Kaç defa GC Çekilişi başvurusu yaptınız? (ANKET)
-
Bu ileti silindi! -
3 Defayla oyumu veriyorum , Allah daha fazla arttırmasın inşallah :)
-
sayin @FreeWoRLD katilip cekilisten secilmis kisiler de ankete katiliyorlar mi? Yoksa aktif olarak basvuru yapmaya devam eden arkadaslar icin mi sadece?
-
Katilip cekilisten secilmislerin mutlaka ankete katilmasi gerektigini dusunuyorum sayin @crazycells . Zira esas kacinci denemede cikiyor oldugu gormek istenir bence.
-
Bu 2.başvurum. İlk kez 2012 yılında başvurmuştum. Sonra bunca sene neden başvurmadım, kendime kızıyorum. ☹️
-
Bence cikanlar icin kacinci denemede cikti cikmayanlar icinde kacinci basvurulari olursa daha aydinlatici olur diye dusunuyorum
-
- başvurumda kazandım :)
-
@crazycells Kaç defa GC Çekilişi başvurusu yaptınız? (ANKET) içinde söyledi:
sayin @FreeWoRLD katilip cekilisten secilmis kisiler de ankete katiliyorlar mi? Yoksa aktif olarak basvuru yapmaya devam eden arkadaslar icin mi sadece?
Az once rahat yazamadim @crazycells Sordugunuz gibi secilmisler katilinca, ne zaman kazandigi bilgisine ulasamayacagimiz icin o kisim birazacik kaldi.
-
Hem secilmisler hem de henuz secilmemisler ayni ankete katilirsa eger, anketin pek onemi kalmamis olacak. Saglikli bir sonuc vermeyecegi icin izninizle anket'i iptal ediyorum.
-
4 başvurum .
-
sayısını unuttum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum