Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

L1B ➡️ I-485

• ⭐⭐⭐

Merhabalar Sayın Muslu Hukuk Bürosu,

Katkılarınızdan dolayı forumca gerçekten minnettarız. Sonsuz teşekkürler.
    @Yusuf-Saraçoğlu @Claudia-J-Muslu

Sorum şu;
    L1B sonrası EB3 yolunda EAD aldıktan sonra, hangi aşamada güvenle aynı kategoride başka bir işveren için çalışılabilir?

Güvenle dememden kasıt herhangi bir şekilde I-485 onayını olumsuz etkilemeyecek şekilde.

Şöyle bir yazıya denk geldim fakat ne kadar doğrudur bilemedim, o nedenle size danışmak istedim.

F0FCC238-9F57-49A0-A5E1-4C3068CC9DE5.jpeg

Syg.

• @FreeWoRLD, içinde söyledi: L1B ➡️ I-485

Merhabalar Sayın Muslu Hukuk Bürosu,

Katkılarınızdan dolayı forumca gerçekten minnettarız. Sonsuz teşekkürler.
    @Yusuf-Saraçoğlu @Claudia-J-Muslu

Sorum şu;
    L1B sonrası EB3 yolunda EAD aldıktan sonra, hangi aşamada güvenle aynı kategoride başka bir işveren için çalışılabilir?

Güvenle dememden kasıt herhangi bir şekilde I-485 onayını olumsuz etkilemeyecek şekilde.

Şöyle bir yazıya denk geldim fakat ne kadar doğrudur bilemedim, o nedenle size danışmak istedim.

F0FCC238-9F57-49A0-A5E1-4C3068CC9DE5.jpeg

Syg.

Sayin @FreeWorld,
    Bu soruya cevap vermek mümkün değildir. Çünkü I-485 onayını olumsuz etkileyecek değişik nedenler olabilir. Bu gördüğünüz yazı AC21 is değiştirebilme kanunu ile ilgilidir ve calıştığınız işyeri iflas ederse veya başka bir işyerine geçmek isterseniz vize işlemlerinizi devam ettirip hangi durumlarda bunu yapabileceğinizi belirleyen kanundur. H-1B vizeleri ile ilgilidir. Bazen bu kuraldan yararlanabilmek için L vize sahipler H-1B vizesine geçmek istemektedirler.
    Teşekkürler.

• @Claudia-J-Muslu Tesekkur ederim

Benzer Başlıklar

• I-130 başvurusundan sonraki biyometrik randevusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    128 Bakış
    S
    @Claudia-J-Muslu işlemlerimizin tamamını Ankara elçilikten yapacağız.Çok teşekkür ediyorum.Kolay gelsin.
  • 0 Oy
    2 İleti
    210 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @hakanE, içinde söyledi: I-485 onayından sonra Türkiye'ye dönüp başvuruya devam etmek Merhaba bir sorum olacaktı. Ben amerikada 20 sene bulundum şimdi türkiyedeyim. O zaman bir avukat bana 2005 te eb1 gösterip direkt I485e başvurmuştu ve onaylanmıştı o zaman sponsor istemişlerdi YEŞİL KARTI VERMEK İçin bulamamıştım. şimdi I90 ile talep etsem I485 onaylı çünkü. yine sponsor mu isterler ve bu formu türkiyeden doldurup şansımı deneyebilirmiyim teşekkürler Sayin @hakanE, eger I-485 onaylandi ise size yesil kart verilmis olmasi gerekirdi. EB1de uc ayri kategori vardir ve hepsinde sponsor gerekmez. Linke bakiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-first-preference-eb-1 . Eger EB1i daha once aldi iseniz tekrar alma durumunuz olabilir. Daha onceki EB1i canlandirmanin mumkun olup olmadigini her seye bakmadan belirtmek mumkun degildir.
  • Follow to join I-824 formu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    210 Bakış
    A
    @Claudia-J-Muslu Türkiye'de 12 yaşından küçüklerde aşı şartı aranmaz. Yine de zahmet edip cevap verdiğiniz için teşekkür ederiz.
  • 0 Oy
    2 İleti
    302 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Tufan-Yaveroglu, içinde söyledi: Benim durumda olan I-212 waiver başvurusu yapmalımıdır. Öneriniz Merhabalar, 2007 yılında b2 vizesiyle amerikaya gitmiştim. 6 ay dolmadan uzatma işlemini yaptım ve kabul edilmişti sonrasında 6 ay kaçak kaldım. 2012 yılında tekrardan amerikaya giriş yapmak istediğimde sorun çıktı ve gönüllü olarak ayrıldım. 2019 ve 2020 yıllarında çok sağlam belgelerime rağmen vize başvurularında ret aldım. 2012 yılında gönüllü ayrılmamda deport yemiş olabilirmiyim ? ne kadar süreli verilmiş olabilir? pasaportumda 212 (a) ile başlayan bir yazı var. 14 sene olmuş. I-212 waiver basvurusu yaparsam sonuç alabilirmiyim. gereklimi ? teşekkür ederim Sayın @Tufan-Yaveroglu, Gümrükte olanları tam bilmeden size ne yapılması gerektiğini tavsiye etmek mümkün değildir. Eğer elinizde neler olduğuna dair ve cezalarınıza dair belgeler yok ise, CBP FOIA yapmanız gerekir. Bu gümrükte sizinle ilgili olan bütün kayıtları size vermelerini gerektirir. Onları inceledikten sonra cezanız ve tabii olduğunuz yasaklara göre ne yapmanız gerektiği tavsiye edilebilir. Ceza sureleri genelde 5 yıl veya 10 yıl veya ABD’ye daimi giriş yasağı seklinde olabilir. Gümrükteki kayıtlarınızı alabilmek için bu linke bakiniz. https://www.cbp.gov/site-policy-notices/foia Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k