Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak

Benzer Başlıklar

• Nvc başvuru süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik national visa c
    2
    0 Oy
    2 İleti
    399 Bakış
    crazycellsC
    @Nursen-Nursen, içinde söyledi: Nvc başvuru süreci NVC dr n sürekli durum güncellendi mesajı geliyor..sebep nedir ve sizde benzeri durumla karşılaştınız mi? Sitede bir hata olabilir, yapmaniz gereken bir sey yoksa o durumda mesajlari gozardi edebilirsiniz. Zaten emailin iceriginde ya da CEAC sayfanizda yapmaniz gerekenlere dair notlar vardir.
  • Yurtdışı polis bekgesi hk.

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    367 Bakış
    crazycellsC
    @akim1965 Yurtdışı polis bekgesi hk. içinde söyledi: Yurtdışı nda 4 ülkede 6 aydan fazla yaşadım green kart başvurusu için yurt dışı nda kaldığım ülkelerde polis belgesi almak için nasıl ve nereden temin etmem gerek yaşadığım ülkelerin Türkiye deki Büyükelçilikler den polis belgesini alsam olur mu? Yardımınız için tesekkteşekkürler sorunuzu bu sekilde ilan ve duyuru bolumunde soramazsiniz. Ayrica forumda halihazirda basligi olan konular icin o basliklari kullanmalisiniz. Forumdan iki gunlugune uzaklastirildiniz. Su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
  • Gc kazananlara bir soru...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
  • Türkiye'de Evlenip GC Süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    2 Oy
    3 İleti
    606 Bakış
    Y
    Tamamdır hemen yapıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k