Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yeşim-Serdal, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi

    Orijinal sitesinde Photo Requirements bölümünde "We recommend you use a professional visa photo service to ensure your photo meets all the requirements." diye bir şey var o yüzden profesyonel çekim gerekebilir. Sonuçta fotoğraftan elenen çok oluyor 3-5 kuruş için risk almaya değer mi tartışılır.

    evde kendiniz cekebilirsiniz, risk almis olmuyorsunuz, merak etmeyin 🙂

    Ben tum vize/pasaport fotolarimi evde kendim cektim, bugune kadar da sorun yasamadim... 2 fotoya 30 dolar odemek yerine, 10 sent odemek icin su basligi inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/718/pasaport-ve-vize-fotograflarini-ucuza-almanin-yolu


  • Hocam cidden bunlarla mı uğraşıyorsunuz :). Kendimiz çektiğimizde güzel çıkmıyor , 30$ a sen nerede çektiriyorsun öyle 😃 Bu işi profesyonel yapan yer de bile 5-6 $ oda ,yani 15000 $ bütçe ayırıp gitmek istediğim yer için söz konusu bile edilemez. Ayrıca şöyle bir şey var bu iş için ne kadar önem verdiğini gösterir bana göre yapılan her profesyonel hizmet. Cv gibi düşünebilirsiniz, basit şeylerde dediğiniz mantıklı ama green card bu 15 günlük turistlik vizesi değil ki . Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var sadece dikkat etmeniz gereken şey bu işi yapan fotoğrafçılara çektirmek ve kontrollerini kendiniz sağlamak. Sisteme yüklenen her fotoğraf green card fotoğrafı değildir, diğer kriterlere de dikkat edilmesi gerek. Ben fotoğrafçıdan aldığımı veriyi bir kaç platform da test edip öyle başvuru yapıyorum. https://tsg.phototool.state.gov/photo sağ paneldeki örnek fotoğraflarda profesyonel çekim. Yine de kişinin kendi tercihidir, kimsenin kaderiyle oynamak doğru değildir. Umarım herkes hayallerine kısa zamanda kavuşur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Zaferks, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi

    Hocam cidden bunlarla mı uğraşıyorsunuz :). Kendimiz çektiğimizde güzel çıkmıyor , 30$ a sen nerede çektiriyorsun öyle 😃 Bu işi profesyonel yapan yer de bile 5-6 $ oda ,yani 15000 $ bütçe ayırıp gitmek istediğim yer için söz konusu bile edilemez. Ayrıca şöyle bir şey var bu iş için ne kadar önem verdiğini gösterir bana göre yapılan her profesyonel hizmet. Cv gibi düşünebilirsiniz, basit şeylerde dediğiniz mantıklı ama green card bu 15 günlük turistlik vizesi değil ki . Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var sadece dikkat etmeniz gereken şey bu işi yapan fotoğrafçılara çektirmek ve kontrollerini kendiniz sağlamak. Sisteme yüklenen her fotoğraf green card fotoğrafı değildir, diğer kriterlere de dikkat edilmesi gerek. Ben fotoğrafçıdan aldığımı veriyi bir kaç platform da test edip öyle başvuru yapıyorum. https://tsg.phototool.state.gov/photo sağ paneldeki örnek fotoğraflarda profesyonel çekim. Yine de kişinin kendi tercihidir, kimsenin kaderiyle oynamak doğru değildir. Umarım herkes hayallerine kısa zamanda kavuşur.

    Manhattan'da 5-6 dolara fotograf ceken yer bulamazsiniz 🙂 tanesine 15 dolar istiyorlar... Bu sanirim sizin yeteneginize bagli, benim cektigim fotolar her yerde kullanilabilir oluyor 👍 sadece kendim icin degil cevremdekilere de vize fotosu cekiyorum, bugune kadar hickimse sorun yasamadi.

    Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var demissiniz, bana fotograftan elenen tek bir kisi gosterebilir misiniz? Bence cok iyi bilmediginiz konularda ahkam kesmeyin.


  • @Ceren-Ceylan, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi

    Merhaba Green Card Fotoğrafı Kriterlere Gören Çeken İstanbul Kadıköy de bi yer. https://www.serhatsirin.com/green-card-fotograf-cekimi/

    çok sağol kardeşim . Bugün ailem ile birlikte gidip halletik sağolsunlar sonunda istediğimiz gibi bir çekim yaptırabildik. Daha önce başka bir fotoğrafçıda çektirdim, biyometrik fotoğraf gibi yaptılar arka fon ile oynadılar photoshop yaptılar iptal ettim. Serhat kardeşimiz sağolsun çok ilgili fotoğraf aydınlık ve netti. Fotoğrafı bizim yanımızda test ettiler ve mail olarak gönderdiler. Bize biraz uzak olması dışında bir sorun yaşamadık 😃


  • başvurduğumda fotoğrafçıya anlatmıştım gc için nasıl olmasını gerektiğini oda zaten çekiyoruz sıkıntı yok dedi ama daha sonrasında sistem hata verdi :))
    Ben de Kadıköy hasanpaşadaki Serhat şirin foto ya gittim, hiç sıkıntı olmadan hallettim, iyi pozitif biri tavsiye ederim.


  • @Ceren-Ceylan, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi

    Merhaba Green Card Fotoğrafı Kriterlere Gören Çeken İstanbul Kadıköy de bi yer. https://www.serhatsirin.com/green-card-fotograf-cekimi/

    teşekkürler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum