DV2021 Bekleme Odası
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Bende durum tersinden. Hanimla cocuk onden gidecek. Tahmini 1-2 sene icerisinde de ben gidecegim.
hayırlısı olsun kardeşim...
-
........
-
@gokcell :) sizin 2-0 hatta 4-0 öndesiniz :) maşallah
-
Bu ileti silindi! -
........
-
@gokcell eğer bu işi meslek olarak yapacaksan dive master ol çünkü her ay aidat veriyorsun yok sadece kendim için diyorsan rescue diver bırakırsın
-
........
-
@profaxes masallah 2013 den beri kazanamadin
He -
@delikadir54 adam barut zaten sanal manal anlamaz uçarak gelir yanına haberin olsun.
-
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçmiş dönemde yapılan başvuruları daha sonrasındaki çekilişte gc kazanırsak konsolosluk görür mü?
ne basvurusundan bahsediyorsunuz tam olarak? acik degil maalesef...
-
@Oktay-İbiş valla aile konusunda aynı senin gibi düşünenlerdenim..ilk birkaç sene tek başıma deneyimlemeyi düşünüyorum..tabi çocuğum ve eşimde sürekli giriş çıkış yapmalı..ama greencard larını tehlikeyede sokabiliriz bu şekilde, bilmiyorum nasıl olacak
-
@gokcell genelleme yapsan incitmezde, direkt bir akadaşa söylemişsin bu ağlama lafını biraz ağır olmamış mı?
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş valla aile konusunda aynı senin gibi düşünenlerdenim..ilk birkaç sene tek başıma deneyimlemeyi düşünüyorum..tabi çocuğum ve eşimde sürekli giriş çıkış yapmalı..ama greencard larını tehlikeyede sokabiliriz bu şekilde, bilmiyorum nasıl olacak
zaman içerisinde karşılık bilgi alışverişinde bulunucaz o kısım kolay bana göre prosedürler üzerinde konuşulur kardeşim.
-
Ben 2020 talihlisiyim eger sıra gelirse ailemide goturecegim
-
@nfs741 umarım gelir, bu sene başvurmuşmuydunuz.
-
Evet ailece bas vurduk nasip ise olur insallah orda yardım edecek arkadas var yeterki gel diyor ama numara cok yuksek
-
@nfs741 hayırlısı olsun biraz yüksek, ama belli olmaz numaralar belli olmuyor 2-3 senedir,
-
@ayvalik10 insallah kazanir😀👍
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet ailece bas vurduk nasip ise olur insallah orda yardım edecek arkadas var yeterki gel diyor ama numara cok yuksek
yorumlardan gördüğüm kadarıyla mülakatlarda zorluyorlar. belki sıra gelir belli olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum