Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Başvuru Eğitim Seçeneği

Benzer Başlıklar

• Askerdeyken GC lotosundan seçilirsem...

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    1 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    daydreamerD
    @waterman, içinde söyledi: Askerdeyken GC lotosundan seçilirsem... @daydreamer erken ds260 doldurabilmesi çok önemli. Çekilişten 4-5 ay sonra ds260 doldurup CN numarası çok büyükse kazandığı çekilişin hiçbir anlamı olmaz. Nisan'dan itibaren akıllı telefon götürebiliyormuş ya, ds260 cepte yani, o yüzden onu hiç katmadım 6 mayısta kazanınca rahat rahat doldurur diye...
  • GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak

2
    0 Oy
    2 İleti
    331 Bakış
    crazycellsC
    @suleyman idari islemlerle ilgili sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1567/fy2019-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem Hangi Green Card surecindeyseniz sorunuzu ilgili konuda sormaniz gerekiyor.
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

2
    0 Oy
    2 İleti
    562 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
  • YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru

4
    0 Oy
    4 İleti
    574 Bakış
    crazycellsC
    @hitomi78 YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru içinde söyledi: Soruma cevap nasil bulacagim Size yazdigim konularda sorunuzu sormaniz yeterli, oradan cevap yazarim size. Cekilisle ilgili her konu ya da ayrinti icin ayri bir baslik acilmasina karsiyim :) o nedenle o konularin disinda ayri basliklarda sorulan sorulari ben sahsen cevaplamayacagim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k