@jake-elwood aa öylemiymiş ben türkiyeden izlediğim için dikkat etmemiştim.
-
@knnrn Ben 3 aydir Georgia'dayim.Vodafone hattimi gelmeden faturasiza tasidim.Turlu oyunlar Ile sanki faturali hat gibi uzunca bir sure her ay kolay paket adi altina yuklemeler yaptilar.Hesapta bakiye olsun yurt disindan gerektiginde arama yaparim dedim, inanin once hic kullanamayacaginizi bildiginiz halde yurtici paket yenilemesi yaptilar.Bari yurtdisi packet alayim uzerine made dedim...bu sefer de ya anlasmali operatorleri izin vermiyor Yada arama yapamiyorsunuz...Buradan Vodafone'un kendisine ulasamiyorsunuz ki cozum arayabilesiniz...iyiki faturasiz hatta gecmisim...ya bir de faturali da kalsaydım ????
Gelmeden bir kac ay once hangi operator olursa olsun faturasiza gecin...Numaraniz degismese bile tum calistiginiz bankalardan mobil islem telefon hattı bilki guncellemesi yapin...SMS şifrelerinin bir kac ay oncesinden duzene girdigini gorun mutlaka...SMS de daha sonra sorun olmayacaktır...Inanin Vodafone'un tirtikladigi 100-200 meselesi degil yasattigi magduriyet insanin zoruna gidiyor...Burada 100 lerce tak-çalıştır prepaid kart var.Hatta bir kismi her ay TR aramalari icin de 2-3 saat ucretsiz Kota veriyor...Kolay gelsin...Sözün ozu hic bir operatore angaje olmayin.Geldikten sonra buradan hat kapatmaya calisirsaniz telefon basinda sac bas yolarsiniz...6 aydan 6 Aya 50-100 odeyip acik tutun sorun kalmaz...Herkes wi-fi gorusmesi yapiyor zaten. -
-
@jake-elwood aa öylemiymiş ben türkiyeden izlediğim için dikkat etmemiştim.
-
@xyz Telefonun bilgilerini girerek o şebekede çalışıp çalışmayacağına bakabilirsiniz. Örneğin Mint için: https://www.mintmobile.com/byop/
Her şebeke için böyle bir "bring your own phone" sayfası vardır, oradan bakabilirsiniz.
Mint, US Mobile, Visible, Straight Talk vs bakabilirsiniz.
-
-
@Stiff, içinde söyledi: Turkiye'den gelen elektronik cihazlari ABD'de kullanmak
@smartcells Keşke PS5 için de geçerli olsa bu, hala stok sorunu var 🙂 Ama genel olarak katılıyorum. iPhone bile burada satılınca oraya gider gitmez yeni modeli alınabiliyor.
Bu yüzden "ABD'de bulamayacağınız, bulamayacağınızı düşündüğünüz bir cihaz değilse" diye ibare koymuştum 🙂
-
Merhaba, benim konu ile ilgili bir sorum olacak. Türk hattımı kullanmaya devam etmek istiyorum, iPhone'lardaki e-sim özelliğini destekliyor artık Vodafone Turkcell vs. Ben şimdiki hattımı e-sim'e çevirip, ABD'de de fiziksel sim kartı ile tek telefonda aynı hattı kullanacağım. Benzer şekilde deneyimleyen oldu mu? Burdaki hattım e-sim ile telefonumda işlem görürken ABD'de sorun çıkartmaz heralde diye düşünüyorum. Tecrübe eden var mıdır? Teşekkürler.
-
sn. @Sono elinize sağlık.
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
Our Response to the Data Breach (Aug 2021) | T-Mobile
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
-
@lilsam kredi kartı normalde 3 gün içerisinde elinizde oluyor. Yüksek güvenlikli posta geldiği için USPS den takip numarası ile takip edebiliyorsunuz. Eğer kaldığınız yer o an için güvenli ise orayı verebilirsiniz. Daha sonra gerçek adresinizi banka uygulamasından düzeltirsiniz.
-
-
-
Ben de çok engellememek lazım diye düşünüyorum. Kontrol altında tutulduğunda (süre, oynanan oyun, izlenen video vb.) sorun olmayacaktır. Keşke bizlerden bazıları gibi sokakta oynama şansları olsaydı 😕
Tablet önerim ise öncelikle ağırlık ve boyuttan dolayı en fazla 7" ekran boyutlu olmalı. Android de olmalarından dolayı : Samsung lite ya da Lenovo Tab 7 düşünülebilir.
ABD'de posta işlemleri
-
Merhaba,
ABD ‘de posta işlemleri hızlı mıdır -
@mümine Bizdeki gibi USPS =PTT , UPS= APS Seçimine bağlı . Posta gönderiminden önce o posta sistemine internet üzerinden abone kaydı yaptrımanda fayda var. Takip sistemi iyi işliyor. Email ve telefondan takip edebilirsin.
-
@mümine Hizli kelimesi goreceli olmakla birlikte, TR ile kiyas acisindan belirtirsek (hizli) kitanin enlemesine (dogu-bati) bana gelen postalar 2 ile 5 gunde geliyor. Alaska, Hawaii gibi yerlerden posta almadim. Gun icerisinde CA Bay Area'da en az 2 posta servisi var. Ozel kargo ile gonderirseniz pahali olsa da buyuk olasilikla 1 gun sonra teslimat yaparlar (bazi posta zarflarinda secenekli reklamlari yer aliyor).
Gonderi yaparken de benzer sekilde elden goturseniz ve/veya kargolarsaniz sure kisalir. Posta kutusuna birakirsaniz (pullu) sure uzar.
Dip not: Sanki konu baslik olarak"Hukuk sistemi ve Guvenlik"
altinda olmasa daha dogru olurdu. Ek bilgi olarak su konuyu da inceleyebilirsiniz. -
@caglaror ABD de Posta İşlemleri içinde söyledi:
@mümine Hizli kelimesi goreceli olmakla birlikte, TR ile kiyas acisindan belirtirsek (hizli) kitanin enlemesine (dogu-bati) bana gelen postalar 2 ile 5 gunde geliyor. Alaska, Hawaii gibi yerlerden posta almadim. Gun icerisinde CA Bay Area'da en az 2 posta servisi var. Ozel kargo ile gonderirseniz pahali olsa da buyuk olasilikla 1 gun sonra teslimat yaparlar (bazi posta zarflarinda secenekli reklamlari yer aliyor).
Gonderi yaparken de benzer sekilde elden goturseniz ve/veya kargolarsaniz sure kisalir. Posta kutusuna birakirsaniz (pullu) sure uzar.
Dip not: Sanki konu baslik olarak"Hukuk sistemi ve Guvenlik"
altinda olmasa daha dogru olurdu. Ek bilgi olarak su konuyu da inceleyebilirsiniz.Cevabınız için çok teşekkür ederim evet sonradan anladım yanlış yerde konuyu açtığımı acemiliğime verin lütfen
-
USPS gayet iyi calisiyor. Guvenilir. PTT gibi kohne degil. Aceleniz varsa Priority Mail ile hizli gonderim yapabilirsiniz. Simdiye kadar diger kargo sirketlerine ihtyac duymadim. Cekleri falan uzerine pulu yapistirip normal postayla posta kutusuna atarak gonderiyorum.
-
Merhaba, Türkiye'ye çok ufak bir kargo göndermem gerekiyor. Ağırlığı 200 - 250 gr civarı maksimum. Ücret ve en iyi seçenekler ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok makbule geçer.
Benzer Başlıklar
61
22.1k
Users
4.1k
Topics
288.5k