Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak


Benzer Başlıklar

  • GC süre uzatımı

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    915 Bakış
    RüzgarR
    @istanbul GC süre uzatımı içinde söyledi: Ben 2013 talihlisiyim vizemizi aldık eşim ve ben evimizin eşyalarını topladık depoya koyduk biletimizi aldık 5 şubatta illionis te bir arkadaşlarımızın yanına gidip oraya yerleşecektik valizlerimizi hazırladık yanımızda götürmek üzere bazı ilaçları alıyorduk doktora gitmişken kabız ilacı yandırayım dedim dr muayene edip yazayım dedi ve kitle var ben bundan huylandım dedi ertesi güne kolonoskopi yapıldı ve rektum kanseri olduğumu öğrendim hemen kemoterapi radyoterapi başladı ankaradaki konsolosluğa gidip raporumu gösterdik 6 ay vizemizi uzattılar buarada operasyon geçirdim hakkımızı yakmamak için tedavi süresinde 20 günlüğüne abd ye gittik kartımızı aldık bu arada tedavim yoğun bir şekilde sürdü 7 ay sonra tekrar gittik bir aya yakin kaldik geri geldik tedavi bitmedi araliklarla 4 operasyon gecirdim simdi sagligima kavustum ve oğlum bu arada doktor oldu ve şubatta uzmanlık yapmak üzere new york a gidecek bende onunla gitmek istiyorum ama green card im yanmismidir bilmiyorum ben şansımı denemek istiyorum en fazla 12 saat ucak giden 3000 tl olur bir dosya tedavi süreciyle ilgili raporlarım var gerisi şans Çok geçmiş olsun, Biran evvel sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim. Oğlunuz içinde müjdeli haber almanıza sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun.
  • Current süreci

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    -1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @nursenh Current süreci içinde söyledi: @crazycells" göründüğünde" olacaktı. Cümlem. Yani geride kalan herkese mail mi atılıyor. Current sürecini merak ettiğimden sordum sorumu.eski listelerde baktığımda hiç current olmayan bir yıl yok bence current olacak diye düşünmek istedim. tamamdir, simdi anlasildi :) O durumda mulakat sirasi bekleyen ve numarasi aktif olan herkes (current olunca butun numaralar aktif oluyor) bir mulakat tarihi alacak demek. Sonrasi hakkinda ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Evlilik ile Green Card süreci hakkında

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    6k Bakış
    zzehirbazzZ
    Selamlar, oğlunuz ehliyet ve banka hesabı olduğu için ABD'de domicile sayılır. Domicile sanıldığının aksine Amerika'da yaşamak değil Amerika'da kalıcı bağları olmasını gerektirir. Aktif banka hesabı ve güncel ehliyet onun oraya geri döneceğinin ve orada yaşama niyetinin göstergesidir. Malesef bizde bu durum yok.
  • GC Başvuru Eğitim Seçeneği

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    O
    Tamamdır sagolun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

61

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum