Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak

Benzer Başlıklar

• Yurtdışı polis bekgesi hk.

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    367 Bakış
    crazycellsC
    @akim1965 Yurtdışı polis bekgesi hk. içinde söyledi: Yurtdışı nda 4 ülkede 6 aydan fazla yaşadım green kart başvurusu için yurt dışı nda kaldığım ülkelerde polis belgesi almak için nasıl ve nereden temin etmem gerek yaşadığım ülkelerin Türkiye deki Büyükelçilikler den polis belgesini alsam olur mu? Yardımınız için tesekkteşekkürler sorunuzu bu sekilde ilan ve duyuru bolumunde soramazsiniz. Ayrica forumda halihazirda basligi olan konular icin o basliklari kullanmalisiniz. Forumdan iki gunlugune uzaklastirildiniz. Su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
  • GC mersinden başvuran var mı?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    1 Oy
    1 İleti
    265 Bakış
    msdrncM
    merhaba ben mersinde yaşıyorum ve bu sene gc başvuruda bulundum burdan başvuran arkadaşlarla tanışmak için böyle bir konu açtım
  • GC süre uzatımı

8
    0 Oy
    8 İleti
    915 Bakış
    RüzgarR
    @istanbul GC süre uzatımı içinde söyledi: Ben 2013 talihlisiyim vizemizi aldık eşim ve ben evimizin eşyalarını topladık depoya koyduk biletimizi aldık 5 şubatta illionis te bir arkadaşlarımızın yanına gidip oraya yerleşecektik valizlerimizi hazırladık yanımızda götürmek üzere bazı ilaçları alıyorduk doktora gitmişken kabız ilacı yandırayım dedim dr muayene edip yazayım dedi ve kitle var ben bundan huylandım dedi ertesi güne kolonoskopi yapıldı ve rektum kanseri olduğumu öğrendim hemen kemoterapi radyoterapi başladı ankaradaki konsolosluğa gidip raporumu gösterdik 6 ay vizemizi uzattılar buarada operasyon geçirdim hakkımızı yakmamak için tedavi süresinde 20 günlüğüne abd ye gittik kartımızı aldık bu arada tedavim yoğun bir şekilde sürdü 7 ay sonra tekrar gittik bir aya yakin kaldik geri geldik tedavi bitmedi araliklarla 4 operasyon gecirdim simdi sagligima kavustum ve oğlum bu arada doktor oldu ve şubatta uzmanlık yapmak üzere new york a gidecek bende onunla gitmek istiyorum ama green card im yanmismidir bilmiyorum ben şansımı denemek istiyorum en fazla 12 saat ucak giden 3000 tl olur bir dosya tedavi süreciyle ilgili raporlarım var gerisi şans Çok geçmiş olsun, Biran evvel sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim. Oğlunuz içinde müjdeli haber almanıza sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun.
  • Evlilik ile Green Card süreci hakkında

28
    0 Oy
    28 İleti
    6k Bakış
    zzehirbazzZ
    Selamlar, oğlunuz ehliyet ve banka hesabı olduğu için ABD'de domicile sayılır. Domicile sanıldığının aksine Amerika'da yaşamak değil Amerika'da kalıcı bağları olmasını gerektirir. Aktif banka hesabı ve güncel ehliyet onun oraya geri döneceğinin ve orada yaşama niyetinin göstergesidir. Malesef bizde bu durum yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k