Amerikada Tır Şoförü olmak
-
Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim üzere tır şoförlüğü.
F1 vizesi ile amerikada dil okulunda okuyor bulunmaktayım.Babamı yanıma almayı düşünüyorum gelebilmesi durumunda türkiyedeki ağır vasıta araç ehliyetini burada amerikan ehliyetine dönüştürmek kaydıyla çalışma izni olmamasına rağmen iş bulabilir mi ? Dünyada biliyorsunuz ki ciddi anlamda tır şoförü ihtiyacı var.Firmalar SSN noktasında çok dikkat edecek midir ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.Ya da tecrübesinden kaynaklı olarak ordaki tır firmaları şoförü getirmek için aracı olabiliyorlar mı ? -
Düşündüğünüz şey hayal gibi bir şey. Youtube de iboabd isimli kanalı izleyin.
-
@mrblackwater Amerikada Tır Şoförü olmak içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim üzere tır şoförlüğü.
F1 vizesi ile amerikada dil okulunda okuyor bulunmaktayım.Babamı yanıma almayı düşünüyorum gelebilmesi durumunda türkiyedeki ağır vasıta araç ehliyetini burada amerikan ehliyetine dönüştürmek kaydıyla çalışma izni olmamasına rağmen iş bulabilir mi ? Dünyada biliyorsunuz ki ciddi anlamda tır şoförü ihtiyacı var.Firmalar SSN noktasında çok dikkat edecek midir ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.Ya da tecrübesinden kaynaklı olarak ordaki tır firmaları şoförü getirmek için aracı olabiliyorlar mı ?gocmen veya vatandas olmayan kisilerin ehliyetlerinden gecici bir sure ABD'de olduklari anlasiliyor, uzerlerinde ayri bir not oluyor, bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum