Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Öncelikle bütün Yeşilkartforum ailesine merhabalar. Amerikada şubat ayında California'daki bir fuar için Kasım ayında turist vizesi başvurusunda bulunmayı planlıyorum ve hazır gitmişken eşimide götüreyim, 5-6 günde olsa bir amerika seyahati gerçekleştirelim diyorum ancak aklımda birkaç soru var. 19 aylık evliyiz ve 7 aydır Türkiyede yaşıyoruz. 6 aydır 2700 lira maaşla çalışıyorum. Üniversite mezunuyum, ayrıca istanbul üniversitesi açık öğretim öğrencisiyim. Eşim Azerbaycan Türk'ü, Türkiyede ikamet izni var ama henüz çalışmıyor. Bankada 30 bin lira param var. Daha önce 5 yıl eğitim sebebiyle Azerbaycanda, 8-9 kez Gürcistanda bulundum. Diğer pasaportlarımda Gürcistan ve Azerbaycana ait mühür ve vizeler, Azerbaycana ait birer yıllık toplam 5 adet oturum kimlik kartı var. Geçen ay 10 yıllık yeni pasaport aldım ve henüz o pasaportla yurt dışına çıkmadım. sayfalarda mühür falan yok yani. Eşim ise daha önce Türkiye, Gürcistan, Avusturya ve Slovenyada bulundu. Ancak evlilik sonrası pasaportunu değitirdiğinde Azerbaycan kanunları gereği eski pasaportunu vermediler (sadece shengen vizesi bulunan sayfayı verdiler) yani şuan pasaportunda sadece Azerbaycandan çıkış ve Türkiyeye giriş damgası var.
    Şimdi bütün bunların sonucunda benim sorum, acaba B1/B2 vizesine müracat etsek eşimle birlikte vize alma ihtimalimiz nedir? Yani eşimin çalışmıyor olması ve yazdığım diğer durumlar bir problem oluşturur mu? Yoksa sadece ben mi müracat etmeliyim ve benim kendi dururmumda vize alma ihtimalim nedir?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum