80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
@Aristoi, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
az gazete kuponu biriktirmedik:))
meydan larousse ler kaşık bıçak tabaklar :) özellikle arcopal tabaklar la ne günlerdi be :)
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak

güzel paylaşım... inanırmısın hiç walkmanim olmadı dikkatimimi çekmedi yoksa teyp lerdenmi fırsat bulamadık :)
-
Her zamanin kendine gore bir guzelligi var. Ama sanki 80li ve 90li yillar bu son 20 yila gore daha bir dogaldi ve sadeydi.
-
@MySea, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Her zamanin kendine gore bir guzelligi var. Ama sanki 80li ve 90li yillar bu son 20 yila gore daha bir dogaldi ve sadeydi.
aynen kardeşim 2000 den sonra insanlık erozyona uğradı
-
teknolojik ilerleme hızı arttı, sebebi bu aslın da
-
Eskiden bizi disarida oyun oynamaktan eve getirmek icin ugrasirlardi, simdiki cocuklari ise disariya oyun oynamaya gondermek icin ugrasiyoruz.
-
@Oktay-İbiş benim oldu Sony kapağı şeffaftı içini gösteriyordu, efsane bir şeydi, görsem şimdi hüzünlenirim
-
@Oktay-İbiş alcatel cep telefonlarının kuponla dağıtıldığını hatırlıyorum 😀
-
@Muhtaradana Onun öncesinde müzik setlerinden envai çeşit ev mutfak gereçleri, en büyük bomba da sanırım arabaydı :)
araba veremezsiniz diye duruma el konulmuştu :D hey gidi hey iyi bir uygulamaydı aslında gazeteler için kupon olurdu, bizim evde 20 li kupon vardı sanırım gidip kuponu verip gazeteyi alırdım, -
@Oktay-İbiş babamın kütüphanesinde bir çok kitap gazete kuponlarıyla alınmış ansiklopedilerle dolu, ama benim hatırladığım bir hayat ansiklopedisi vardı, evdeki ansiklopedilerde bilgiyi bulamayınca mahallemizdeki ferahim amcayı ziyaret ederdik, oda sağolsun evini açar, ansiklopedilerini kullanmamıza izin verirdi, Allah rahmet eylesin
-
britanica ve mavi kaplı ansiklobedi seti bizde de vardı :)
-
@Muhtaradana evet bir ara öyle bir kuponla telefon dağıtma furyası vardı. mesela bende motorola almıştım ama hemen satmıştım :)

-
@Muhtaradana, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş babamın kütüphanesinde bir çok kitap gazete kuponlarıyla alınmış ansiklopedilerle dolu, ama benim hatırladığım bir hayat ansiklopedisi vardı, evdeki ansiklopedilerde bilgiyi bulamayınca mahallemizdeki ferahim amcayı ziyaret ederdik, oda sağolsun evini açar, ansiklopedilerini kullanmamıza izin verirdi, Allah rahmet eylesin
evet gazeteler o zaman ansiklopedi çatal bıçak kaşık tabak verirdi. ansiklopedilerden hatırladığım kadarıyla büyük larousse ve meydan larousse vardı verdiği

gazetenin verdiği bu tabaklar hala mevcut bizde renkleri biraz solsada gerçekten kaliteli ve güzel

-
Geçen benim çocuklara teyp kaseti resmi gösterdim dedim bu ne çocuklar bilemedi sadece kalemi tanıdılar :slightly_smiling_face:
https://i.imgyukle.com/2019/11/12/E7C6fj.jpg -
@optimistic, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Geçen benim çocuklara teyp kaseti resmi gösterdim dedim bu ne çocuklar bilemedi sadece kalemi tanıdılar :slightly_smiling_face:
https://i.imgyukle.com/2019/11/12/E7C6fj.jpgşimdinin çocuklarına usb,cd,ipad,cep telefonu sor hemen söylerler marka modeline kadar :)
-
Rotring ve faber castel uclu kalem rekabetini unutmayalim
-
@goodluck, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
faber castel

şimdilik bu kadar siz özlem hasret gidere durun ben yine eklerim :)
-
........
-
........
-
Yamaha flütüm vardi. Fakirler alamazdi. 😂Gerci bende kinetix ve jump giyerdim nike a param yetmezdi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum