• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. teddydaniels
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 100
    • En İyi 35
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

teddydaniels

@teddydaniels

50
    İtibar
    107
    Profil Görüntülemeleri
    100
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

teddydaniels Takip etme Takip Et

teddydaniels tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@laxasca, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arksdlar kazanmışmıyım ben şimdi?
      DDDS.JPG

Adama eksiyi kim verdi la😂 baktım çok eksi veren var birde ben verdim tersten like 👌

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      T
      teddydaniels

Arkadaslar merhaba. Uzun zamandır forum'a uğramıyordum bayağı sayfa birikmiş, son 39 gün inşallah. Eyalet araştırması yapıyorum (gc çıkacağından değil ☺️) youtube da eyaletlerle ilgili hemen hemen her eyaletin videoları var insanlar geziyor falan ama kuzey dakota ile ilgili pek birşey bulamadım yaşayan yada yaşamak isteyip araştıran varsa benimle paylaşabilir mi? Florida aşığıyım ilk günden beri aklımda hep florida var ama börtü böcek hiç sevmem sivrisinekler dünyada en nefret ettiğim hayvanlardır.😂 Bu yüzden kuzey dakota güzel gözüktü gözüme sessiz sakin evden çıkmadan bilgisayar başında işlerimi yapabileceğim biryere benziyor. Kuzey dakota ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorumm.

T
      teddydaniels
    • RE: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

@misha90, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

Microsoft Dynamics tarafında calısan biri var mı? Amerika'da kolay bulunabilecek bir iş oldugunu düşünüyorum ama Türkiyedeki gibi yetiştirilmek üzere işe alım yapıyorlar mı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Hocam türkiyede kim yetiştirilmek üzere alım yapıyor söyler misiniz? Alaylı olarak (üni açık öğretim) Front-end alanında gelişmeye çalışıyorum, şirketlere bakıyorum staj için ilan açan yok, yetiştirmek için ilan açan yok, giriş seviyesi dediği junior ilanı için bile 3+,5+ yıl prof deneyim istiyorlar. Anlamadım gitti valla. Eğer yetiştirmek isteyen bildiğiniz şirketler varsa yada siteler haber verirseniz memnun olurum.

Bilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
      T
      teddydaniels

Arkadaşlar greencard Hüseyin beni arayıp kazandığımı söyledi. Uçak bileti için 3000 dolar istedi miami ye aktarmasız uçuyormuş. Yarın akşam gidiyorum Allah'a emanet olun.

T
      teddydaniels

ÇIKTI ÇIKTI çıktıııııııı ilk başvuruda çıktı Has not been selected yazıyor.😁😁 Ah ulan greencard Hüseyin yaktın bizi😂

T
      teddydaniels
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@Riethian, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@treystoom Burçlara inanmam ve bu konuda eşimle de çok atışırız. Bir terslik olduğunda Mars Jupitere pandik atmış derim heheh ama bu yorumunuzu kaydediyorum bookmarklara :)) Eğer hayırlı haberi alırsak kararım değişebilir. 😂

Sizinle aynı fikirdeyim 😂Hatta astroloji konusu açılınca aklıma şu video geliyor:

T
      teddydaniels

Arkadaşlar geçmiş olsun. Bu sene influncerlar da storylerinde falan paylaşıyor greencard'a başvurun diye. Kaç senedir takip ediyordum, sessiz sedasız bu sene ilk başvurum olacaktı şansa bak herkes haberdar ediyor. 😂

T
      teddydaniels

Benimde kronik rahatsızlığım var ama greencard çıkarsa alırım diye düşünüyorum. Öyle önemli birşey değil Fmf(akdeniz ateşi) sadece genler ile bulaşıyor o yüzden kabul ederler diye düşünüyorum.

T
      teddydaniels

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

İyi akşamlar...

Almanya.

Germany.jpg

Şş Avrupa çık aradan!

Ocean Beach, San Diego. 😍

341805058_620830226214841_1829691341262723336_n.jpg

Avrupa aslında güzel yer. İsviçre, Norveç vb. fakat zengin olmak için bence doğru bir mekan değil. Orada para kazanıp gezmeye harcayacaksın.Tam emekli insanlar için. Amerika ise harbi fırsatlar ülkesi o yüzden her zaman 1.sıra Amerikaaaa 😂

T
      teddydaniels

@animehime94 10 yıllık pasaportunuz hayırlı olsun siz o pasaportla greencard'a bi 10 yıl başvurursunuz ☺️ benimde ilk başvurum içimde çıkacakmış gibi his var ama önemsemiyorum. Forumda biraz gezinin neredeyse 20 yıldır başvuranlar var. Genellikle +5 üzeri görüyorum. Yani bu insanlarda bizim gibi ilk başvuruda kesin çıkacak demiştir ama nasip kısmet işte.. 😂 İnşallah size çıkar da sonra 6 mayısta nazar değdirdi falan demezsiniz 😁

T
      teddydaniels

teddydaniels tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@taztaztaz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Abi confirmation numaramı hangi şekilde girersem gireyim hata veriyor. Kafayı yiyeceğim yardım edin. Her şeyi doğru giriyorum ama yok.

Hocam demek ki yanlış giriyorsun yoksa niye hata versin, sıfır ı O olarak giriyorsundur belki ortası çizgili ise sıfır olarak gir küçük le gibi gözüken büyük i dir yanı I olarak gir.

T
      teddydaniels

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Evet tekrar kontrol ettim, çıktı gerçekten ve case numberım 1XXX, yani şanslıyız galiba 🙂
      Eşimle birlikte yıllardır x2 şeklinde başvuruyorduk ve çıkmıyordu, bu sene bana çıktı

Abla sen ilk başta baktığında çıkmamıştı şimdi baktın çıkmış mı ben mi yanlış anlıyorum? Acaba confirmation numberı mı yanlış girdim ya of, soyadı küçük harf mi büyük harfle mi yazıyoruz bende i var büyük I yazıyorum. 3 senede belkide çıktı ufak hatalardan kaçırdık belli mi olur. Yahu kötü birşey için çekiliş yapsalar ilk sıralarda adım çıkmazsa namertim, iyi bir iş için ya hayatta çıkmaz bana 😭😭😭

T
      teddydaniels

10 yıldır inatla başvurupta çıkmayanlar, adminlerinde izni varsa imzanın yarısını yani 5 yılı silebilir mi ya, valla moralim bozuluyo görünce 3. denemede de çıkmadı

T
      teddydaniels

@Nezzst, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@TonyMontanaHBRS VPN kullanip dene, ulke basina kota koyuyorlar herhalde bende sorun yok almanyada

DV-2027 allam lütfen imzasıyla seninki 2071 e kadar çıkmama garantili.

ŞAKA şaka inşallah seneye sende talihli olursunn☺️

T
      teddydaniels

@zeynal, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bana çıktı 🙂

Tebriklerr umarım herşey gönlünüzce olurr

T
      teddydaniels

Yaa SABIIR YA SABIIRRR 3. başvuru yine çıkmadı. Totem yaptım bu sene dv ile alakalı hiç yazı yazmadım yine yok. Biz Amerikaya gidene kadar ülke çökecek off offffff. Tepkim ektedir

T
      teddydaniels

@USA, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Bünye alışmış. Tepkide vermiyor 🙃 14te0🤪

Eyy mübarek seninle aynı kaderi paylaşacağız gibi duruyor 😂

T
      teddydaniels

Ahhh ahhh bizi bu geçen sene reklam yapan influencerlar yaktı. Ne güzel milletin haberi yoktu 🙂 İsteyen herkese çıkar umarım

T
      teddydaniels

ÇIKTIIIII LANN ÇIKTIIIIIĞĞ diye ne zaman sevinicez be 😂 2. senede tırt ÇIKTI

T
      teddydaniels

Vay be geçen sene bu zamanlarda heyecandan duramıyordum, vakit geçmiyordu. Şimdi ise sıfır heyecan var. Sanki çıksa da umrumda değilmiş gibi. Tabii çıkarsa bi mutlu olmam değil 😂

T
      teddydaniels