80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
Geçen benim çocuklara teyp kaseti resmi gösterdim dedim bu ne çocuklar bilemedi sadece kalemi tanıdılar :slightly_smiling_face:
https://i.imgyukle.com/2019/11/12/E7C6fj.jpg -
@optimistic, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Geçen benim çocuklara teyp kaseti resmi gösterdim dedim bu ne çocuklar bilemedi sadece kalemi tanıdılar :slightly_smiling_face:
https://i.imgyukle.com/2019/11/12/E7C6fj.jpgşimdinin çocuklarına usb,cd,ipad,cep telefonu sor hemen söylerler marka modeline kadar :)
-
Rotring ve faber castel uclu kalem rekabetini unutmayalim
-
@goodluck, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
faber castel

şimdilik bu kadar siz özlem hasret gidere durun ben yine eklerim :)
-
........
-
........
-
Yamaha flütüm vardi. Fakirler alamazdi. 😂Gerci bende kinetix ve jump giyerdim nike a param yetmezdi
-
Yumiyum :)
-
solo test te geri zekalı çıkmamaya özen göstermek
:)))
müzik kasetleri
vs vs say say bitmez
özlem giderek artar ya burda herkeste şimdi :)) -
........
-
@semavi, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Yumiyum :)
yumiyuma az buçuk benzer ülkerin kremisinisi var :)
-
@gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Tetrisi atlamayalim :-)
onun yüzünden dayak yemiştim bir kere sonra gözümün önünde sobaya atılmıştı :(
-
Sanırım bizler yaşlandık😔
-
@mehmet-JS dışarıdan bakma ruhumuza bak sen
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@mehmet-JS dışarıdan bakma ruhumuza bak sen
görende 18 inde diyecek gelmiş 40 ına ruhtan bahsediyor :)
-

-
o dönemin çocuklarından biri olarak bu konu üzerinde çok düşündüm ve iddialı bir şeyle karşınızdayım :) düşünsenize insanoğlu asırlar boyunca özellikle savaşlarla ve başka başka felaketlerle uğraşmış durmuş..ama bu 80 ve 90 dönemi çocukları o kadar şanslı ki dünya tarihi boyunca (çok abartı biliyorum) herşeyin belkide en güzel olduğu 15-20 yıldan bahsediyoruz, teknolojinin en kıvamında ve işe yarar bir şekilde hissedildiği yıllardı mesela..ve böyle başka marka bir dönem yok farkındamısınız..çooook özlüyorum çooookk :(
-

-
bilemeyen varmı aranızda :)

-

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum