık bir seçenek vardı orada unlimited lte'e yazıyor. türkiyede lte ile bir video izlemek, googleda arama yapmak veya gps kullanmak imkansız orada da öyle mi yoksa yeterli olur mu misal youtube'dan bir izleme, canlı radyo dinleme ya da videocall olur mu 🙂 teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gkhanfeez o biraz nerede oldugunuza gore degisiyor sanirim. New York'ta LTE alt yapisi var ve 2 saatlik video'yu goruntu kalitesi cok iyi bir sekilde takilmadan izleyebildim daha once... Ama genelde buyuk sehirlerden uzaklasinca biraz sansiniza bagli oluyor, en yakinda baz istasyonunun nerede (yakin mi, uzak mi vs.) olduguna bagli. Birkac nokta daha var yazacagim (hangi gsm operatorunu kullandiginiz gibi vs.), bu aksam musait olunca buraya ayri post olarak aktaracagim kendi tarifem ile ilgili bilgileri.

    @betfair39 Bugunlerde Black Friday ve Cyber Monday furyasindan dolayi butun sirketlerin kampanya yapmasi olasi, eger dusunuyorsaniz kampanyalar bitmeden katilin 🙂


  • T Mobile 1 alana 1 bedava iphone samsung veriyor BOGO yapmışlar.Almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim hangisini alacağıma 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49
Çevrimiçi

39.8k
Kullanıcı

5.7k
Konu

418.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum